Фан Клуб: Арсенал

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Интересно. Цел ден никој ништо не пишал.

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Нема што да се дискутира... чекаме да го официјализираат Жервињо, а тоа би било утре? :D

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Јас мислам дека до вторник ќе се среди се` :))

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.836
Поени од реакции
495
Имам информации дека оваа недела што иде нема никој да потпишеме, исто како и минатата недела :cool:

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
сите имаат информации некои кои другите ги немаат, па и ја имам информација дека утре ќе....................................................................................................................................................биде понеделник. :D
хахаха :)

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
http://www.arsenal.com/news/reserves-news/three-young-arsenal-players-released-by-club
Еве нешто што не го прокоментира никој за сега...
Што мислите за овие 3 играчи? Дали заслужуваа да бидат отпуштени?
За Рандал со оглед на неговата стагнација може и да, заслужи.
Но за Том Крус никогаш не ќе се согласам исто како ни за Руи Фонте,Мерида и други слични...минативе години.
Покрај Мигел овој е најдобар во дефанзива можеби а и Нордвајт што дефинитивно ни беше најдобар го даде...
Барем пари да земевме а? Никако! Тоа е нешто што многу ме нервира во ова правење/градење на таленти, се купуваат се градат, ќе ги изгради и без пари си заминуваат... најчесто поради тоа што не сака да им даде плата!

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.365
Поени од реакции
12.786
Паметам еднаш Венгер во едно интервју рече дека Рандал го гледал како late bloomer,чиј таленти ке испаднат на виделина во подоцниот период од неговата кариера и затоа не сака да го продава ама ете јбг го пушти за без пари,како и милион други.Ама највеке сум се потресил кога видов на википедија дека Енди Кол ја почнал кариерата во арсенал...

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
За талентите имам целосна доверба во Венгер... И не жалам за талентите, бидејќи знам дека ако вределе Венгер ќе ги задржи...
--- надополнето: Jun 19, 2011 10:43 PM ---
Капитенот на Арсенал, Сеск Фабрегас е многу блиску до трансфер во својот матичен клуб Барселона. Лондонскиот тим денеска и официјално потврди дека преговорите за трансфер на Шпанецот се веќе започнати, но дека сега засега се уште нема понуда од страна на „каталонците“. „Да, тие зборуваа со нас за Фабрегас“, изјави денеска претседателот на Арсенал, Питер Хил Вуд за весникот „Сандеј Мирор“. „Ние сме во контакт, но тие се уште не испратиле никаква конкретна финансиска понуда и ние не сакаме да го пуштиме да си оди. Тој доаѓа од Барселона, па така разбирливо е што сака да се врати. Како и да е Барселона се уште нема доставено официјална понуда“, дополни првиот човек на „топџиите“.

Фабрегас и минатото лето беше пред трансфер во Барселона, но менаџерот Арсен Венгер ја одби 40 милиони евра вредната понуда и успеа да го убеди својот капитен да остане на „Емирати“. Очигледно по уште една сезона без трофеј фудбалерот од средниот ред повеќе не може да чека и е решен повторно да се врати во својатата татковина. Претседателот на Барселона, Сандро Росел најави уште пред неколку дена дека вредноста на Фабрегас ова лето е многу помала во однос на лани и дека тимот нема намера повторно да понуди 40 милиони евра.

Интересно е тоа што Барселона е во големи долгови и буџетот за нови трансфери ова лето воопшто не е голем. Европскиот и шпанскиот шампион е во преговори со Удинезе за трансфер на Алексис Санчез, а тука е интересот и за Џузепе Роси од Вилјареал, што значи дека некој од нападот на Барселона ова лето ќе мора да го напушти „Камп Ноу“. Според шпекулациите, најблиску до такво нешто е Давид Вилја, кој најверојатно ќе им биде понуден на Челзи и Манчестер Сити.

Извор: Многоо, спорт :)

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.836
Поени од реакции
495
Јас сум повеќе за трансвер да го дадеме фабрегас плус едно 20 милиони да им дадиме на Барса за Тиаго оти гледам кажуваат, Тиаго на негови години бил 3пати повеќе талентиран од Фабрегас, јас мислам нема што да изгубиме :D

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Јас сум повеќе за трансвер да го дадеме фабрегас плус едно 20 милиони да им дадиме на Барса за Тиаго оти гледам кажуваат, Тиаго на негови години бил 3пати повеќе талентиран од Фабрегас, јас мислам нема што да изгубиме :D
Da be, vecno nie ce pravime od taletni fudbaleri, mora da se donesat nekolku dokazani iminja. Inaku cao na titulite i ovaa sezona. Takvata politika do sega 6 godini ja praktikuva arsenal, pa eve do koe deregje dojdovme.

A

Auditore

Гостин
Читам шпекулации по нет за тој Стив Ровли од кај вас, ко демек ќе направил траснфер во Челзи како главен скаут, е што знаете за него?
Навистина ли има добри таленти донесено/откриено?

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Читам шпекулации по нет за тој Стив Ровли од кај вас, ко демек ќе направил траснфер во Челзи како главен скаут, е што знаете за него?
Навистина ли има добри таленти донесено/откриено?
Нема да направи таков трансфер :)

Kajgana Shop

На врв Bottom