Како да ја опнам комшивката?

• Креатор на темата Креатор на темата c i t r o
  • Време на започнување Време на започнување
друже, и ја сакав да ја опнам комшика ми, и да ти кажам најискрено и ја опнав :cool:, ама... сега прстен мој носи...:oops:
внимавај што ќе посакаш оти може и да ти се оствари тоа (y)
е, а како ја заебав да ја опнам? е тоа не ти кажувам бе, од инат ;)
и да брат и е помал од мене и не му ја мислев многу многу, море ич не му ја мислев си појдов и ... :D

Хехее таа ќе скокне во неговите прегратки и опппааа падна првио кисс, може и некоја боље варијанта.
Абе они нека почнат да гледаат филм после се ке си оди како што треба :)

Не ми е јасно како отварате вакви теми. Па ајде сега некој нареден нека отвори тема како да го дрка упатство да му дадеме.

Не ми е јасно како отварате вакви теми. Па ајде сега некој нареден нека отвори тема како да го дрка упатство да му дадеме.

Тоа е лесно, тука ако праша некој како да моча или кења како ќе му објасниш

Па прво со сукалото ќе ја опниш да има ефект малце по силно и после твоја е цела !

Е Цитро Цитро како прочитана книга си,како да го оставиш од раце и да ја опнеш комшивката. Многу е тоа тешко,прво треба да си маж,па да имаш храброст да се соочиш со брат и и на крај да не те фати срце кога за прв пат ќе видиш гола жена (ако видиш де).

7962839162006223183546.jpg
фаца-УБИЦА!

this is gonna be a long long story

Вака :D Имам комшивка која ненормално ми го дига (притисокот) уште одамна.. живее одма до мене блиску,арно ама со брат и сум уште од мали нозе израснат (додуша сега не сме ептен блиски,али сепак ОК сме) И да не беше он до сега ќе ја опнев или барем ќе пробав да ја опнам,али никако неможам ради него,што ако ми удри корпа и му каже.. ептен незгодно ќе е ..е сега со неа имам смешка ,шала ,понекогаш навлегуваме и во некои интимни работи,ама ич не сум сигурен по нејзина реакција дали сака или нејќе мајката :cautious: Дајте помош да направиме некои стратегии,зашто пампуров не ми држи веќе од секојдневно гледање :p

Е Цитро Цитро како прочитана книга си,како да го оставиш од раце и да ја опнеш комшивката. Многу е тоа тешко,прво треба да си маж,па да имаш храброст да се соочиш со брат и и на крај да не те фати срце кога за прв пат ќе видиш гола жена (ако видиш де).

Мене ми изгледа дека всушност Цитро и Леандра се комшиите.. па се провоцираат тука на форум :ROFLMAO:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom