Фан Клуб: Партизан

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Se drzite muslimanite(relativno e kolku se drzite, posebno mladive generacii), inaku Albanija so recisi 40% hristijansko naselenie kurot gi boli za vas muslimanite(poturcenite).Oficijalno i od Sandzak ke navivaat za vas sigurno posto se seceni ko vas.Albancite hristijani ,Makedoncite,Srbite ne se mrazat zosto sme hristijanski braca toa treba da ti e jasno.Pozdrav do site hristijanski braca vo Albanija i Kosovo.
Многу се смеам кога читам вакви постови...хахах

Абе само обичен пример да ти давам,навивачката група Тирона Фанатикс се повеќето Христијани а се збратимени со Шверцери,а покажуваат интерес за да бидат присутни во Скопје на реваншот.
Навивачите на шампионот на Албанија Скендербеу,сезоната што пројде 2-3 пати ни пратија покана да присустуваме на нивни натпревар.
Кога Балистите,Шверцерите и Плисат одат во Албанија се најдобро пречекувани.
ТКЗ се само навивачи на репрезентацијата на Албанија и двапати оваа година ни беа гости.

Ама убаво што сакате да се збратимувате со христијанските браќа,ама христијански браќа ви се и грците нели,па и србите?

Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40

Отишао је Марко Јовановић у Вислу и Фејса у цигански клуб олимпијакос...
Вредност оба трансфера износи око 4.500.000-5.000 000..
Со среќа нека им е и на двајцата:) (повеќе на првиот :))
--- надополнето: Jun 22, 2011 9:36 AM ---
Добродошлица Едуарду, потписао је на 3+1!

Член од
19 август 2010
Мислења
1.365
Поени од реакции
2.053
“Feja e shqiptarit asht shqiptaria” Pashko Vasa

sto znaci Verata na Albanecot e Albanizmot.

iskreni izvinuvanja za off topicot ;) zastanuvam tuka jas
Da bese vasata vera ALBANIZAM nemase da odat eden kup Albanki hristijanki da se mazat za Srbi,Makedonci,Grci,Italijani.;)Kako sto kazav prethodno drugar mi e vo vrska so Albanka pravoslavka koja studiravo Skopje i gi znam mnogu dobro rabotite ne mora da me farbas.Na nejze doma ne i branat so bilo kogo da se omazi samo da e HRISTIJANIN!Da bese vasata vera Albanizam nemase site Albanci hristijani vo Makedonija da se orodat so Makedonci.Tipicen primer e babata na moja drugarka koja e Albanka katolikinja.Taa nesaka da slusne za vas muslimanite.Vika deka ste sram zosto ste ja prodale hristijanskata vera.Ne zaboravaj albanskoto zname e katolicki simbol;)Ako sakas moze da ti postiram eden kup postovi od albanski forumi kadesto hristijani i muslimani se prepucuvaat?Zatoa vo Albanija se zabrani religijata 70 godini za da ne dojde do podelbi koisto se mnogu ocigledni poslednite 20 godini.

B

Beck's

Гостин
Комитите ќе ги поддржуваат Гробарите но и овде има едно ако :) прочитајте сами :) Ова е мојот став шо долго време го образложував во оваа тема :) сепак и јас го делам истото мислење на Комитите :)
PAOKare su nasa braca i ako Komiti nece da navijaju sa njima to je njihov problem a ne nas

Kakvi bre Makedonci? Mi imamo jednu bracu na balkanu!!! PAOK-PARTIZAN

Член од
19 август 2010
Мислења
1.365
Поени од реакции
2.053
Епа кажи им на христијанските браќа во Албанија да ни го признаат уставното им
Ги боли нив курот за нас.
Eve sega kazi im na hristijanskite braca od Srbija da ti ja priznaat crkvata;)!Ne mesaj drzavna politika so mislenje na narod.Sum bil vo Albanija nekolku pati i znam de hristijanite voopsto ne te mrazat.Slobodno mozes da si ozenis hristijanka od tamu nikoj nisto nema da ti kaze.Pola nasi sela vo Pelagonija i Srbija zazivea od tie Albanki.Nemoj da plukas bez da se informiras.
--- надополнето: Jun 22, 2011 10:13 AM ---
Комитите ќе ги поддржуваат Гробарите но и овде има едно ако :) прочитајте сами :) Ова е мојот став шо долго време го образложував во оваа тема :) сепак и јас го делам истото мислење на Комитите :)
Cista glupost.Komiti nema da podrzat nikakvi Grobari ili bilo sto.Se znae-samo Makedonija i Vardar:).POEDINCI STO SAKAAT NEKA SI PRAVAT SAMO PODOCNA NEKA NE RACUNAAT NA ZAPAD!

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Какви се глупости нема да излезат по веб-сајтовиве до утакмицата...

Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
Komiti spadaju u najveću organizovanu grupu navijača kod naših južnih komšija, a Baliste smatraju najvećim rivalima. Netrpeljivost prema Škendiji od strane Makedonaca je izražena u velikoj meri, a pored Komita i simpatizeri Kumanova najavljuju masovnu podršku srpskom šampionu.;)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Прочитајте какви коментари има најдоле, и све ќе ви биде јасно. Ете ви ги БРАЌАТА срби!

