- Член од
- 1 март 2009
- Мислења
- 8.636
- Поени од реакции
- 10.380
i za site sho go nemate gledano, obavezno da go gledate serijalot od kratki filmcinja 'Masters of horror'
Дали некогаш сум го препорачал Rose Red (2002) на пример? 4 саати (и половина)
Ауууууу, трк одма до најблиското омилено место за набавка на филмови. Постот на Ајсбој ме потсети баш на него. Опседната куќа, полна со мистерии внатре, ќе влезат еден тим научници со парапсихолошки моќи (сите од различна област) и после почнува вториот дел. Хаха, бидејќи книгата е голема, и филмот е така направен, оти има што да се прикаже....
Strangers врз мене го имаше тој ефект.Вака сега. Вечер кај мене доаѓаат 10 души и ќе гледаме хорор филм, само незнаеме кој. Се согласивме сите дека несакаме со крвишта и слично, туку нешто што ме мава во психа. Може да ми кажете некој добар што ќе не усере у гаќи?![]()
Го гледавме Strangers. Стварно добар филм. Но изгледа заради тоа што го гледав во друштво не сватив што се дешава. Читајте:
Која е Тамара, Кои беа 3-та со маски, дали умре парот?
Јас колку што сватив вака беше:За Тамара не ми текнува ама баш ништо, од парот мажот умира сигурно, за женската ваљда и она умира не е SF филмов па да преживее, а тројцата со маски беа само една луда, извртена американска фамилија од предградието.
Девојката преживува, јасно се гледа од моментот кога едниот со маската се враќа да ја убие но мислејќи дека таа секако ќе умре ја остава да крвари до смрт. Кога двете деца влагаат во куќата едното од нив мислејќи дека девојката е мртва, пробува да ја допре, при што таа вриснува мислејќи дека луѓето/психопатите кои ја мачеаа се вратиле. Се спрема продолжение од филмов, т.е. сиквел. затоа хероината преживува.
Да.Добро, а кои беа тие 3-та? Некои болни или?
Знам дека напнав, но ќе прашам... Зашто овие сакаа да го убијат парот?