Game of Thrones

Член од
26 февруари 2008
Мислења
305
Поени од реакции
61
Само ја ли се вљубив во ова? :love:

Мака ми е што само уште една има до крај, а тек кога ќе ми текне дека цела година ќе чекаме...
Овде има бааги вљубеници.Него ти тргај сликата од аватар оти јас ќе се вљубам во тебе ;)
Live long Deneris Targerian

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Kога ќе гледаш нова епизода штотуку симната по два пати едно по друго за да го видиш секој детал и секој дијалог да го слунеш по два пати, тогаш си зависен.
Е де, не сум Телетабис па 2 пати да го гледам. Вака си сфаќам се па дури и сакам да е помрсно дејствието, зашто предвидив доста работи сеа за сеа...

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Почнав со 5тата епизода. Почнав од вчера со 1вата. Дали сум зависен веќе?
Добредојде на темната страна :)

Околу преводот, може не е проблем српскиот. Јас немам никаков проблем и без превод да гледам. Има македонски за неколку епизоди, и би било добро ако се комплетира тоа, нели поубаво ќе биде да е со наш превод цела сезона. А превод мора да се стави, поради други кои нема да можат да разберат.

Јас се зезнав и ги изгледав сите 9 епизоди. Сега ќе треба да чекам 2 недели за да ја гледам последната епизода. :mad:
Последната е во понеделник.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.737
Поени од реакции
18.483
Само ја ли се вљубив во ова? :love:

Мака ми е што само уште една има до крај, а тек кога ќе ми текне дека цела година ќе чекаме...
Прекраснотииииии!

Ја барав да ја симнам во добар квалитет (FLAC) добри 2/3 саата :( ја нема нигде! :mad:

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Дури денес ја изгледав последнава. Без интернет и со јака воља дочекав. Уште не можам да се соберам жими све, ако ми го кажеше некој ова ќе го тепав со влечка.

За финалево очеквам некоја пиздарија да се десит во шаторов од Дрого, плачења и малку white walker-и.
Disclaimer: ги немам читано книгиве, ова е само претпоставка.

П.С.
од 3:33

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Филмов значит газит све.. Само шо ја изгледав 5та епизода и неможам да се соземам :)

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Филмов значит газит све.. Само шо ја изгледав 5та епизода и неможам да се соземам :)
Серија е, не е филм. Ако не ви теквит другпат, видите во кој подфорум е темава.

Eddard Stark

Lord Snow
Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.220
Поени од реакции
2.540
^ I might be nitpicking, ама научете се веќе еднаш да не го користите терминот филм кога всушност станува збор за серија :sneaky:
- Болиглава was faster than me :)

Член од
13 декември 2009
Мислења
1.307
Поени од реакции
647
Се шитнав, си ги нарачав книгите ах! Демек ќе ја прочитам само првата па послем ќе чекам до април за наредната книга :p
--- надополнето: Jun 17, 2011 11:29 AM ---

They killed my main nigga ! СПОЈЛЕРИ ВО ВИДЕОТО ЗА СИТЕ КОИ НЕ ЈА ГЛЕДАЛЕ ЕПИЗОДА 9!

Член од
26 февруари 2008
Мислења
305
Поени од реакции
61
Серија е, не е филм. Ако не ви теквит другпат, видите во кој подфорум е темава.
На охридски може за серија викаат филм па и вие се буните :D,:p.
Него ова да се чека за сезона 2 до наредната година ич не ми е по кејф.Ако може некако да убрзаат со постапката ќе им бидам вечен должник.:eek:

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Исто е де и вие.. Али ајде не се буните серијава закон е..

Член од
27 ноември 2008
Мислења
402
Поени од реакции
88
На охридски може за серија викаат филм па и вие се буните :D,:p.
Него ова да се чека за сезона 2 до наредната година ич не ми е по кејф.Ако може некако да убрзаат со постапката ќе им бидам вечен должник.:eek:
Ќе си ги нарачаш книгите :)

Kajgana Shop

На врв Bottom