Таму била министерката за култура и според твитовите што ги читам, им било забрането да се собираат таму поради не знам која причина. Ќе има повеќе информации за скоро време.Да ли сте во тек, нешто слушнав дека Министерство за култур забранило собири пред Мајка Тереза?
Штооо?? Не смеат да забранат, седиме на форумот таму позади спомен куќата на Мајка Тереза, и нема причина бидејќи сме мирни, и плус право на протест е уставно загарантирано право!Да ли сте во тек, нешто слушнав дека Министерство за култур забранило собири пред Мајка Тереза?
Катастрофа, баш ме интересира која е причинатаТаму била министерката за култура и според твитовите што ги читам, им било забрането да се собираат таму поради не знам која причина. Ќе има повеќе информации за скоро време.
Не се секирај, таму ако забранат ќе си седиме на рекорд И така оваа идеја беше неколкупати спомната после маршутата да ја водиме трибината на рекорд, мене лично ми се свиѓа идејава така да немаме гајле, али стварно причина не гледам ни јас да забранат, ништо лошо не сме направиле.Штооо?? Не смеат да забранат, седиме на форумот таму позади спомен куќата на Мајка Тереза, и нема причина бидејќи сме мирни, и плус право на протест е уставно загарантирано право!
--- надополнето: Jun 17, 2011 11:49 AM ---
Катастрофа, баш ме интересира која е причината
Прво почнаа со светлата Вчера кога прашале некои од луѓево им било одговорено дека добиле наредба да ги исклучат. Сега со ова ако е вистина ептен е очигледна работата. Ќе си седиме на рекорд поголема блокада повеќе луѓе од страна ќе не слушнатА онака после 2 недели нив им текна а? Само глупости прават без врска, за да го угушат протестов, ко демек не можеме да најдеме друго зборно место. Мизерци никакви. Лошо е зошто е идеално местото да си седиме во амфитеатар, а плус ништо не му правиме ние на споменикот. Абе бог да чува, патетики
Точно. Џабе им еееееее :pПрво почнаа со светлата Вчера кога прашале некои од луѓево им било одговорено дека добиле наредба да ги исклучат. Сега со ова ако е вистина ептен е очигледна работата. Ќе си седиме на рекорд поголема блокада повеќе луѓе од страна ќе не слушнат
Не тропај глупости жити се...chitam i ne mozham da poveruvam na se napishano., eden e zakluchokot ., se ima osved dostoinstveno zhalenje za izgubeniot zhivot., megju mnogute biseri eden posebno mi se bendisa.,
vaka vi odi muabetot<> nemam drushtvo ., nemam prijateli ., odam na protestive pa se nadevam tamu ke najdam., <>ako ne veruvate chitajte shto vie ste napishale a ne jas., kako vi trgnala rabotava mozhebi da se sluchi i nekoe shamivche da zavrtime.,
edna molba do site vas ., bidete chesni barem pred samite sebe
a za ovoa shto ve organiziraat i vodat pa i finansiskiot del ne smee da se zanemari., vo vakvi sluchaevi., toa e veke prochitana kniga., imate dobri vodachi koi stopiraa i crkva.,
isto klishe<>isti faci<>ist finansier<