Како да ја опнам комшивката?

• Креатор на темата Креатор на темата c i t r o
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
20 септември 2008
Мислења
12.776
Поени од реакции
9.904
Локација
Скопје,2014-та
Вака :D Имам комшивка која ненормално ми го дига (притисокот) уште одамна.. живее одма до мене блиску,арно ама со брат и сум уште од мали нозе израснат (додуша сега не сме ептен блиски,али сепак ОК сме) И да не беше он до сега ќе ја опнев или барем ќе пробав да ја опнам,али никако неможам ради него,што ако ми удри корпа и му каже.. ептен незгодно ќе е ..е сега со неа имам смешка ,шала ,понекогаш навлегуваме и во некои интимни работи,ама ич не сум сигурен по нејзина реакција дали сака или нејќе мајката :cautious: Дајте помош да направиме некои стратегии,зашто пампуров не ми држи веќе од секојдневно гледање :p

Вака :D Имам комшивка која ненормално ми го дига (притисокот) уште одамна.. живее одма до мене блиску,арно ама со брат и сум уште од мали нозе израснат (додуша сега не сме ептен блиски,али сепак ОК сме) И да не беше он до сега ќе ја опнев или барем ќе пробав да ја опнам,али никако неможам ради него,што ако ми удри корпа и му каже.. ептен незгодно ќе е ..е сега со неа имам смешка ,шала ,понекогаш навлегуваме и во некои интимни работи,ама ич не сум сигурен по нејзина реакција дали сака или нејќе мајката :cautious: Дајте помош да направиме некои стратегии,зашто пампуров не ми држи веќе од секојдневно гледање :p
А... бе.....:ROFLMAO: ти додека се мислиш други ќе ја рендаат... а..бе.. стисни заби и ча или бу...
...најверојатно женската многу пати досега се прашала што не е во ред со овој... може ли до толку да не му текнува..

малце ми е незгодно да пишувам, али ајде ..ја сам врло изненаѓена од тебе Шоиќ.. :D
абе стари, земи пуштај и се :) викни ја на кафе, ако прифати, идете ( ама гледај да е приквечер ) ако све е ок на кафе, одма у парк .. :D

1. Скарај се со брат и пробај, ако ти удри корпа барем нема да ти биде толку криво и незгодно.
2. Ако си за озбилно со неа кажи и види што ке биде. А ако си за кратко колку за да то помине меракот процени колку ти значи пријателството со брат и. па одлучи.

Брат и нека ја опне сестра ти,ти комшиката и сите среќни.
Сериозно, темава е патетична, бараш совет како да ја "опнеш" сестрата на другар ти.

"Како да ја опнам комшивката "...абе како дете од 14 години да ја има пишувано темата ,на кое му вријат хормончињата...пробај да не се понашаш така и можеби ќе биде нешто.

Викни ја кај тебе дома, да ти помогне у некоја женска работа што као демек ти не знаеш како иде...пример...оди на кафе кај брат и и кога ке седне она со вас почни некој општ муабет, па после можеш да и спомнеш дека сакаш да се депилираш, ама не ти се иде на козметичар пошо ке те болело многу, и она најверојатно ке ти се понуди да те издепилира, ако не се понуди предложи и ти.."Ке ти смета да пробаш да ме издепилираш!?"
Пробај, можда ке запали....е после тоа веке на тебе останува како да и се џитнеш... :cool:
Полесно е кога ќе ја имаш на свој терен....сами...каде си ти полугол и го покажуваш своето прекрасно градено тело.... :D

Има едни апчиња roofies се викаат,може си чул не знам,е ќе ја викнеш на каве,ќе и туриш една апче и крај,сигурно ја опнуваш.
и пожелно би било виагра да си земеш ;)

Викни ја кај тебе дома, да ти помогне у некоја женска работа што као демек ти не знаеш како иде...пример...оди на кафе кај брат и и кога ке седне она со вас почни некој општ муабет, па после можеш да и спомнеш дека сакаш да се депилираш, ама не ти се иде на козметичар пошо ке те болело многу, и она најверојатно ке ти се понуди да те издепилира, ако не се понуди предложи и ти.."Ке ти смета да пробаш да ме издепилираш!?"
Пробај, можда ке запали....е после тоа веке на тебе останува како да и се џитнеш... :cool:
Полесно е кога ќе ја имаш на свој терен....сами...каде си ти полугол и го покажуваш своето прекрасно градено тело.... :D

b268b606-e3ae-404e-afe0-9f62cbd1cf6e.jpg

:D :D

Со лопата во глава. :D
Камо и ја да имав некои добри комшики, а не стари баби. :confused: Озбилно, викни ја кај тебе... некој спомна депилирање, може да побараш да те исчупа, подобра позиција имаш да ја зграпчиш. Или да ја наредиш некако да идеш кај нив на кафе, па со неа да пофлертуваш, да ја викнеш на кафе и да идеш лагано. ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom