За маратонските класика зборевме на крај од сезоната кога тимот на реал беше компактен, а за 5,0 си признавме ко кокошки си ќутевмеbrzo gi zaboravas visokite 5 0![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За маратонските класика зборевме на крај од сезоната кога тимот на реал беше компактен, а за 5,0 си признавме ко кокошки си ќутевмеbrzo gi zaboravas visokite 5 0![]()
Е шо толку Вембли? Мислам, секако Барса 2 пати освои таму и навивачите го сакаме како стадион, но 2 пати во 3 години? Има едно 100 стадиони што би ги исполниле критериумите низ Европа. Не ми е јасна одлукава.
Одлуката е по повод 150 години ФА, кои се прават во 2013 година и затоа повторно се доделе финалето на Вембли, заради овој свечен повод!Е шо толку Вембли? Мислам, секако Барса 2 пати освои таму и навивачите го сакаме како стадион, но 2 пати во 3 години? Има едно 100 стадиони што би ги исполниле критериумите низ Европа. Не ми е јасна одлукава.
2013 e наша..и . (точка)
Немој беСлабо Милан слабо е .
Глеј си валенсија шалке шо курБоље Валенсија - Шалке да идеше пренос доста поинтересна утакмица од оваа...али то е то![]()
На таквотоотиде ногата на Чорлука, требаше црвен да добие Фламини
Море ако те најди Гатузо ќе ти кажи маме невоспитано, нема коска здрава да ти остани.Ебате сељачето шо е тоа Гатузо, маме му ебам неваспитана.
Фламини е милјардер, шо кур имаш ти постигнато во живото?Фламини копиле,животно,стока.......гад
Ако ти се гади од фудбал гледај балет.Нека се напие еден дијазепам за смирување и нека не заборава има има реванш во Лондон.
Ми се гади од вакви играчи искрено,го усеруваат фудбалот.
Пази кој нарекуваш копили.Грд тим,идол им станал Гатузо.Ќе го папаат копилите.Едвај се врати го повредија Чорлука пак.
НА КУРООООООООООГООООООООООЛ!
Шо збораш, вистина?Bravo za Totenhem, mnogu poatraktiven tim od Milan
И менеЕ баш ми е мило![]()
Фламини си го дрви со милјардите, можиш да му го гланцаш.Што е смешно бе болен еден ?
Едуардо кога му направија се радуваше вака ебате идиотот ?
Фламини за стартов посакувам лигаменти да скине ,му ебам тоа болнотоУште се смее кога излезе Чорлука
Секој фудбал е калчо.А Бејл се враќа за реваншот, замисли Бејл против Одо или Антонини.
Инаку тва е миланези, не е ова калчо.
Времето во Милано е петлоебачко, какво е во лондон?Какво е времето во Милано???
Да, тебе ќе те слушаме, како ќе кажиш така ќе биди.ovaj Gatuso bil najgolem idiot u svet,ja ne znam so mu dozvoluvat taka sudiite da se odnesuva,more kazna treba dozivotna neigranje fudbal,kaj se videlo toa ccc
Абе балет ако сакате да гледате на друго место то, фудбало е машка игра.Гатузо и Фламини под рака и правец Бардовци. Спортисти. Хм.
Да му се фатите на Гатузо, гледајте си ги денешните балетани и тинкајте го на нивОнај Гатузо одамна знаеме каков дебил е...него постарите генерации секогаш ќе го паметат по глупостите и расправиите кои ги правел со противничките играчи..разбирам дека остава срце на теренот, но дотолку да ја сили работата треба да е психички пореметен...а јас не знам сите што се чудите од овој резултат..реално Тотенхем има поквалитетен состав скоро во секој дел од теренот освен во нападот...Милан мислевте со Тиаго Силва-Гатузо-Сидорф и Јепес да ги победат тотенхем???..иначе како и обично Ибрахимович се испостра на голем натпревар!
Ај отвори табела и не јади лајни.Aко продолжат вака тешко дека ќе бидат шампиони.:smir:
Шо брука бе, појќе сакаш да гледаш манакени како денешните, или вистински мажи кои играат фудбал не си ја местат фризурата на секое, не му е поважен тик токо инстаграмо фејзбуко не знам шо од тренинго и од фудбало и од жртвата за тимо?Не ми се верува како можете да величате фудбалери кој прават полуретардирани стартови и наместо професионално да се однесуваат на терен тие како дивјаци се понашаат.Ај ке кажеш фудбал физички спорт бла бла бла,, ама секој навивач на Милан треба да се засрами од нивниот капитен и неговото денешно однесување.. брука.
Супер сеа играат тактика 7-0-3 е таман сеа ќе биде најди го Ибра![]()