Фан Клуб: Партизан

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.021
Поени од реакции
74.405
Se gleda deka go drkas na grobari( kako i mnogu tvoi braka komiti isto i ti,ili pa tie mnogu krivo zatoa sto tvojot klub padna na 2.liga, Mozda Shkendija ne e jaka za Partizan ali za vardar e lek,mozes da procenis i samiot,Shkendija se bori za 'Champions League' a vardar padna 2 liga) Da dojdeme za patuvanjeto vo beograd,Vie pravite panika ili imate druga namera,ili pak nemate nisto vase za falenje pa se falite so Grobari i ja pokazuvate vasa 'vernost komitska' i lubovta kon 'vardar', od strana na Ballistite ke ima organizacija,pa jas veruvam deka oni nema da go ostavat nivniot klub sam,i ke go bodrat do kraj( bez razmisluvanje sto ke se desi vo beograd).A za SHVERCERAT bas ti kako clen na komiti ne ti lici da ne spomnes,samo go ranis tvojot komplex,i ja zasramuvas tvojata grupa ( muabetot e za Ballisti i grobari,ti skokas na SHVERCERAT )Se gleda deka sme ti ostaile dobri spomeni.
No jas pak ke ti objasnam na kratko,Shvercerat i Ballistet sekad imale dobri odnosi i ke imaat,zatoa sto oni se Albanski braka,I koga ke stane zbor za Ballistet tamu mozes da gi najdes i Shvercerat,Ili pak koga stanuva zbor za Shvercerat tamu se i Ballistet,Za vo Beograd ako Ballistet ke sakaat da im se pridruzhime,Shvercerat ke bidat tamu zaedno so Ballistet,No pak nisto ne se znae do posleden den,A na 19' vo Skopje samo Shvercerat ke ima poveke od 5000,A plus sto ke patuvaat od Albania i od Kosovo,da ne ve lazam ali poveke od 15-Navivacki grupi ke im se pridruzhat na Ballistet,Jas ne mozam predvreme da ja zamislam taa atmosfera =)
Ostanuva da go cekame toj den,i da vidime kako sto ke bide.

PS : Neka si napise sekoj svoe mislenje ovaa e forum,informacii,kritiki,pofalbi ili dr,Ali ne mora da se pcue,da se zakanuva,Zatoa sto ova e forum( i site automatski stanuvate internet-hooligans ),Taka da tuka ima pravila koi treba da se pocituvaat.
Site dobro znaeme deka na 19'ti ''ULICITE NEMAAT PRAVILA'' pozz.
Абе дете бееее, да си ме читал на форумов и порано ќе знаеше дека неможам ни да ги смислам Српските клубови и нивните фанови...
Што го мешаш Вардар во муабетов? Шкендија ќе изгубела од Партизан, али затоа го тепала вардар. Уау каква утеха. Кај ти е Шљога бе бачко?
Ние бар ќе играме во некоја лига а вие???
Ме боли курот за вас, само кажав дека ќе идете сто посто со нив (и на мечот тука, и ако има евентуално гостување во Србија). Се дрѓите вие знам јас, али многу лесно може да пукнете братството исто како пред 2-3 години кога ќе сте се замавале на меѓусебниот дуел во Тетово или грешам???
Ќе се собереле 5 000 Шверцери? хахахаха
Абе дечко, може да се соберете 5000 Албанци од Чаир, ама 5 000 Шверцери никогаш немало ни на утакмица на Слога па камоли на некој друг тим.
Јасно ми е мене дека ќе направите инвазија тој ден, исто како во финалето со Македонија ЃП, ќе дојдат секакви ликови од селата, од Косово милион коли ќе дојдат, али тоа се воглавно љубители на фудбалот, никој нема да ти навива од нив.
И ова глупостиве од Српскиве портали ЛОЛ
Сме им понудиле подршка хахахаха
Како прво и најважно во тој период од летото сите се на одмнор, Скопје е празно, празни улици, нема жив човек во градот. Ниту ќе има инциденти од наша страна ниту па ќе има некој во Скопјево за да ги направи истите :D
Инаку сигурно ќе си има барем 2 000 фанови на Партизан на Градски и искрено жалам што имам рзервирано за одмор, и нема да го гледам тој меч како неутралец.
Не туку се палите сите, ако изгуби Шкендија со 5-0 во Белград на Градски нема ни 5 000 луѓе да има...
Па и ова гробариве мислат го фатиле господ за јајца. за нив сите се најслаби, сите се потчинети, а не се свесни дека во Македонија може да изедат ќотек како магариња. Истото што ќе им се случи на Балисти ако отидат таму, ќе им се случи и на гробари ако дојдат овде. Не од што се физички слаби, него затоа што ќе ја имаат и полицијата како противник :D
Ќе ги пикне во ќоше, овие ќе гаѓаат со камења и готово :D

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
се преват македонци у душа а навиваат за партизан и паок педери продадени
A што е најжалосно на коментарите им го лижат гзот демек ''Ај ве молиме разберете не не ги сакаме Грците испоштувајте не ....'' и такви некои срања..... МАКЕДОНЕЦОТ НИКОГАШ НЕ ТРЕБА ДА БИДЕ ЛИЖИ Г'З И ДА МОЛИ НЕКОЈ ШТО Е ПОД НЕГО !!! Нека си навиваат за Партизан се е во ред ама не треба да се откажеш од тоа што си, заради 90 минути да ти биде убаво на гзенцето на трибина и преку сите работи да преминеш. Како Македонец можам преку се да поминам и да истрпам навреди, омаловажувања и се друго... ама грчко знаме на Филип 2 хах Мало Морген !!!

Член од
5 јануари 2009
Мислења
2.654
Поени од реакции
81
A што е најжалосно на коментарите им го лижат гзот демек ''Ај ве молиме разберете не не ги сакаме Грците испоштувајте не ....'' и такви некои срања..... МАКЕДОНЕЦОТ НИКОГАШ НЕ ТРЕБА ДА БИДЕ ЛИЖИ Г'З И ДА МОЛИ НЕКОЈ ШТО Е ПОД НЕГО !!! Нека си навиваат за Партизан се е во ред ама не треба да се откажеш од тоа што си, заради 90 минути да ти биде убаво на гзенцето на трибина и преку сите работи да преминеш. Како Македонец можам преку се да поминам и да истрпам навреди, омаловажувања и се друго... ама грчко знаме на Филип 2 хах Мало Морген !!!
нека одат нека навиваат и нека викаат со гробари македонија е грција

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Хахахахха, ко да Гробарите нема да имаат полни раце работа да се надвикуваат и пцујат со албанциве за Косово, па немаат друга работа, за Грција и Македонија ќе викаат.

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Јас кажав мое мислење ако дозволат за дојде до тоа каква била провокација да има за Македонија... Гробари Македонија од тој момент за мене се изришани бидејќи работат против државата и својата нација !!! Дај Боже се да биде во ред и да грешам ...
--- надополнето: Jun 22, 2011 12:37 PM ---
Хахахахха, ко да Гробарите нема да имаат полни раце работа да се надвикуваат и пцујат со албанциве за Косово, па немаат друга работа, за Грција и Македонија ќе викаат.
Мора во тие 90 минути да ги испоштуваат нивните топли браќа од карпите на југот ... барем така најавуваат !!! :)

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Јас кажав мое мислење ако дозволат за дојде до тоа каква била провокација да има за Македонија... Гробари Македонија од тој момент за мене се изришани бидејќи работат против државата и својата нација !!! Дај Боже се да биде во ред и да грешам ...
--- надополнето: Jun 22, 2011 12:37 PM ---

Мора во тие 90 минути да ги испоштуваат нивните топли браќа од карпите на југот ... барем така најавуваат !!! :)
Зошто не направиш нешто во врска со тоа?
Јас пишав на еден голем српски форум дека Гробарите не треба да ја очекуваат Македонската поддршка ако носат грчки знамиња или навивачи од Грција, тие ми кажаа дека се свесни за тоа и дека нема да носат Паокари у Скопје.

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Сакам само да се информирам, што ке се деси ако гробарите извадат грчко знаме или знамиња на ПАОК, ке ги тепате или...има некој претстава, зашто гледам некои неможат да се помират со тоа грчко знаме на Филип II!!!

Член од
1 јуни 2011
Мислења
81
Поени од реакции
9
Da bese vasata vera ALBANIZAM nemase da odat eden kup Albanki hristijanki da se mazat za Srbi,Makedonci,Grci,Italijani.;)Kako sto kazav prethodno drugar mi e vo vrska so Albanka pravoslavka koja studiravo Skopje i gi znam mnogu dobro rabotite ne mora da me farbas.Na nejze doma ne i branat so bilo kogo da se omazi samo da e HRISTIJANIN!Da bese vasata vera Albanizam nemase site Albanci hristijani vo Makedonija da se orodat so Makedonci.Tipicen primer e babata na moja drugarka koja e Albanka katolikinja.Taa nesaka da slusne za vas muslimanite.Vika deka ste sram zosto ste ja prodale hristijanskata vera.Ne zaboravaj albanskoto zname e katolicki simbol;)Ako sakas moze da ti postiram eden kup postovi od albanski forumi kadesto hristijani i muslimani se prepucuvaat?Zatoa vo Albanija se zabrani religijata 70 godini za da ne dojde do podelbi koisto se mnogu ocigledni poslednite 20 godini.
i jas imam drugari koji se vo veza so devojki od vasata nacija.....i nivnite roditeli ne im vikaat nisto mislam roditelite na devojkata....sto ke receme na ova....i albanskoto zname e katolocki simbol!!!!???????
i albania e muslimasnka drzava..toa go napravi S.Berisha ja proglasi za muslimaska drzava...i minatoto leto imase potvrda deka 80% vo albania se muslimani a 20% se hristiani........i imam drugari koji sto se albanci hristijani...i veruvaj mi ne mu interesire deka sum musliman....samo kakva nacija sum :);)....zato ne mi mesaj vamu ti vera ili nacija koja imamu i kakvi odnosi imamo nie so tie...ova e fan klub na partizan i sega ce se zboruva za utakmicata pomegju Shkendija i partizan...

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Прегледај го приврзокот 32122
moze na tia im se dopaga ovaa pa ce navivaa za srbite!!!!!!!!!!!!!!
Вие сте цвеќе за мирисање, нема што. На утакмици се убивате од комплименти за Македонија и Македонците.

Драги Комити, ПОД НИКОЈ СЛУЧАЈ НЕ ТРЕБА ДА СЕ НАВИВА ЗА ШКЕНДИЈА И ДА СЕ ПРАВИ СОЈУЗ СО БАЛИСТИ!

Член од
10 јули 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
197
Вие сте цвеќе за мирисање, нема што. На утакмици се убивате од комплименти за Македонија и Македонците.

Драги Комити, ПОД НИКОЈ СЛУЧАЈ НЕ ТРЕБА ДА СЕ НАВИВА ЗА ШКЕНДИЈА И ДА СЕ ПРАВИ СОЈУЗ СО БАЛИСТИ!
nema potreba da naviva nikoj za nas samo sakav da ti kazem deka si igraa kurot so vas ako nesi tolku svesen ima eden kup MK so ida na JNA i gledaa partizan a tia vi vagaa trans... vie si znaete:)

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Нека одговорат Комити дали ќе идат на трибина заедно со Балисти?
Ама ти повторно покушаваш да бидеш нешто интересен тука! Не си ја барај бељата каде што ни најмалку немаш потреба!

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
А ти ствараш мислење за цел народ според коментари по форуми и глупави портали?
Тие коментари се пишувани од - 12 годишни деца или фудбалски хулигани кои се подразбира немаат 3 грама мозок.
Иди во Србија и види какво им е мислењето спрема нас. Ќе се изненадиш пријатно.

Признавање на уставно име ни е милион пати поважно од црквата.
Дали Србите ни ја признаваат црквата или не, нас исто ни се фаќа. Не ни треба признаеност од Срби за да следиме вера.
Ја сум пола Србин и сум бил милион пута у Србија, и ниеднаш сум немал проблем. Напротив многу не респектираа. Ама у последно време ка да се сврте тркалото, нивните “браќа“ грци очигледно им стануваат многу поважни од нас.
Ама ајде гледам сега има и подруги коментари, кои се очигледно напишани од постари членооој и што држат вода. Ќе видимо, ама искрено не посакуем да извадат грчко знаме, ќе биде весело.

Kajgana Shop

На врв Bottom