Најдобрата кратка рецензија досега...кога само ќе ми текне какви идиоти бевме ние што пишувавме рецензии, кога сите важни работи се содржат во трејлерот...way to go dude!
Here DummyНеколку страни читам зборувате за некои листи на филмови кои се најдобри, но кај ви се тие листи на која страна или на друго место се?
Да бе кратка, 2:33 траеНајдобрата кратка рецензија досега...кога само ќе ми текне какви идиоти бевме ние што пишувавме рецензии, кога сите важни работи се содржат во трејлерот...way to go dude!
Мислам дека модераторите, посебно Иосоно, ќе бидат презадоволни од ваквата иновативност на членовите на форумов
Сосема доволно за да влегува во границите на краткото, а да не биде прекратко...мислам дека треба да се смени дефиницијата за кратка рецензија (if we had one in the first place )Да бе кратка, 2:33 трае
Ми доаѓа на јазик троа остра реторика ама ај ќе се воздржам. Само една порака до овие што ставаат само трејлер во теми кај што јасно стои дека требаат рецензии - Не ми го брукајте подфорумот!Најдобрата кратка рецензија досега...кога само ќе ми текне какви идиоти бевме ние што пишувавме рецензии, кога сите важни работи се содржат во трејлерот...way to go dude!
Мислам дека модераторите, посебно Иосоно, ќе бидат презадоволни од ваквата иновативност на членовите на форумов
Незнам дали е ова вистинската тема ама ајде.
Имам неколку прашања за "Тhe Prestige". Одамна некој филм така ме немаше збунето, не дека не го сфатив ама сепак нешо мора да прашам. Ај еве и спојлери ќе ставам.
1.Дали Катер цело време знаеше и беше сигурен дека Бејл трикот го изведуваше со двојник(Фелон) и дали му беше верен на Анжиер?
2.Кој беше тој стариот човек кога Борден се обидуваше да го спаси двојникот на Анжиер, имаше еден стар човек што беше до кинеската кутија полна со вода?
3.Борден (1) се обиде да го спаси двојникот на Анжиер? Нели? Кој од нив двајцата, Борден (1) или Борден(2), кој беше повеќе заинтересиран како Анжиер го прави трикот(transported man) и кој беше обвинет за убиство. Ако Борден (А) беше во затвор, како шо мислам јас, тогаш како и кога се сменаа со Борден (2), пошо нели умре тој шо ја сакаше Оливија, пошо на крај му рече: "Sorry about Sarah"[/spоiler]
Крајот всушност го спасва филмот колку шо можеше да се спаси.Го излеав The Adjustment Bureau. Некој го имаше стаено во предлози. Интересен динамичен филм, ама некако крајот ми беше глуп. Значи да фураш цел филм одлична приказна и на крај да му дадеш таков прост крај е греота.
Незнам дали е ова вистинската тема ама ајде.
Имам неколку прашања за "Тhe Prestige". Одамна некој филм така ме немаше збунето, не дека не го сфатив ама сепак нешо мора да прашам. Ај еве и спојлери ќе ставам.
1.Дали Катер цело време знаеше и беше сигурен дека Бејл трикот го изведуваше со двојник(Фелон) и дали му беше верен на Анжиер?
2.Кој беше тој стариот човек кога Борден се обидуваше да го спаси двојникот на Анжиер, имаше еден стар човек што беше до кинеската кутија полна со вода?
3.Борден (1) се обиде да го спаси двојникот на Анжиер? Нели? Кој од нив двајцата, Борден (1) или Борден(2), кој беше повеќе заинтересиран како Анжиер го прави трикот(transported man) и кој беше обвинет за убиство. Ако Борден (А) беше во затвор, како шо мислам јас, тогаш како и кога се сменаа со Борден (2), пошо нели умре тој шо ја сакаше Оливија, пошо на крај му рече: "Sorry about Sarah"[/spоiler]
...
Уствари појма си немам како се става спојлер, нека стави модератор.
Едит од модератор: Друг пат ако не знаеш како се става спојлер прашај некој од модераторите на овој подфорум, зашто вака додека реагираме којзнае колку луѓе ќе прочитаат нешто што не треба