Six Feet Under

• Креатор на темата Креатор на темата wot
  • Време на започнување Време на започнување
“I think people live on through the people they love and the things they do with their lives … if they manage to do things with their lives.”- Brenda

“I don't see why this person has to be mentally ill just because she had a life that doesn't conform to some familiar image that we have in our heads. Maybe she was living the live she wanted. The life without the hustle of other people.” - Claire

Се мислам дали е претерано после година и пол да ја гледам по втор пат ама ми недостига Ruth и нејзиното иритирачки - смирувачко однесување. :)

Жално е што има само 2 страни на тема за серија голема како Six Feet Under, тоа ни кажува колку всушност во денешно време/општество се вреднуваат искривените вредности, ајде.....ваљда ќе научат некогаш, или ако помислам подобро, нема.

Жално е што има само 2 страни на тема за серија голема како Six Feet Under, тоа ни кажува колку всушност во денешно време/општество се вреднуваат искривените вредности, ајде.....ваљда ќе научат некогаш, или ако помислам подобро, нема.
не е тоа проблемот псајсајд, може да е околу 20% тоа
ама 80% проблемот е што не е ongoing серија

Ау каков почеток на третава сезона! Ненормално.

не е тоа проблемот псајсајд, може да е околу 20% тоа
ама 80% проблемот е што не е ongoing серија

Friends е ongoing серија? Sopranos? 24? сите овие се завршени а се гледани и гледаат многу повеќе од SFU, ама да не идеме офтопик, мило ми е дека колку толку и се одаде почит на форумов :)

Прво и основно не можеш ти да заклучиш дека на серијата не и се дава доволно внимание според тоа колку страни има нејзината тема на еден мк интернет форум -_-
Лично познавам минимум 3 што ја имаат гледано и се восхитени, а се немаат регистрирано на форумов за да "(ти) оддадат почит" на серијава.
Втора работа, знаев дека ќе ми ги пишеш тие примери. Friends е легендарна хумористична серија која е давана на нашата најпопуларна телевизија. Сопранос(патем, каде е темата?) исто така давана... на времето кога ретко кој симнуваше серии од интернет и ги гледаше. 24 мислам исто така ја даваа...
Да ја давале и six feet under на времето, ќе беше гледана. Сега е само една обична хипстерска/нон-мејнстрим серија :D

P.S. Сопранос е каде каде поинтересна од six feet under.

Прво и основно не можеш ти да заклучиш дека на серијата не и се дава доволно внимание според тоа колку страни има нејзината тема на еден мк интернет форум -_-
Лично познавам минимум 3 што ја имаат гледано и се восхитени, а се немаат регистрирано на форумов за да "(ти) оддадат почит" на серијава.
Втора работа, знаев дека ќе ми ги пишеш тие примери. Friends е легендарна хумористична серија која е давана на нашата најпопуларна телевизија. Сопранос(патем, каде е темата?) исто така давана... на времето кога ретко кој симнуваше серии од интернет и ги гледаше. 24 мислам исто така ја даваа...
Да ја давале и six feet under на времето, ќе беше гледана. Сега е само една обична хипстерска/нон-мејнстрим серија :D

P.S. Сопранос е каде каде поинтересна од six feet under.

Ова е непростливо. Six feet under за мене е класика ( али ипак тоа е прашање на вкус). А не се согласувам дека моменталаната посетеност на сериите на форумов не го одразува и менталитетот на нашиов народ. Само погледни колку страни дискусија има Кога лисијата паѓаат.

Па не е некое богохуле, зависи пред колку време ги имаш гледано и двете. И за мене Sopranos беше прва серија некој период. И еве, кога споредувате, едвај 6 нецели страни има темата за Сопранови, со year span oд 2005 до 2011.

Не споредував, таман работа...Sopranos е одличнa серија за која имам само најпофални зборови, ги спомнав сериите кои први ми текнаа :)

Па не е некое богохуле, зависи пред колку време ги имаш гледано и двете. И за мене Sopranos беше прва серија некој период. И еве, кога споредувате, едвај 6 нецели страни има темата за Сопранови, со year span oд 2005 до 2011.
Ерес

Пред едно година дена фатив да ја гледам Six feet under и издржав само 7 епизоди од прва сезона. Некако премногу ми имаше шмек на некоја фамилијарна сапунска серија, не викам дека е тоа, плус гледам дека добива одлични критики така да можно е да и дадам уште една шанса.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom