Dzish
unlike any other...
- Член од
- 15 февруари 2007
- Мислења
- 13.994
- Поени од реакции
- 2.689
Го виде во живо?Da samo dzipov nejkjete dole da go vidite uste ne izvaden u prodazba pocnat bese da korodira
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Го виде во живо?Da samo dzipov nejkjete dole da go vidite uste ne izvaden u prodazba pocnat bese da korodira
мислам дека цената е 10 000евра не е дадено од кинезите туку нешто помалку околу 8000 евра значи нашите продавачи ги продава нешто повеќе 10 000 евра,
ако добро се сеќавам некаде 1994-96 година кога јужнокорејска компанија DAEWOO ги промовираше Даеву Тико по цена 8000 долари по парче во тоа време и нашите продавачи ги препродава за 15-16 000 марки кое денешно еквивалент 9 000 евра и тие DAEWOO компанија кога начул дека нашите ги напумпале цената се шокирале и така и тоа кинеската кола само што кинезиве не се шокирале![]()
14,900 евра :S за 5.000 евра помалце ке купиш дачиа дастер што сигурено е поквалитетен од ова
Ти знаеш шо се 5.000 евра нив ги чини најмногу 2.000 евра..лол
8000 евра а нив во фабриката изгледа ги чини 4000-5000
и шо очекувате вие од 5000 евра? пластично кинеско и евтино срање
не дај боже да одиш на автопат негде и ако дојди до ексидент тешко да се спасиш
па до задните седишта ќе се уништи цела кола
за ова другото индиско срање (тата нано) да не правам муабет - нема ни тркало да остани
мене мил ми е животот
да купуваме германски производи![]()
14,900 евра :S за 5.000 евра помалце ке купиш дачиа дастер што сигурено е поквалитетен од ова+пази дачиата користи рено мотор!
--- надополнето: Jun 30, 2011 2:15 PM ---
Ти знаеш шо се 5.000 евра нив ги чини најмногу 2.000 евра..)
така е и јас не би купил кинеско и индиско срање поарно германска кола закон е швапска си е швапска![]()
Жена може бит са села, ауто само из немачке...има боље и од швабско... а тоа е шведско....
има боље и од швабско... а тоа е шведско....
има боље и од швабско... а тоа е шведско....
ја и даље тврдам дека французите се најбољиМоре тој шо си има дома, то ќе си фали... и Кано, дури имаше Рено, французите беа најдобри. Сега оп, се сврте политиката :p
Ќе заминиме офф топик ама... според тебе и она што го напиша, германските возила се на 3-то место, шведските на второ а француските на прво/ја и даље тврдам дека французите се најбољи