Провокации во фан клубовите!

B

Beck's

Гостин
sto e so ovoj noviov moderator,kaj stiga zaklucuva temi,pa i provociracki poraki pisuva pri zatvoranje. Od avion se gleda kako se odnesuva so non komitite. Pa neli moderatorite ne treba voopsto ama voopsto da bidat ednostrani i da ni solat pamet,i da ni pokazat jacina moderatorska . Daj opomenuvajte go malce,ili trenirajte go,kako sakate

p.s ne mi brisi mislenje please komita,a i ne sakam radi mene da ja zatvoris i ova tema :confused:

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.530
Поени од реакции
29.058
sto e so ovoj noviov moderator,kaj stiga zaklucuva temi,pa i provociracki poraki pisuva pri zatvoranje. Od avion se gleda kako se odnesuva so non komitite. Pa neli moderatorite ne treba voopsto ama voopsto da bidat ednostrani i da ni solat pamet,i da ni pokazat jacina moderatorska . Daj opomenuvajte go malce,ili trenirajte go,kako sakate

p.s ne mi brisi mislenje please komita,a i ne sakam radi mene da ja zatvoris i ova tema :confused:
Ај да отворам анкета дали да ја затварам или не ?

- Како прво пази каков речник употребуваш ти и твоите пријателчиња од Шкендија Фан Клуб.

- Како второ не дозволувам некој да ми вреѓа држава како што направи твоето другарче casuals и Goal.

- Како трето ја затварам темата зошто цело време дискутирате за нешто што нема логика. Еве објасни ми тука јавно зашто останувањето на Вардар е нелегално и срамно па ќе ја отворам темата. Срамно беше тоа што стигна до втора лига. И не не сум едностран и Комитите се санкционираат не се секирај ти тоа.

- И како четврто не ви е досадно да отварате по јузери после толку банови? И јавна опомена намали си го потписот 2 пат го менуваш иако ти е модериран.

B

Beck's

Гостин
Ај да отворам анкета дали да ја затварам или не ?

- Како прво пази каков речник употребуваш ти и твоите пријателчиња од Шкендија Фан Клуб.

- Како второ не дозволувам некој да ми вреѓа држава како што направи твоето другарче casuals и Goal.

- Како трето ја затварам темата зошто цело време дискутирате за нешто што нема логика. Еве објасни ми тука јавно зашто останувањето на Вардар е нелегално и срамно па ќе ја отворам темата. Срамно беше тоа што стигна до втора лига. И не не сум едностран и Комитите се санкционираат не се секирај ти тоа.

- И како четврто не ви е досадно да отварате по јузери после толку банови? И јавна опомена намали си го потписот 2 пат го менуваш иако ти е модериран.
druze nemoj da mi solis pamet,posto od vcera si moderator,do vcera zaedno sme komentirale ko OBICNI clenovi,i znam koj i sto si. Ako spored tebe nema logika nekoj tema,togas za nekoi mozebi ima.Pa toa e i poimot na topicite,diskusii . I za mene mnogu temi u religija nemaat logika,ama nekoj 24/7 sedi bas u tie temi.
I nemoj da mi mesas babi i zabi ovdeka,drzava navreduvanja,posto ne znam kaj procita u mojot posto nesto vo vrska so toa.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.530
Поени од реакции
29.058
druze nemoj da mi solis pamet,posto od vcera si moderator,do vcera zaedno sme komentirale ko OBICNI clenovi,i znam koj i sto si. Ako spored tebe nema logika nekoj tema,togas za nekoi mozebi ima.Pa toa e i poimot na topicite,diskusii . I za mene mnogu temi u religija nemaat logika,ama nekoj 24/7 sedi bas u tie temi.
I nemoj da mi mesas babi i zabi ovdeka,drzava navreduvanja,posto ne znam kaj procita u mojot posto nesto vo vrska so toa.
Не ти солам памет и тоа што сум Модератор ама баш ништо не ми менува нити си зимам забав сеуште сум ОБИЧЕН член. Модератор ако сум не значи дека сум семоќен или си правам што сакам.

Темата има логика не реков дека нема, туку нема логика дискусијата што се води. Пак ќе напоменам прочитај ги моите 3 последни постови и ако сакате да продолжи дискусијата држете се до тоа што е точно. А, не да ми викате дека Вардар нелегално е во прва лига капираш? Во твој пост имам забележано 2-3 пати али ако ти не вреѓаш тука се твоите другарчиња.

Напоменувам пак, смали потпис, и доколку ти смета моето модерирање пријави го кај Администраторите Acid, Bidikov, и Мистичен. Ако мислиш дека нешто водам неправедно посочи ми пример. Можам да бришам секакви коментари кои содржат навреда, и да затварам теми кои одат во погрешна насока т.е. немаат врска со самиот наслов.

Прашање до тебе и до сите останати: Зашто не отворивте тема Миравци му го предаде местото на Вардар или Миравци останува во втора лига? Нешто ви смета Вардар што е во прва?

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.970
Поени од реакции
73.960
Го отекоа курот во фан клуб Вардар. Ете и Ривер отпаднал па не играл втора лига.Ме боли кур ако Ривер отпаднал, кретеноидиве прават споредби кои немаат допирна точка со нашата, и иако им се објаснува не престануваат со истите провокации. Џабе само се расипува темата од лица кои не ја знаат состојбата во Вардар, ниту пак следат Мак фудбал, а нивните фан клубови (т.е. тимовите за кои имагинарно навиваат) седат без никој да напише со децении...

jyvation

Пургер
Член од
4 ноември 2009
Мислења
2.156
Поени од реакции
2.755
Дај заклучете ја темата ФК Вардар до почеток на македонското првенство.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.417
Поени од реакции
16.694
Ај некој нека дојде у фан клуб Манчестер Јунајтед, има еден падобранец таму.

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
bi gi zamolil Administratorite da go trgnat od Moderator Komit Ultras za mnogu pricini (Brishenje na postovi samo na edna strana a na drugite koga provocirat ne gi izbirisha)

kako moze eden moderator da bide od edna navivacka grupa ? a sto na tie navivaci sto pishuvat ovde i sto se rivali so nejzinata grupa ???? ke gi brisheme site postovi???

Ajte malce bidete korektni neli zivemo vo edna drzava ?? barem 1% bidete korektni U PM !

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.530
Поени од реакции
29.058
^^
Немора да ме тргнат, сам ќе го напуштам Модераторското место ако тоа ти прави мерак но каде се грешките ? Знаеш колку пати ти е прогледано низ прсти и не добиваш бан ? Само ваши постови не бришам, немам намера тоа тебе да ти докажувам.

А, може да. Ова е форум каде што се дискутира тоа што сме на трибина од спротивни страни ( не ривали Комити немаат ривали освен Чкембари и Шверцери ) не значи дека и тука треба да се пцуеме. Тебе очигледно ти смета навивач кој има познавање и кој активно следи теми на Македонски Фан Клубови, и често те бришам па неможеш да влагаш во дуел.

Доволно си ја покажа твојата (не)култура со мислењата и тоа што ми го пишуваше по приватна порака. Значии сам ќе напуштам Модератор ако мислиш ти дека сум неправеден, но прво види си ги постовите. ;)

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
^^
Немора да ме тргнат, сам ќе го напуштам Модераторското место ако тоа ти прави мерак но каде се грешките ? Знаеш колку пати ти е прогледано низ прсти и не добиваш бан ? Само ваши постови не бришам, немам намера тоа тебе да ти докажувам.

А, може да. Ова е форум каде што се дискутира тоа што сме на трибина од спротивни страни ( не ривали Комити немаат ривали освен Чкембари и Шверцери ) не значи дека и тука треба да се пцуеме. Тебе очигледно ти смета навивач кој има познавање и кој активно следи теми на Македонски Фан Клубови, и често те бришам па неможеш да влагаш во дуел.

Доволно си ја покажа твојата (не)култура со мислењата и тоа што ми го пишуваше по приватна порака. Значии сам ќе напуштам Модератор ако мислиш ти дека сум неправеден, но прво види си ги постовите. ;)
kazi ovde kolku moi postovi zi brishel vo temata Shkendija-Partizan samo zaradi sto bea za Shkendija bez ni eden da prijavi deka ima provokaci ?
a kolku od Makedoncite ovde napravat provokaci zs za niv kutis ?
Nemoj da izigras ovde deka ne si naprael greski....znaeme site koj si...i koj si bil pred da si Moderator...
ti si toj sto napishashe kaj nas S*ptari i navreduese sekogas ama skoro sekogas.... kaj fan page Shkendija (ako sakas sega ke ti najdem mislenjata i so fakti ke ti kazem)
kade stigna ovoj forum sega ?? zs temata na Shkendija e zatvorena ?? zs ??
zs ima moderatori kako tebe sto ne znat da go vrshat rabotata profesinalno...zs nie ne provocirame kaj TETEKS ili Vardar ?? zs temata teteks ili Vardar ne e zatvorena ??

ZS TI I TVOITE DRUGARI BEVTE SEKOGAS TIE STO PROVICRAVTE !!

i nemoj da praes los imidz na ovoj forum...ZS NEKOJ PRED TEBE RABOTELE MNOGU !!

