Game of Thrones

Член од
8 април 2010
Мислења
1.182
Поени од реакции
281
Серијава е врвввввв.Јас сум до 7 ма епизода и до вечер ќе ги изгледам сите излезени.Како љубител на вакви серии можам да кажам дека луѓето го остварија тоа што го очекував од серијата.Алал да им е :D.
Бото серијата е закон. Одамна нема ваква серија искочена.
--- надополнето: Jun 16, 2011 10:38 AM ---
Серијава е врвввввв.Јас сум до 7 ма епизода и до вечер ќе ги изгледам сите излезени.Како љубител на вакви серии можам да кажам дека луѓето го остварија тоа што го очекував од серијата.Алал да им е :D.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Ајде бе што се 10 епизоди, нека напрај некој превод за сите :)..

Член од
26 февруари 2008
Мислења
305
Поени од реакции
61
--- надополнето: Jun 16, 2011 10:38 AM ---

Не да е закон ѕверска е. Блејз Денерис да ја ангажирам за во спотот на Бело лице љубам јас по Мултимедија со викаш ? :D:D

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Незнам како може да не разбираат српски :)
А бе добро, помладиве баш и не разбираат којзнае колку. Мене англискиот ми оди одлично ама имам проблеми некогаш со Боромир кога ми мумла нешто, и повремено поради акцентот. Најдобро решение во такви ситуации ми е да акнам англиски превод па по потреба ќе прочитам што зборуваат на англиски :)

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.737
Поени од реакции
18.483
А бе добро, помладиве баш и не разбираат којзнае колку. Мене англискиот ми оди одлично ама имам проблеми некогаш со Боромир кога ми мумла нешто, и повремено поради акцентот. Најдобро решение во такви ситуации ми е да акнам англиски превод па по потреба ќе прочитам што зборуваат на англиски :)
Знам 2 помлади кои немаат никаков проблем со српски превод, повеќе ми личи дека некои ги мрзи да читаат српски/хрватски, него што стварно неможат :)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Е де, му кажавме, доста го карате детето :)

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Само ја ли се вљубив во ова? :love:

Мака ми е што само уште една има до крај, а тек кога ќе ми текне дека цела година ќе чекаме...

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.726
Поени од реакции
52.661
Околу преводот, може не е проблем српскиот. Јас немам никаков проблем и без превод да гледам. Има македонски за неколку епизоди, и би било добро ако се комплетира тоа, нели поубаво ќе биде да е со наш превод цела сезона. А превод мора да се стави, поради други кои нема да можат да разберат.

Јас се зезнав и ги изгледав сите 9 епизоди. Сега ќе треба да чекам 2 недели за да ја гледам последната епизода. :mad:

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
А па и толку ли не разбираш српски/хрватски ако толку ти треба превод!
Во главно разбирам ама не е то то, доста ми се 2 збора да не ги разберам. Друго е на мак. друго е на српски.

Член од
13 декември 2009
Мислења
1.307
Поени од реакции
647
Почнав со 5тата епизода. Почнав од вчера со 1вата. Дали сум зависен веќе?
Kога ќе гледаш нова епизода штотуку симната по два пати едно по друго за да го видиш секој детал и секој дијалог да го слунеш по два пати, тогаш си зависен.

Kajgana Shop

На врв Bottom