Провокации во фан клубовите!

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.538
Поени од реакции
29.103
ИП бан, како што знам постои таква опција, обрати се кај администраторите ;)
Проблемот е што регистрираат од други компјутери, т.е. од друг интернет провајдер или имаат динамичка ИП адреса.

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
Проблемот е што регистрираат од други компјутери, т.е. од друг интернет провајдер или имаат динамичка ИП адреса.
Не се секирај и за тоа имаат лек, напредни технологии. :)

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.395
Поени од реакции
881
lele koe detence,place po forum hahah,prvo toa e privatna poraka,vtoro so toa sto im go pokazuvas na moderatorie sakas polcijata da pokrene istraga protiv Toni :D
Na kraj kraeva ima pravo on,ne znam so koj pamet se jacite na forum,koga znaete deka utredenta ke barate izvinuvanje u grad...Ne se filmajte,forumot e tepanje vreme,gradot e tepanje pleme :)
Тоа слободно можеш и на твоите да им го кажеш :)
--- надополнето: Jun 5, 2011 7:16 PM ---
За све има решение другар... секој што ќе направи такво нешто одма се приметува на форумов кој е, толку се неписмени некој што одма се препознаваат...
http://forum.kajgana.com/threads/Провокации-во-фан-клубовите.19227/page-115#post-4170793
еве еден таков што ти го пишав вчера, џабе ако си ги пријавил, администраториве изгледа спијат цело време... подобро ти гледај среди ја работава.. ;)

Член од
2 август 2009
Мислења
1.739
Поени од реакции
136
^ Неможе тој да ја реши работата, тој има овластување само да брише и уредува постови, администраторите ќе мораат да банираат ако дојде до тоа.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Темава ти е за пријавување провокации а не оф-топици ...
Не е твоја работа да пресудуваш дали е оф или он топик. Ок ?
А да исмејуваш некого не е провокација а!?

Ок :cool:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
А да исмејуваш некого не е провокација а!?

Ок :cool:
Не е.
Уз муабет ако некој каже нешто интересно во случајов глупо и ти се насмееш значи го провцираш ? :)
Ај да не ја уништуваме темава ...

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.538
Поени од реакции
29.103
Нема тука навреда и не е за бришење, али ајде ќе избришам знаете државава воведе закон за шамар 50 евра казна демек јавно го исмејуваш, па ај и ја да санкционирам зошто и ова е јавно исмејување. :D

пс. Колку и да пишуваат смешно не им возвраќајте на тоа ипак ние не знаеме ни 2-3 збора од нивниот јазик :)

Член од
28 април 2009
Мислења
1.831
Поени од реакции
253
Нема тука навреда и не е за бришење, али ајде ќе избришам знаете државава воведе закон за шамар 50 евра казна демек јавно го исмејуваш, па ај и ја да санкционирам зошто и ова е јавно исмејување. :D

пс. Колку и да пишуваат смешно не им возвраќајте на тоа ипак ние не знаеме ни 2-3 збора од нивниот јазик :)
Ние не живееме во нивна држава :)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Овја редблек арми не ја научи лекцијата изгледа...ај бан.

Член од
26 март 2011
Мислења
592
Поени од реакции
79
Samo vie tekstilci tuka komentirate ... ekspresni ste za prijavuvanje na provokaci!

Kajgana Shop

На врв Bottom