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.530
Поени од реакции
29.058
kazi ovde kolku moi postovi zi brishel vo temata Shkendija-Partizan samo zaradi sto bea za Shkendija bez ni eden da prijavi deka ima provokaci ?
a kolku od Makedoncite ovde napravat provokaci zs za niv kutis ?
Nemoj da izigras ovde deka ne si naprael greski....znaeme site koj si...i koj si bil pred da si Moderator...
ti si toj sto napishashe kaj nas S*ptari i navreduese sekogas ama skoro sekogas.... kaj fan page Shkendija (ako sakas sega ke ti najdem mislenjata i so fakti ke ti kazem)
kade stigna ovoj forum sega ?? zs temata na Shkendija e zatvorena ?? zs ??
zs ima moderatori kako tebe sto ne znat da go vrshat rabotata profesinalno...zs nie ne provocirame kaj TETEKS ili Vardar ?? zs temata teteks ili Vardar ne e zatvorena ??

ZS TI I TVOITE DRUGARI BEVTE SEKOGAS TIE STO PROVICRAVTE !!

i nemoj da praes los imidz na ovoj forum...ZS NEKOJ PRED TEBE RABOTELE MNOGU !!
1. Зошто оф топици каде што не им е местото се бришат, а и кога се пцуе нема пријави па значи според твојата логика не треба да го бришам тоа така ?

2. Не ќутам опоменати се сите, и сите што се опоменати се ради ваша провокација па возвратиле на тие, и да јас го пишував порано тоа ако сакаш и сам ќе ти ги приложам пцовките дури 3 ги имам, а вие ги правите 3 дневно.

3. Темата е затворена поради тебе, твојот другар casuals и слични ко него што прават дупли јузери по 10 пати меѓу кој си и ти... Темата е затворена поради ваши провокации... И да не ја затворив јас, има и други Модератори.

Биди ми поздравен ;)

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
1. Зошто оф топици каде што не им е местото се бришат, а и кога се пцуе нема пријави па значи според твојата логика не треба да го бришам тоа така ?

2. Не ќутам опоменати се сите, и сите што се опоменати се ради ваша провокација па возвратиле на тие, и да јас го пишував порано тоа ако сакаш и сам ќе ти ги приложам пцовките дури 3 ги имам, а вие ги правите 3 дневно.

3. Темата е затворена поради тебе, твојот другар casuals и слични ко него што прават дупли јузери по 10 пати меѓу кој си и ти... Темата е затворена поради ваши провокации... И да не ја затворив јас, има и други Модератори.

Биди ми поздравен ;)
1. LOL koj nashol da zbori za off topici TI SI TOJ STO IMA NAPRAENO poveke off topici kaj temata idi gledaj...i ke doagas do moi zborovi....Zs tebe koga ke ti se diga ke praes off topici ? a ja stavam rezultat na podgotovkita za Shkendija ti brishes postovo a drugata strana praes 100 drugi off topici sto nemat vrska so temata i imat vrska so TVOJATA NAVIVACKA GRUPA !!

2.epa toa znaes sto e razlikata megju jas i tebe vo forumot ? dvete se pcuevme ama ti si moderator ja ne sum...Ti treba da bides model za kulturen covek... a ja ne treba zs sum samo clen ovde nisto poveke !

3.Temata e zatvorena od tvoite drugari i od tvoite braka sto ziveat so mene vo ist grad...ZS OSVEN DA PROVOCIRAT VO NASHATA TEMA i DA LECAT KOMPLEKSI NISTO DRUGO NE NAPRAELE !! ako pisuevme samo nie vo temata i da bea banirani tie sto lecat kompleksi kaj nas nema da doagase do zatvorenjeto na temata ... !

poz

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.530
Поени од реакции
29.058
Како прво тоа што сум Модератор не ме прави поголем човек од тебе и не значи дека ако не си Модератор не треба да си културен, ако си доволно културен и НАВИВАЧКИ образован ќе сфатиш дека форумот не е за лечење комплекси и јадење бубрези, се знае каде го прават тоа навивачите. До тогаш слободен си...

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Goal доста се жалиш бе, ти ли најде да се жалиш??? До сега требаше да изедеш перманентен бан, и тоа одамна...и уште си овде. И ти ли најде да се жалиш? Доста плачете дека некој све против вас прае, ако толку не ги сакате Македонците како што кажуете свегде, што к*р се пикате на наш форум??? Идите на ваш и прајте што сакате, мрзите не до крај, пцујте...што ви душа сака.

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
ко песојте сте ебаго... први почнувате да лајте, а ко ќе фрли некој камен по вас квичите и се жалите насекаде... гонете се од форумов и ако не ве бендисува не мора ни да посетувате.

Kajgana Shop

На врв Bottom