Болиглава
A cold fact
- Член од
- 16 јуни 2007
- Мислења
- 4.701
- Поени од реакции
- 2.353
House of Cards ми изгледа на опака серија!
Серијава е римејк на истоимената британска , колку да се знае http://www.imdb.com/title/tt0098825/
Не знам како сум ги пропуштил овие два наслови, ги има по торентиве?лол шо буџет има оваа бе?
Кога сме кај политички серии да ви препорачам да се загревате уз комедија со:
Yes, Minister и Yes, Prime Minister
Spin City e јака, култна. Али иако политичка, ретко навлегува во вистинската смисла на политика. Оваа го обработува тој аспект. Доста уникатен хумор, посебно prime minister ми направи кеф. Посебно пак британскиот хумор.. Ретко интелигентна комеди-серија. Инаку за првата ретко стабилни торенти, ќе те ебава, втората има(ше).Не знам како сум ги пропуштил овие два наслови, ги има по торентиве?
И Spin City е исто така од мене препорачлива, Бондек е лик што фасцинира, уан оф а кајнд....
Мене ми е спуштена Yes minister, така да има торенти.Не знам како сум ги пропуштил овие два наслови, ги има по торентиве?
И Spin City е исто така од мене препорачлива, Бондек е лик што фасцинира, уан оф а кајнд....
Стај го да трепка, за да не се излаже уште некој.Не ја правете истата грешка како јас. Не си трошите мегабајти, а и време од животот за да го гледате Sucker Punch.
читаш ли wот4е?Не ја правете истата грешка како јас. Не си трошите мегабајти, а и време од животот за да го гледате Sucker Punch.
real eyes realize real liesчиташ ли wот4е?
Ееееј да беше 6ка на коњ ќе бевreal eyes realize real lies
lol јk, чекав неколку рецензии да знам дали вреди за повеќе или гигаипол. Meне ми го продаде Појол со рецензијата му, и колку и да е лош, ако е 6ка - ќе го гледам. Ама ти си грешна пред Госпо. Рековме во добро и во лошо.. а сеа ме шиткаш.