GavolRulz
hippopotomonstrosesquipedaliophobia
- Член од
- 23 март 2008
- Мислења
- 12.743
- Поени од реакции
- 11.626
Солиден е не е ништо посебно, ама за филм со мал буџет и пред се нов, не е многу лош т.е. barley watchable
епа дај препорачај нешто шо не е американскоПрепорачувам се што не е со америкасно потекло, земете погледнето нешто француско, полско или шпанско, да видите што е квалитетен хорор филм. Предупредувам дека после гледањето, се оди во групи до WC![]()
Зависи каков вкус имаш..епа дај препорачај нешто шо не е американско :p
единствено од шпанскиве хорори го имам изгледано [REC] i [REC] 2 ај и овие ќе ги пробам да видам шо филмчина и не за друго ти ги препоорачуваш ми се допаѓаат филмојте ти шо ги препорачувашЗависи каков вкус имаш..
еве од врвот на главата нов напнат и се тоа, француски Haute Tension
стар класик, италијански Suspiria
Има многу избор.
првиов го имам глеаноЗависи каков вкус имаш..
еве од врвот на главата нов напнат и се тоа, француски Haute Tension
стар класик, италијански Suspiria
Има многу избор.
Добри се Rec. Има и амерички, Quarantine не го глеј. Инаку не се ограничувај на странско, сепак се аdvanced level. Еве сурфај за хорори од златната доба, кога ако не друго како приказни и иновативност, барем имале музика како што треба: http://www.bloody-disgusting.com/forums/forumdisplay.php?f=51единствено од шпанскиве хорори го имам изгледано [REC] i [REC] 2 ај и овие ќе ги пробам да видам шо филмчина и не за друго ти ги препоорачуваш ми се допаѓаат филмојте ти шо ги препорачуваш![]()
Мене тапа ми беше овој, некако досаден, веројатно зашто очекував нешто повеќеThe Clinic... soliden 6ka
Форумот е ризиница на знаење за овој жарн, перфекција...го препорачувам на сите што сакаат да гледаат филмови кои не се баш познати во јавноста, но и на оние кои сакаат екстра квалитетна дискусија.Еве сурфај за хорори од златната доба, кога ако не друго како приказни и иновативност, барем имале музика како што треба: http://www.bloody-disgusting.com/forums/forumdisplay.php?f=51