Фан Клуб: Арсенал

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Абе Бушидо Мајке му га набијем.Па како можеш вакви потписи,аватари да наоѓаш?? :) Секој твој нов потпис/аватар сакам да ти го грабнам :)
Грабни го што да ти кажам, вчера нешто добив инспирација па го направив. :D

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.372
Поени од реакции
12.797
Искрено ако не земеме три четири асални играчи,нареднава сезона ке бидам среќен ако завршиме во топ 4.

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Искрено ако не земеме три четири асални играчи,нареднава сезона ке бидам среќен ако завршиме во топ 4.
Како што се одвиваат работите и сигурно дека ќе земеме.
Spend some fucking money!

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Како што се одвиваат работите и сигурно дека ќе земеме.
Spend some fucking money!
Па секоја сезона од прво кога ќе згусни календарот да паѓаш до 3то/4то ... очигледно сватил и самиот дека ТРЕБА ДА ТРОШИ!
Во секој случај го поддржувам за млади играчи во секој поглед... освен она што по 2 сезони без пари ги остава да си заминат ( најлоши потези му се тие , посебно со Нордвајт и Фран Мерида.)
Но без искуство и квалитетни играчи ( кои немаат преку 200 повреди во 2 сезони) ништо не праиме...

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Абе Бушидо Мајке му га набијем.Па како можеш вакви потписи,аватари да наоѓаш?? :) Секој твој нов потпис/аватар сакам да ти го грабнам :)
А кој му е онај на аватар ? Дечко ??????

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.372
Поени од реакции
12.797
читав некаде дека може да го земеме узбекистанецот Олди Ахмедов,23-годишен играч кој игра во Русија.Самиот изјавил дека на секоја утакмица го гледале скаути од арсенал.Шо гледав клипови на нет добар ми стои,висок,снажен,шут бомба,и може да игра средина и одбрана.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Иначе, Денис Беркамп и официјално е помошник тренер на Де Бур, во првиоттим на Ајакс

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.230
Поени од реакции
14.571
Значи не ми се верува (според некои вести) дека се ценкаме за Жервињо за ебани 2 милиони...
Ако Венгер го сака стварно играчот зарем тие 2 милиони се проблем за да го земе?

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.372
Поени од реакции
12.797
da ne znae nekoj kade e Adams,dali e nekade trener,pomosnik?
--- надополнето: Jun 30, 2011 2:21 PM ---
na Gabala FC trener bil vo Azerbaijan

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
и според статистикава кој е најдобар, колу што разбрав секој во нешто е добар????
http://goonertalk.com/2011/06/29/arsenal-move-would-be-a-dream-for-me-admits-alvarez/
Трансфер во Арсенал би било остварување на сонот за мене!! - изјавил Алварез на својот твитер профил!!
Неверојатно, но вистинито. Клиши е најдобар во дефанзивните задачи, а Бејнс во офанзивните.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.230
Поени од реакции
14.571
и според статистикава кој е најдобар, колу што разбрав секој во нешто е добар????
Нема кој е најдобар ова ти е просто статистичко споредување леви бекови за изминатава сезона...

Од статистикава се гледа дека Бејнс е убедливо најдобар офанзивно од сите а дефанзивно веројатно помеѓу Евра и Клиши според ова...

Ама сепак знаеме Клиши колку бодови не чинел :)

Kajgana Shop

На врв Bottom