HTC Wildfire

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Не знам ни од кај да почнам да ве хејтам.

TheGamer

аут оф мај мајнд...
Член од
11 јуни 2009
Мислења
265
Поени од реакции
8
значи телефонов го купив пред неколку дена ..и ми треба малце помош ..не можам никако да се снајдам со андроид маркетот ... никако не можам да се логирам ..имам неколку гмаил акаунти ..дури пробав и да направам акаунт преку апликацијата ...дали некој знае што може да биде проблемот ... и исто така кога прв пат го вклучив телефонот се отвори еден сетап во кој имаше повеќе јазици а за англиски имаше во заграда и земјата во која си ..ги имаше романија полска латвија литванија и нз уште колку ама македонија ја немаше ..мислам дека поради ова не ми го отвара ни андроид маркетот

исто и кога отварам јутјуб клиповите што се на насловна се од земјата која што ке ја избереш кога селектираш јазик .. ве молам помагајте ако знаете ..стварно не знам од кај да спуштам апликации :S

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
значи телефонов го купив пред неколку дена ..и ми треба малце помош ..не можам никако да се снајдам со андроид маркетот ... никако не можам да се логирам ..имам неколку гмаил акаунти ..дури пробав и да направам акаунт преку апликацијата ...дали некој знае што може да биде проблемот ... и исто така кога прв пат го вклучив телефонот се отвори еден сетап во кој имаше повеќе јазици а за англиски имаше во заграда и земјата во која си ..ги имаше романија полска латвија литванија и нз уште колку ама македонија ја немаше ..мислам дека поради ова не ми го отвара ни андроид маркетот

исто и кога отварам јутјуб клиповите што се на насловна се од земјата која што ке ја избереш кога селектираш јазик .. ве молам помагајте ако знаете ..стварно не знам од кај да спуштам апликации :S
Што ти покажува?Кога си на некое место каде што има вифи (или имаш на телефонот активирано интернет) и ти дава упатство да внесеш гмаил акаунт.Ако после тоа ти покажува дека нема вифи (а ти си успешно конектиран) пробај ресеритај го телефонот,кај мене така проработи.

TheGamer

аут оф мај мајнд...
Член од
11 јуни 2009
Мислења
265
Поени од реакции
8
па преку ви-фи ..на 3 црти негде пробав ..се отвараше и фб и јутјуб (не сите клипови) ама чекам за акаунтот и покажува нешто дека телефонот не подржува или мрежата не подржува ..и factory reset пробав ама ништо :S

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Член од
13 јуни 2008
Мислења
92
Поени од реакции
0
што мислите за новиот HTC Wildfire S ??

merlin

Мадридистика...
Член од
29 јуни 2006
Мислења
543
Поени од реакции
119
што мислите за новиот HTC Wildfire S ??
Тоа сакав и ја да прашам...го глеав во Т-Мобајл... кажете недостатоци/предности ..кој го пробал :unsure:

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Продавам нови WildFire неотпакувани со фул опрема, цена 180 евра :) уште 14 парчиња...
075421493
алфа мобил

F

fantomX

Гостин
Дали има некаква апликација како замена за Flash Player со оглед на то шо телефонов очигледно не го поддржува Flash Player? Вака не ги поддржува најголем број од видеата, да тргниме од youtube.com еве.

Друга работа, колку чини да се декодира телефонов?

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Го имаат уште овој у T-Mobile? Или само S-oт, новиот?

petar_joker

OLD ROCKER
Член од
5 септември 2007
Мислења
1.249
Поени од реакции
57
Дечки ај ве молам мислење на HTC Wildfire S.... Која е разликата со HTC Wildfire???
Му фрлив око на него во ВИП

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
вилдфаер С е малку подобрена верзија за разлика од обичниот ама се си има предности и недостатоци. еве ви кои се промените од еден до друго.
обичниот вилдфаер има димензии 106.8 x 60.4 x 12 mmи е тежок 118 грама исто така подржава и мулти тач а што се однесува до перформансите е малку послаб од С от односно има 384 MB RAM; 512 MB ROM и процесорот му е 528 MHz ARM 11 processor, Qualcomm MSM7225 chipset

вилдфаер ес има димензии 101.3 x 59.4 x 12.4 mmи е тежок 105 грама мислам дека не подржава мулти тач ( не сум сигурен ) а перформанисите му се за нијанса пдобри од обичниот т.е има појака РОМ меморија 512 MB ROM, 512 MB RAM а процесорот у малку подобрена верзија од 600 мега херца

плус. на обичниот вилдфаер имате копче во средина кое е на тач исто а кај С от го нема и уште нешто. оние 4те копчиња Home Meny Back и Search кај вилдфаерот се пооддалечени едно од друго а кај С от се збиени што страшно мене лично ме нервира. еве ви и слика па споредете си сами.

Wildfire

Wildfire S

и уште една мала ситница. - кај обичниот лед диодата се наоѓа лево доле ( под звучникот ) а кај С от мислам дека е десно од звучникот одма

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.887
Екранот подобрен ли е од никаквиот на претходникот?

Kajgana Shop

На врв Bottom