Матура

E

elena.

Гостин
Ама факт е дека на некој јазиците не му одат баш од рака и му се слаба страна, нели? Нормално, за тоа виновен си е самиот тој. Јас не одам преку тоа. Кога не си размислувал на време, резултатите не може да бидат најсјајни.

Реплицирав само заради начинот на кој пристапи девојчето кон другите.
Тоа е, дрска и безобразна...:unsure:

Член од
5 февруари 2010
Мислења
290
Поени од реакции
58
Пишав и јас погоре - точно, не се учи. А ако на некој не му оди јазикот до таа мера што не може да склопи 7-8 реченици, тогаш дефинитивно не треба да полага Англиски - и да ги најде составите, прашањата ќе ги утне и пак нема да положи...
Можеби да избере математика (кое на пример уште помалку му оди). Не може. Сепак секој сам си го прави изборот и сам си ги трпи последиците од тоа, никој нема право да го осудува (цело време тоа сакав да го кажам. Се надевам дека се разбираме.)

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.117
Поени од реакции
30.183
Касно е сега :ROFLMAO: Ништо ќе мора да тресниме некои глупости и да си поминиме на редот. :)
само ако ги истропаш тие глупости имаш 3 поени за конструкција
така да тропај до сабајле.

I

Intex

Гостин
Шо е финтата со таа Поинкарновата или како и да се вика теорија/формула?

Такво нешто и немаме учено досега ние.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.651
Поени од реакции
11.777
П.С од најсигурни извори темите за есејот и писмото ќе бидат дадени утре во 10 часот и 10 минути. :D
Најсериозно да одиме да спиеме баталете теми и глични глупости.Утре ќе тропниме некоја глупост таму и крај.

Член од
16 јуни 2011
Мислења
2
Поени од реакции
1
se prikluciv na forumot sega momentalno za da vi bidam od korist ke vi dadam edna tema, no nema da vi ja kazam konkretno koja e ednata so sigurnost bese spomnata denes a vtorata ne ja napisal nikoj, eve ke vidite utre ke se uverite i samite

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Ве ребра јода, ова на Електро не се ни спомнува, не па да се решава на матура :)

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.651
Поени од реакции
11.777
само ако ги истропаш тие глупости имаш 3 поени за конструкција
така да тропај до сабајле.
И уште некој поен за содржината и таму за слични глупости правопис мравопис доста се 6-7 поени :D

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.710
Поени од реакции
12.707
полесно ќе биде ако НИ дадат да го пресметаме бројот П до 10 децимала ( или која и да е )....барем тоа се учи во средно ..... така да сватете сеа колку е тешка, и дали се заебава .... и оладете ако не .....и ја иам математика.....ама ФАКТ е дека 2600 луѓе полагаме математика и НИКОЈ нема да ги даде тестовите, пошто со тоа ќе си го загрози сам своето место, на толку малку луѓе а голема конкуренција.....така да математика не чекајте гага нешо....седни извежбај...колку толку....ја очекувам годинава да бидат полесни тестовите пошто малку луѓе одбраа математика, а + традицијата така некао оди :) секоја година се полесно и полесно......+ логиката ми вели дека АНГЛИСКИ ќе бидат потешки за од идната година пак да одбираат повеќе математика, пошто да не се заебаваме 2600 луѓе се малку....ФИНКИ само една третина од нив ќе прими...додајте ПМФ ЕЛЕКТРО ГРАДЕЖЕН АРХИТЕКТРУА и и што уште не...значи ќе има дефицит, на таа струка а МОМЕНТАЛНАВА ВЛАДА само тоа промовира....искористете малку мозок...и највожно од се ОПТИМИЗАМ :P ;)

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.117
Поени од реакции
30.183
од кај знаеш дека една третина од тие ќе сакаат да одат на ФИНКИ? :D

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.710
Поени од реакции
12.707
само ФИНКИ остана со понуда за информатика од СК....ПМФ и ЕЛЕКТРО ќе ги укинуваат смеровите....па сеа види ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom