Хорор филмови

lamja25

Grande FIORENTINA !!!
Член од
5 декември 2007
Мислења
2.339
Поени од реакции
66
The Clinic... soliden 6ka

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.321
Se secam na eden film star u pm toas gi praeja napnati strasni ne so krvoi i creva nego strav da te fati i znam bese edno bebe umreno i se svapiri bebeto i pocna da kole na spienje noke da im se sveti na roditelite deka oni bea neso go ostaile samo i toa padnalo umrelo i mnogu bese strasen znam toa bebeto malo ko monstrum so toa ocite i malo ama idese brzo i se gi kolese na spienje,mnogu jeziv film, se secam ko deca mnog se plasevme imase karika koja nedostaje serijal sve strava ama vikam ne ko sea so krvoi nego strasni ona da te strav da ides u temnica ...

Z

Zona Pelucida

Гостин
Препорачувам се што не е со америкасно потекло, земете погледнето нешто француско, полско или шпанско, да видите што е квалитетен хорор филм. Предупредувам дека после гледањето, се оди во групи до WC:)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Препорачувам се што не е со америкасно потекло, земете погледнето нешто француско, полско или шпанско, да видите што е квалитетен хорор филм. Предупредувам дека после гледањето, се оди во групи до WC:)
епа дај препорачај нешто шо не е американско :P

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.707
Поени од реакции
34.251
епа дај препорачај нешто шо не е американско :p
Зависи каков вкус имаш..
еве од врвот на главата нов напнат и се тоа, француски Haute Tension
стар класик, италијански Suspiria

Има многу избор.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Зависи каков вкус имаш..

Има многу избор.
единствено од шпанскиве хорори го имам изгледано [REC] i [REC] 2 ај и овие ќе ги пробам да видам шо филмчина и не за друго ти ги препоорачуваш ми се допаѓаат филмојте ти шо ги препорачуваш :D
--- надополнето: Jul 2, 2011 11:42 PM ---
Зависи каков вкус имаш..

Има многу избор.
првиов го имам глеано
вториов ќе го глеам

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.707
Поени од реакции
34.251
единствено од шпанскиве хорори го имам изгледано [REC] i [REC] 2 ај и овие ќе ги пробам да видам шо филмчина и не за друго ти ги препоорачуваш ми се допаѓаат филмојте ти шо ги препорачуваш :D
Добри се Rec. Има и амерички, Quarantine не го глеј. Инаку не се ограничувај на странско, сепак се аdvanced level. Еве сурфај за хорори од златната доба, кога ако не друго како приказни и иновативност, барем имале музика како што треба: http://www.bloody-disgusting.com/forums/forumdisplay.php?f=51

Член од
12 август 2009
Мислења
141
Поени од реакции
9

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.744
Поени од реакции
18.494
Еве сурфај за хорори од златната доба, кога ако не друго како приказни и иновативност, барем имале музика како што треба: http://www.bloody-disgusting.com/forums/forumdisplay.php?f=51
Форумот е ризиница на знаење за овој жарн, перфекција...го препорачувам на сите што сакаат да гледаат филмови кои не се баш познати во јавноста, но и на оние кои сакаат екстра квалитетна дискусија.

Мој предлог за сите кои сакаат добри стари хорор филмови е овој,

Black Christmas.

По creepy, и да сакаш неможе да биде (y)

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.694
Поени од реакции
88.681
Дај препорачајте некое добро хорор филмче од типот на Dead End ( Само да не е Wrong Turn :) )

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Еј ај некој филм да ми препорача со кловнови хорор (само не Amusement :mad:)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Некој во рецензиине пиша дека не му се допаѓа Insidious поради глупите кадри. Се приклучувам и јас на листата, можеби подобар ќе беше филмот без овој недостаток.

Kajgana Shop

На врв Bottom