Гледам ме цитираш па ќе одговорам иако првично тоа не ми беше намера!!!
Искрено да ти кажам, сега дури и поголем ќее ми се направи, вака да ве гледам како се радувате на ФРЛЕНА МИЛОСТЕНА КО НА ПЕС!!! и ота од кого??? од еден клуб кој до пред 3-4 години не ни знаевте дека постои... од провинцијалци, како шо вие скУпјаните сакате да кажите!!!
а уште повеќе ќеф ми прави фактот дека вие, ЗА РАЗЛИКА ОД ПОБЕДА, КОЈА БЕШЕ ПРИМОРАНА, САМИ СИ ГО СМЕНИВТЕ ИМЕТО, а со тоа и исотријата и ги погазивте сите оние кои претходно го носеле дресот на вардар. вардар, како и победа, повеќе не постојат, само разликата е таа што кога на ПРАВАТА победа, не победа ј. ќе и заврши суспензијата за 6-7 години, таа повторно ќе биде истата и ќе се врати во 1 лига и ќе можи да игра и во европа ПОД ПРАВОТО име и со оригиналната традиција. А ВАРДАР??? вардар со овој потег изгуби се, име традиција, историја... и никогаш нема да ја врати назад!!! вие сега навивате за миравци, не за вардар!!! цела лига и публика ќе ве доживува како миравци, не вардар, во историјата ќе ви биде запишано дека сте се фузирале со тим И ТО НЕ ОД СКОПЈЕ, туку од пи.ку си материн таму некаде... ако тоа не е дефинитивен начин за некој клуб да се уништи, тогаш не знам шо е!!!
побобро ќе ви беше една година да си изигравте во втора лига и да го зачувате и то МАЛКУ достоинсто (ако знајш шо е тоа) шо ви остана, него да си го продајте името и клубот!!!
позз
пс. ова не е провокација, туку е одговор на тоа што бев прозван да го дадам моето мислење!!!