Како да ја опнам комшивката?

cokance

Затишје пред курац.
Член од
11 август 2008
Мислења
686
Поени од реакции
145
друже, и ја сакав да ја опнам комшика ми, и да ти кажам најискрено и ја опнав :cool:, ама... сега прстен мој носи...:oops:
внимавај што ќе посакаш оти може и да ти се оствари тоа (y)
е, а како ја заебав да ја опнам? е тоа не ти кажувам бе, од инат ;)
и да брат и е помал од мене и не му ја мислев многу многу, море ич не му ја мислев си појдов и ... :D

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Хехее таа ќе скокне во неговите прегратки и опппааа падна првио кисс, може и некоја боље варијанта.
Абе они нека почнат да гледаат филм после се ке си оди како што треба :)

Mj

Маестро
Член од
25 јануари 2008
Мислења
754
Поени од реакции
212
Не ми е јасно како отварате вакви теми. Па ајде сега некој нареден нека отвори тема како да го дрка упатство да му дадеме.

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.966
Поени од реакции
4.073
Не ми е јасно како отварате вакви теми. Па ајде сега некој нареден нека отвори тема како да го дрка упатство да му дадеме.
Тоа е лесно, тука ако праша некој како да моча или кења како ќе му објасниш

П

Пепси_

Гостин
Па прво со сукалото ќе ја опниш да има ефект малце по силно и после твоја е цела !

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Е Цитро Цитро како прочитана книга си,како да го оставиш од раце и да ја опнеш комшивката. Многу е тоа тешко,прво треба да си маж,па да имаш храброст да се соочиш со брат и и на крај да не те фати срце кога за прв пат ќе видиш гола жена (ако видиш де).

Член од
28 јуни 2011
Мислења
414
Поени од реакции
163
И...ја "опна" одтогаш до сега :D

Член од
11 ноември 2009
Мислења
2.809
Поени од реакции
2.631
this is gonna be a long long story

М

Мартин`

Гостин
Вака :D Имам комшивка која ненормално ми го дига (притисокот) уште одамна.. живее одма до мене блиску,арно ама со брат и сум уште од мали нозе израснат (додуша сега не сме ептен блиски,али сепак ОК сме) И да не беше он до сега ќе ја опнев или барем ќе пробав да ја опнам,али никако неможам ради него,што ако ми удри корпа и му каже.. ептен незгодно ќе е ..е сега со неа имам смешка ,шала ,понекогаш навлегуваме и во некои интимни работи,ама ич не сум сигурен по нејзина реакција дали сака или нејќе мајката :cautious: Дајте помош да направиме некои стратегии,зашто пампуров не ми држи веќе од секојдневно гледање :p
Е Цитро Цитро како прочитана книга си,како да го оставиш од раце и да ја опнеш комшивката. Многу е тоа тешко,прво треба да си маж,па да имаш храброст да се соочиш со брат и и на крај да не те фати срце кога за прв пат ќе видиш гола жена (ако видиш де).
Мене ми изгледа дека всушност Цитро и Леандра се комшиите.. па се провоцираат тука на форум :ROFLMAO:

Kajgana Shop

На врв Bottom