Член од
19 август 2010
Мислења
1.365
Поени од реакции
2.053
Многу се смеам кога читам вакви постови...хахах

Абе само обичен пример да ти давам,навивачката група Тирона Фанатикс се повеќето Христијани а се збратимени со Шверцери,а покажуваат интерес за да бидат присутни во Скопје на реваншот.
Навивачите на шампионот на Албанија Скендербеу,сезоната што пројде 2-3 пати ни пратија покана да присустуваме на нивни натпревар.
Кога Балистите,Шверцерите и Плисат одат во Албанија се најдобро пречекувани.
ТКЗ се само навивачи на репрезентацијата на Албанија и двапати оваа година ни беа гости.

Ама убаво што сакате да се збратимувате со христијанските браќа,ама христијански браќа ви се и грците нели,па и србите?
Ako odime po tvojava logika I nie nemame apsolutno nisto loso so Makedoncite muslimani,a nikogas ne sme ni imale,no ednostavno nemame dopirna tocka so niv,a ni tie so nas.Zatoa golem del od niv se pisuvaat Turci na popis i mal del Albanci,a neznaat tri zbora turski i albansTogas zosto skandirate na stadioni i mitinzi kaurski picki;),Vie mrazite Makedonci hristijani,no togas zosto ne gi mrazite Makedoncite muslimani?Jas poznavam dosta Torbesi i golem del od niv imaat Albanki zeni.Samiot Fiat Canevski zena mu e Albanka.Ovie sto drzat semkara kaj mene u naselba i na dvajcata zenite im se Albanki zabuleni.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Прочитајте какви коментари има најдоле, и све ќе ви биде јасно. Ете ви ги БРАЌАТА срби!
А ти ствараш мислење за цел народ според коментари по форуми и глупави портали?
Тие коментари се пишувани од - 12 годишни деца или фудбалски хулигани кои се подразбира немаат 3 грама мозок.
Иди во Србија и види какво им е мислењето спрема нас. Ќе се изненадиш пријатно.

Eve sega kazi im na hristijanskite braca od Srbija da ti ja priznaat crkvata;)!Ne mesaj drzavna politika so mislenje na narod.Sum bil vo Albanija nekolku pati i znam de hristijanite voopsto ne te mrazat.Slobodno mozes da si ozenis hristijanka od tamu nikoj nisto nema da ti kaze.Pola nasi sela vo Pelagonija i Srbija zazivea od tie Albanki.Nemoj da plukas bez da se informiras.
Признавање на уставно име ни е милион пати поважно од црквата.
Дали Србите ни ја признаваат црквата или не, нас исто ни се фаќа. Не ни треба признаеност од Срби за да следиме вера.

Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
Дискусиите од ФК Партизан и се поврзано со него отидоа мноооогу далеку!! Ако може да се пишува само за Партизан (доаѓања,заминувања.припреми,голови,навивање) зашто ако продолжиме вака ќе треба да го смениме и имета на фан клубот од ФК Партизан во меѓуетнички односи,политика или христијани и муслимани во Македонија.Фала!

Г

Грејвдигер

Гостин
Паокари да не дојдат и да нема грчко знаме, многу тешко да се случи тоа... сакале или не, сигурно ќе има грчки навивачи. Тоа што е пишано на Sportal.rs е извлечено од коментари на форумот на Јужни Фронт (мислам дека тие имаа добро разработен форум). Голем дел од тие што ги имаат пишано тие коментари се напалени деца кои сѐ уште свршуваат на YouTube видеа и единствено место кајшто го гледале Партизан е на РТС.

Член од
19 август 2010
Мислења
1.365
Поени од реакции
2.053
А ти ствараш мислење за цел народ според коментари по форуми и глупави портали?
Тие коментари се пишувани од - 12 годишни деца или фудбалски хулигани кои се подразбира немаат 3 грама мозок.
Иди во Србија и види какво им е мислењето спрема нас. Ќе се изненадиш пријатно.

Признавање на уставно име ни е милион пати поважно од црквата.
Дали Србите ни ја признаваат црквата или не, нас исто ни се фаќа. Не ни треба признаеност од Срби за да следиме вера.
Ako neznaes na 99% od srpskite portali takvi im se komentarite.Znaci ne e samo eden tuku site portali.Ako sakas ke ti postiram da citas.Znaci spored tvoeto i nie ne treba da sozdavame isto mislenje za Albancite poradi ovie kurtoni sto pisuvaat tuka,no dali e taka?I ti odi vo Albanija pa ke vidis deka nikoj ne te mrzi,bas naprotiv.Crkvata e stolbot na eden narod.Srbite preku crkvata sakaat da vrsat kontrola vrz Makedoncite.Srbite smetaat deka site crkvi i manastiri vo Makedonija se srpski.Izgleda ti sakas da go citas ona sto sakas da go vidis,a ne vistinskoto.

Член од
14 април 2010
Мислења
4.700
Поени од реакции
6.086
Neka mislat grobari deka ke ja imaat podrskata na komiti

Kajgana Shop

На врв Bottom