UEFA Champions League 2010-2011

Кој ќе ја освои Лигата на Шампионите?

• Вкупно гласачи
    171
  • Гласањето е завршено на .

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
се сложувам ама не е прв пат ибра педерски да извади некој тим :) се случуваше и за интер кога немаше ама никаква игра да даде ибра 1 или 2 гола на крај :)

ама човече види ја тактиката главен кратор им е Сидорф жити се играат со 3ца дефанзивци во средина од кој едниот е бек
Па овој Милан често пати личи на Интер на Манчини, тоа многу пати го имам пишано. Сега за сега уште се обидуваат нешто, кога нема да оди единствена тактика ќе биде „најди го Ибра“ :) Мене од такт ме вадеше истото кога се случуваше во Интер, јест дека Ибра носи бодови ама делува многу фрустрирачки таквата игра.

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Милан наместо да ја контролира играта и да створува шанса,тие ниту еднаш не се заканија. А Тотенхем добро си започна.
Очекувам многу подобро второ полувреме со многу возбудувања и голови.:smir:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
се сложувам ама не е прв пат ибра педерски да извади некој тим :) се случуваше и за интер кога немаше ама никаква игра да даде ибра 1 или 2 гола на крај :)

ама човече види ја тактиката главен кратор им е Сидорф жити се играат со 3ца дефанзивци во средина од кој едниот е бек
Епа кога имаме 352352 повредени и стоепрот ќе ни игра во средина.Многу фали Пирло но што е тука е...

blackeyed

passive-aggressive...
Член од
6 ноември 2008
Мислења
933
Поени од реакции
2.090
Боље Валенсија - Шалке да идеше пренос доста поинтересна утакмица од оваа...али то е то :pipi:

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Meсто грдотијана во напад да го уфрлат Дефо и да влезе некој од Хрвативе наместо тој Бразилецот (who the fuck e па тој) и Тотенхем може да се надева дури и на победа.

Сепак мислам дека Милан ќе нападне малку посериозно во второ полувреме, ризик е да се оди на Вајт Харт Лејн без постигнат гол.

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.263
Поени од реакции
2.260
Милан игра со формација 7-1-2, со Антонини средина, Носот и Робињо напад и 7 бека. Не направија ниту една шанса. Мора второ полувреме да влезе Пато колку толку барем да се доближат до голот на Тотенхам бидејќи колку што можам да видам не знаат што ги чека во Лондон:pipi:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
ЧЕкајте бе људи, 90 минута се игра, не напињајте ;)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Миланезиве кузнае што би му правеле на коментаторов да го дочепаат во вакви моменти :pos:

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
Супер сеа играат тактика 7-0-3 е таман сеа ќе биде најди го Ибра :)

Kajgana Shop

На врв Bottom