i jas imam drugari koji se vo veza so devojki od vasata nacija.....i nivnite roditeli ne im vikaat nisto mislam roditelite na devojkata....sto ke receme na ova....i albanskoto zname e katolocki simbol!!!!???????
i albania e muslimasnka drzava..toa go napravi S.Berisha ja proglasi za muslimaska drzava...i minatoto leto imase potvrda deka 80% vo albania se muslimani a 20% se hristiani........i imam drugari koji sto se albanci hristijani...i veruvaj mi ne mu interesire deka sum musliman....samo kakva nacija sum
....zato ne mi mesaj vamu ti vera ili nacija koja imamu i kakvi odnosi imamo nie so tie...ova e fan klub na partizan i sega ce se zboruva za utakmicata pomegju Shkendija i partizan...
Aham,sigurno
.Da ziveev vo Svedska MOEBI bi ti poveruval vo ova,ali vaka ziveam vo Makedonija za tvoja nesreca.Druze,nemoj da me farbas be!!Na ovoj forum sekoj moze da pise se i sesto.Gi znam jas tie farsa muabeti dosta dobro vo znak na nemoc vo stil i jas imam drugari,no toa voopsto ne e ni bitno vo momentot zasto druga e temata..Tie muabeti na drug ne na mene.
Sali Berisa moze Albanija da ja proglasi i za Amerika,no toa ne ja pravi Amerika.Koja potvrda koga vo Albanija 70 godini e strogo zabranet popis po verska i etnicka pripadnost.Zosto?Zatoa sto Albanija e mnogu mesana drzava i namerno se pravese taka inaku ke bese bosansko scenario. Ja sigurno od tebe edno 10 pati poveke sum bil vo Albanija.Da bese Albanija muslimanska drzava nemase na sekoe kjose da gledam crkvi,katedrali,momcinja i devojcinja so krstovi.Tamu da vidis devojka so samija tie kako da vidis vonzemjanin za razlika od nasive buletini so samii sto gi gledas na sekoe kjose
TSamo vo poslednite 15 godini vo Albanija se izgradeni i vozobnoveni okolu 300 crkvi i katedrali.Ti mozes da farbas lugje sto pojma nemaat od zivot i nikade ne otisle od Makedonija,no mene nemozes druze.
A,za toa deka si ziveete ubavo so vasite braca Albanci hristijani toa magla prodavaj mu na drug ok Balboa?Zatoa na natprevari skandirate i peete KAURSKI PICKI od sto mnogu si gi pocituvate brakata hristijani.Zatoa od sto vasata religija e ALBANIZAM gledam site se ispotepavte da go posetite memorijalniot centar na HRISTIJANKATA MAJKA TEREZA(patem vo Kosovo secenite povikuvaa da se izbrise slavnjeto na MAJKA TEREZA zatoa sto bila nevernica).
Za znameto nesakam da diskutiram posto ne e ni vreme ni mesto,no bi ti preporacal da procitas malku.