Склекови

• Креатор на темата Креатор на темата the Consigliere
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе никој не може да ти каже пример 100 склека праиш на друг начин е. Тоа ти се видеа и имаш пример денес нога вежбаш и има специјални вежби за се. Многу е добро , нема да згрешиш ако го почнеш :)
Абе знам дека се видеа.Колку што разбра од гледањево оваа програма се плаќа и се клипови т.е ЦД.Ама ме интересира каде мозам да најдам бесплатни видеа за тоа прасувам :)

Абе знам дека се видеа.Колку што разбра од гледањево оваа програма се плаќа и се клипови т.е ЦД.Ама ме интересира каде мозам да најдам бесплатни видеа за тоа прасувам :)
Абе торент ке најдеш некој :) По нет ке побараш ама да ти кажам не е малце околу 15 гига ти се сите така да некое торентче замунда лево десно ке најдеш и си вежбаш :)

Абе торент ке најдеш некој :) По нет ке побараш ама да ти кажам не е малце околу 15 гига ти се сите така да некое торентче замунда лево десно ке најдеш и си вежбаш :)
Хаха 15 гига :P.Ке видам ке средам некако иначе фала ти за информацииве:)Кога ке се ресам да почнам со овој ке ви ги казам мојте резултати :)

Го симнав програмчево сеа за сеа ко шо видов супер изгледа али имам некое прашање ,Ripped Version тука ѓи најдов видеата тоа е океј ,али Excel Worksheets и PDF шо се тоа ? некои објаснувања или ? ,пошо неможам да ги отворам ако знае некој да ми каже дали се тоа важни работи па да барам чаре ... :salut:

Ова шо е за 6 недели 100 склека......Колку пати се прајт во денот..По шо имат да се направат 5 серии во завснот од способноста за склекови///Тие 5 серии се прават еднаш дневно,или повеќе..? :)

Ова шо е за 6 недели 100 склека......Колку пати се прајт во денот..По шо имат да се направат 5 серии во завснот од способноста за склекови///Тие 5 серии се прават еднаш дневно,или повеќе..? :)
Имам многу да ти пишувам ама се си е убаво објаснато.Прво пробуваш колку можеш отприлика највеќе за да знаеш во која табела си (јас повеќе од 5 не можев значи бев во најпрвата) ама битно е да си искрен бидејќи со тоа се определува колку можеш и како најправилно да си ја тераш табелата понатака.Колку што убаво разглобив јас со мојата лоша форма нема да можам за 6 недели туку ќе одам на 8 недели зашто почнав од најниското ниво ама сеедно ми е битно да е успешно.Се прави три пати во неделата и идеш преку еден ден и еднаш на крај на третиот сет одмараш два дена прет почетокот на другата недела.Вака да не пишувам за џабе ако си заинтересиран прашај поточно да ти одговорам или пиши приватна порака поздрав.Ја сега за сега сум втора недела:)))))
Пробувам да сум трпелив иако изгледа од почеток како лесно и безмислено ама се си има зашто и затоа во табеливе и се надевам на успех зашто одсекад иам желба за склекови ама немав добар туторијал за правење.

Брат ми ја праи , он веќе вежба 2-3 години интензивно секој ден . Склекови , стомачни се се , ама у последниве месец два ја праи програмта се има повеќе развиено од цели 3 години у месец дена :) Како грамада е :) Ептен се развиваш ама треба да се потрудиш малце :) Ја од цела програма само истегање праам :pos: Ептен е тешка :)

Тројца мои другари ја прават програмата во моментов :)
Се откажаа од доста работи, али мислам дека вреди. Едниот е веќе како тенк, другиот и онака му е конкуренција на Чак Норис, а третиот лека полека ќе ги следи двајцата :)
Јас се токмам да ја правам следна година :icon_mrgr

Моментално ја гледам на youtube ама после ке ја најдам целата ако ја има по нетов.Зш колку што разбрав тоа ти е на ЦД и доама си ја правиш самиот :) али се постигнувале феноменални резултати

--- надополнето ---

Фала ти и од мое име само што почнав да ја барам :pos:

Најдобро P90X напрај ги вежбите(програмата) , ретко кој може да ги издржи ама тоа ти се вика вежбање :) Вежбање ама на цело тело не само бицепс , трицепс целосна програма за секој мускул ептен јаки вежби се :)

Може ли некако да ја добијам програмата за безпари или да направиме некаква компезација за снимките? :)

Може ли некако да ја добијам програмата за безпари или да направиме некаква компезација за снимките? :)
Ја се откажав од програмава.И се решив за теретана.Меѓутоа знам неколку луѓе што ја користат.Знам за што ти треба сакав да ти ја препорачам.Ќе се обидам да ти дадам линк од кај да ги симнеш.Како што разбрав ги има по торентиве сеите видеа со вежбите околу 12GB се.Види побарај сам ако неможеш да ги најдеш пиши ке ти кажам што сум направил.

Дали има дел од програмава што ја зборите која се фокусира на склекови за рамена ? Ако не, нека каже некој како да ги правам склековите за проширување и зајакнување на мускулатуратана рамената. Фала однапред

Дали има дел од програмава што ја зборите која се фокусира на склекови за рамена ? Ако не, нека каже некој како да ги правам склековите за проширување и зајакнување на мускулатуратана рамената. Фала однапред

Склековите не се наменети како главна вежба за развој на рамениот дел така да користа ќе ти биде секундарна ама сепак ќе ја има. Трицепсот и градите се оптеретуваат повеќе од рамениот дел иако можеш да направиш модификација каде ќе се оптерети повеќе градниот дел со раширени раце или доближи ги нозете до рацете како буква А и со тоа повеќе ќе ги оптеретиш рамениците.

Среќно вежбање :)

луге некој вежби за по дома без справи за развиванје бицепс

Кревање на вратило.

склекови и вратило смртоносна комбинација :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom