Склекови

Статус
Затворена за нови мислења.

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Има некој што прави 100че?
Еден дечко од кај мене прави 300 во една серија.. Неможев да поверувам на очиве.Правилен склек без нишање и слични работи..Што е многу многу е :D
Со 300 типот е ѕверче ама и добра мотивација до каде може да се стигне :).

Штом стигнам до 100че ќе се фалам ;) .

Strenght

Never Give Up!!
Член од
24 април 2010
Мислења
2.516
Поени од реакции
1.824
Со 300 типот е ѕверче ама и добра мотивација до каде може да се стигне :).

Штом стигнам до 100че ќе се фалам ;) .
и јас се запнав.. Мора некако до 100ка да стигнам.. ако успеам фалење :D :D

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
и јас се запнав.. Мора некако до 100ка да стигнам.. ако успеам фалење :D :D
Хаха, ајде ќе видиме кој попрв ќе стигне, ете добра мотивација да запнеме здраво иако не очекувам пред 6 месеци така да мислам ќе бидеш попрв :).

Strenght

Never Give Up!!
Член од
24 април 2010
Мислења
2.516
Поени од реакции
1.824
Вака кој како стига со бројка нека пишува на оваа тема колку може.. Само без крадење и лажење :D

Не се важи на пример последниот склек до пола и сл. Чисти склекови од горе до доле.. Барем ќе видиме кој до каде стигнал..

Сега јас сум на 35

Член од
5 април 2010
Мислења
602
Поени од реакции
214
Kaiser i Strenght може да знам по колку години имате???

С

Спенсер

Гостин
Порано дур тренирав 40ка без проблем... сеа 20 едвај :(

Мора у форма да се вратам,почнувам од утре :)

V

Vollstandig

Гостин
Јас без прекин, нормални ги правам 29 , е незнам зошто баш 29, имам броено на 30-тиот мора да ми крцни рака да ме здоболи да се изморам значи максиум 29.

Strenght

Never Give Up!!
Член од
24 април 2010
Мислења
2.516
Поени од реакции
1.824
Мене така ми беше 35тиот.. едвај го правев ама се запнав и сега ги правам 35 чисти.. Ајде момци да видиме кој највеќе ќе може..

Strenght

Never Give Up!!
Член од
24 април 2010
Мислења
2.516
Поени од реакции
1.824
Само што направив 36 чисти склека :D

Следна цел 37 :)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.775
Поени од реакции
43.979
40 ми е рекордот сеа за сеа.. :):) Ама до крајот на месецот мора 50ка да напраам :)

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
Чисти склека прееска за малце 20 ќе ги направев... :( Али идемо даље, мора до Јули барем 25 макс. да направам :D Почнав поинтензивно од почеток на мај да вежбам, пред тоа едвај 7-8 чисти ги правев.

Иначе, како правите склекови, секој ден или секој втор ден? (т.е. како е најдобро за побргу да се накачи маса во предел на рамења/гради) И како е правилно за дишењето, кога се спушташ - вдишуваш, кога се дигаш - издишуваш или обратно?

Член од
5 јули 2009
Мислења
1.123
Поени од реакции
205
Чисти склека прееска за малце 20 ќе ги направев... :( Али идемо даље, мора до Јули барем 25 макс. да направам :D Почнав поинтензивно од почеток на мај да вежбам, пред тоа едвај 7-8 чисти ги правев.

Иначе, како правите склекови, секој ден или секој втор ден? (т.е. како е најдобро за побргу да се накачи маса во предел на рамења/гради) И како е правилно за дишењето, кога се спушташ - вдишуваш, кога се дигаш - издишуваш или обратно?
Прај 2 3 дена поред па еден одмор и така :)инача нагоре вдишуваш надоле издишуваш

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom