аллександар
Вечно ненаспан
- Член од
- 5 мај 2006
- Мислења
- 7.381
- Поени од реакции
- 2.522
и што така се предомисли? прво беше против па сега си за или?Некој да ми кажеше дека ова ќе го кажам некогаш, ќе се насмеев: Едвај чекам да го постават!
и што така се предомисли? прво беше против па сега си за или?Некој да ми кажеше дека ова ќе го кажам некогаш, ќе се насмеев: Едвај чекам да го постават!
Бев против.и што така се предомисли? прво беше против па сега си за или?
е хехехе и шо ти текна да се премислиш?Бев против.
не бе другар он и вака е многу голем уште поголем постамент да ставеа немаше да личи на ништо. ја мислам дека требаше понизок постамент да му направат за да можеш од поблиску да сликаш комплетно споменик со се постамент !Филип II во Битола ..
А еве и од Александар Македонски во Скопје некои слики ..
Мислам само дека можеби и подобро беше на Александар споменикот во Скопје доколку постаментот се направеше поголем па дури и да може искачување до него.. поголема атракција би била пред се за странците да се сликаат.. да видат одблиску итн. Сепак и вака е супер!
Добро и ваков да биде постаментот ама да има пристапност за луѓето.. да можат пример спомен да имаат да се сликаат за странците мислам.е хехехе и шо ти текна да се премислиш?
--- надополнето: Jun 21, 2011 11:55 AM ---
не бе другар он и вака е многу голем уште поголем постамент да ставеа немаше да личи на ништо. ја мислам дека требаше понизок постамент да му направат за да можеш од поблиску да сликаш комплетно споменик со се постамент !