Како да ја опнам комшивката?

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Јас не ковам комшивки имам учено логика, етика и морал (али и не морал) во средно.

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.231
Поени од реакции
4.103
А да ја опниш ти со една ластегарка?

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.205
Поени од реакции
34.442
А да не го тупите со клипчиња?
Ако имате совет слободно пишете. Ако сеуште немате пипнато цице, подобро идете во Играчница кај децата.

Јас се извинувам на мојата избувливост, ама тука збориме за сериозен проблем.

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
Некои ич не ме сватиле,на кафе да ја викнам,по ридови камилица да береме,у лифт да ја заглавам ( а нема лифт у куќи живееме) .. Она доаѓа од време на време на кафе,се зезаме ,не е тука проблемот,него проблемот е до мене дали да одам на џа или бу (ради брат и ) .. Не сум сигурен по нејзиното понашање дали сака или не .. да го земе она сама , сигурно дека ќе ја опнам,него немам јасни сигнали тоа е :D

I

IBIZA SOUND

Гостин
i jas imam dve ubavi komsivki sestri
no so fajde koga od doma ne izleguvaat i nemozam edno zdravo da mu recam,a ne pa za opnuvanje da pravime muabet :)

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
Некои ич не ме сватиле,на кафе да ја викнам,по ридови камилица да береме,у лифт да ја заглавам ( а нема лифт у куќи живееме) .. Она доаѓа од време на време на кафе,се зезаме ,не е тука проблемот,него проблемот е до мене дали да одам на џа или бу (ради брат и ) .. Не сум сигурен по нејзиното понашање дали сака или не .. да го земе она сама , сигурно дека ќе ја опнам,него немам јасни сигнали тоа е :D
а едно прашање? колку години има(те)
значи ако не ти е срам, можеш да пробаш да излезеш од туш по пешкир и "да ти се одврзе" пешкирот пред неа, само немој ти у фаца да и влезеш коа ќе ти падне пошто ептен ќе е приметливо дека не е несакајќи
пробај нешто демек треба да земеш од повисоко за да ги дигнеш рацете и оп нема пешкир, е тогаш ќе знаеш по реакцијата на што цели она т.е. дали сака пенис или само другар. Ако ја опнеш веруј брат и нема да дознае од неа ;)
А рчкај си ја ти у меѓувреме со интимни прашања, ако не и е срам да ти збори за тоа, не и е срам ни да ти го земе.

Иначе ова горново до сега има еден успех

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
а едно прашање? колку години има(те)
значи ако не ти е срам, можеш да пробаш да излезеш од туш по пешкир и "да ти се одврзе" пешкирот пред неа, само немој ти у фаца да и влезеш коа ќе ти падне пошто ептен ќе е приметливо дека не е несакајќи
пробај нешто демек треба да земеш од повисоко за да ги дигнеш рацете и оп нема пешкир, е тогаш ќе знаеш по реакцијата на што цели она т.е. дали сака пенис или само другар. Ако ја опнеш веруј брат и нема да дознае од неа ;)
А рчкај си ја ти у меѓувреме со интимни прашања, ако не и е срам да ти збори за тоа, не и е срам ни да ти го земе.

Иначе ова горново до сега има еден успех
Доволно стар и прилично искусен..него ми се спие бела мачка не гледам пред мене,па малце забегувам :D
На непозната риба секогаш идам до крај,и од што идам до крај некои на улица веќе ни здраво не ми кажуваат :LOL:
Него со оваа мојава комшика ептен ми е некако..како да ти кажам ..од мали се знаеме ,ја знам уште кога у песок се играше..и тука имам некоја пречка,башка и комшијата ,си стоиме супер..него проблемот ми е што ептен лесно се палам на добри цицки и добар гз и после тоа ич не сум етичен и морален (n)

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Понашањето.....

Лесно решив проблем... во некоја прилика кога таа од време на време ти доаѓа на кафе глеј да си во друштво со некоја друга женска која едвај приметно дискретно ќе ја драпаш (знајш за што зборам, ќе ја провоцираш)... и посматрај и ги реакциите, ако не и фрчат молњи од очите и .... заборави ја... те сматра за најбоља мушка другарка...:D

Член од
15 април 2009
Мислења
657
Поени од реакции
112
1. Викни ја да седне до тебе на компјутерот(со претходна обработка дека си пронашол супер интересен веб-сајт кој гарант ќе ја заинтригира),ако седне до тебе стол до стол или уште поарно на ист стол ако седнете двајцата,тогаш гарант си завршил 80% од работата.Таа ако сака да има секс со тебе,ќе сака и да те осети близу до неа,да ја почуствува страста.​
ит вркс фор ми :p

Г

Грејвдигер

Гостин
Ако не пробаш, нема ни да дознаеш дали сака или не... Проби си ја среќата, или ќе биде нешто или ништо. Барем на чисто ќе бидеш после.

M

MrzaRules

Гостин
а таа ако ти даде сигурно нема на брат и да се пофали...само пази..комшика ти е..ако и биде убаво секој ден ќе ти "иде на кафе" :)

S

Sheldon Cooper

Гостин
Чукни кај комшифката и побарај црвен пипер/вегета за ручекот, и она ќе те покани на кафе ако е расположена а ако не ти сам пробај да влезеш, потоа почни да ја шармираш со убави зборови и комплименти и на крај оваа ќе се запали и BANG! :D

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Горе-долу ти кажаа овие пред мене :)
Пробај договори филм да гледате кога ке останете сами :) По можност некој хорор-да се гушкате од страв :) Сериозен сум

Член од
24 јануари 2011
Мислења
18
Поени од реакции
2
Горе-долу ти кажаа овие пред мене :)
Пробај договори филм да гледате кога ке останете сами :) По можност некој хорор-да се гушкате од страв :) Сериозен сум
Хехее таа ќе скокне во неговите прегратки и опппааа падна првио кисс, може и некоја боље варијанта.

Kajgana Shop

На врв Bottom