Провокации во фан клубовите!

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.747
Хаха аман не сум знаел дека толку се замараш со мене.

Овде не сум да му докажам на некого нешто...ни па ме интересира што ќе мислиш ти за мене или некој друг.
Да, не можам да спијам од што толку се замарам со тебе.
Инаку не сум баш најсигурен дали не сакаш ништо на никого да докажеш ;)
Aј сега лека ноќ, ќе пробам да спијам сепак.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.538
Поени од реакции
29.103
Неможете ко луѓе да се разберете? Мора секој пост да е со пцуење и слично разговарајте ко луѓе, а не како сељаци....

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Да, не можам да спијам од што толку се замарам со тебе.
Инаку не сум баш најсигурен дали не сакаш ништо на никого да докажеш ;)
Aј сега лека ноќ, ќе пробам да спијам сепак.
Хахах абе ти психолог да не си...

На кого да му докажам нешто бе аман...сум тоа што сум не ме боли што ти или некој друг ќе мислите за мене,со оние со кои контактирам повеќе ме знаат каков сум ;)

Ај спиј спокојно...утре кога ќе станеш продолжи да ме анализираш. :cool:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.021
Поени од реакции
74.402
Мислам имаше предупредување на фан клуб Шкендија за речникот а сега овој ни кажува нам што да правиме хах!

http://forum.kajgana.com/threads/Фан-Клуб-Шкендија.32731/page-382#post-4170575
Па ова е форум и не треба да се трпат невистини. Зашто некој ојле дојле од Пирок да ме нарекува копи мастер хахаха
Може мајка му по дома така да си ја вика. Ако е ваш фан клубот немора да значи дека може да си лажете кога сакате. Дебилно изгледате, ни самите не сте свесни колку!

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Па ова е форум и не треба да се трпат невистини. Зашто некој ојле дојле од Пирок да ме нарекува копи мастер хахаха
Може мајка му по дома така да си ја вика. Ако е ваш фан клубот немора да значи дека може да си лажете кога сакате. Дебилно изгледате, ни самите не сте свесни колку!
Хаха не ти кажал нешто што не сте...копи мастер добро ви викал.

Не кажав дека не можете да пишувате во темата но да пишувате како луѓе а не ебете се,цркнете хах па подебилно од тоа нема бе!

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.021
Поени од реакции
74.402
Плус се се тоа дупли јузери. Тој Гоал е истиот јузер со веќе банираниот Нарон, овој РедБлакАрми има илјада јузери, цело време банови добиваат и се нови и нови со по едно мислење се појавуваат. Зашто нема бан на ИП Адреса за вакви дсвојни/тројни/безбројни јузери:????
--- надополнето: Jun 4, 2011 3:38 PM ---
Хаха не ти кажал нешто што не сте...копи мастер добро ви викал.

Не кажав дека не можете да пишувате во темата но да пишувате како луѓе а не ебете се,цркнете хах па подебилно од тоа нема бе!
Налив на емоции кон некој што пишува невистини :D

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Плус се се тоа дупли јузери. Тој Гоал е истиот јузер со веќе банираниот Нарон, овој РедБлакАрми има илјада јузери, цело време банови добиваат и се нови и нови со по едно мислење се појавуваат. Зашто нема бан на ИП Адреса за вакви дсвојни/тројни/безбројни јузери:????
--- надополнето: Jun 4, 2011 3:38 PM ---

Налив на емоции кон некој што пишува невистини :D
Хаха можеби ќе ти поверувам којзнае...тој што е во право нема потреба да пцуе да каже сешто за да убеди некого.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.021
Поени од реакции
74.402

Хаха можеби ќе ти поверувам којзнае...тој што е во право нема потреба да пцуе да каже сешто за да убеди некого.
Има потреба да се симне на истиот дебилен речник како и твоите сограѓани на темата. Нема да се накурчиш ако секој пост PUSETEEEEEEEEEEEEEE, COPI/Y MASTER Ипритоа усравте неколку теми со спамирања како Мак. првенство, Мак навивачки групи, шкендија и Тетекс) а ни самите не си верувате за тоа што го зборевте. Колку години тврдевте сдека знамето Шкендија не е ваше??? Колку банови имаше паднато за тоа, и кој излезе на крај во право???:D
Исто е и сега. Да дебатирам со некој што нема грам мозок??? НЕ фала, со такви само пцуење и ќотек :D

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Има потреба да се симне на истиот дебилен речник како и твоите сограѓани на темата. Нема да се накурчиш ако секој пост PUSETEEEEEEEEEEEEEE, COPI/Y MASTER Ипритоа усравте неколку теми со спамирања како Мак. првенство, Мак навивачки групи, шкендија и Тетекс) а ни самите не си верувате за тоа што го зборевте. Колку години тврдевте сдека знамето Шкендија не е ваше??? Колку банови имаше паднато за тоа, и кој излезе на крај во право???:D
Исто е и сега. Да дебатирам со некој што нема грам мозок??? НЕ фала, со такви само пцуење и ќотек :D
Си видел некаде да ги бранам тие што пишувале така бе!!
Јас лично никогаш не сум пишувал така!

За последново значи и ти се спушташ на тоа ниво... ;)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.021
Поени од реакции
74.402

Си видел некаде да ги бранам тие што пишувале така бе!!
Јас лично никогаш не сум пишувал така!

За последново значи и ти се спушташ на тоа ниво... ;)
И меѓу луидаци ќе полудеш, и меѓу ретардирани ќе се збудалеш :D
Не викам дека си ги бранел, али откако се појавија го усраа форумов тотално. Убаво е да се водиме дискусии ама на ниво, а не секој пост провокација. Правилата се јасни, двоен јузер ПЕРМАНЕНТЕН БАН, го имам пријавено уште од којзнае кога па нема никлаква реакција. Колку теми се усрани од навивачите на Шкендија кажи ми ама искрено, со постови во кои пишува само SKENDIJAAAA SAMPIOOOON PUKNETE DUSMANIII (божем ми е гајле мене дека сте вие шампиони), па NAJAKI SMEEE SONUVAJTEEE BLA BLA (и ТВРДИТЕ Дека нешто што го правите сега е некоја новост во македонија, а тоа уствари се случувало уште пред десет години...) ???

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
И меѓу луидаци ќе полудеш, и меѓу ретардирани ќе се збудалеш :D
Не викам дека си ги бранел, али откако се појавија го усраа форумов тотално. Убаво е да се водиме дискусии ама на ниво, а не секој пост провокација. Правилата се јасни, двоен јузер ПЕРМАНЕНТЕН БАН, го имам пријавено уште од којзнае кога па нема никлаква реакција. Колку теми се усрани од навивачите на Шкендија кажи ми ама искрено, со постови во кои пишува само SKENDIJAAAA SAMPIOOOON PUKNETE DUSMANIII (божем ми е гајле мене дека сте вие шампиони), па NAJAKI SMEEE SONUVAJTEEE BLA BLA (и ТВРДИТЕ Дека нешто што го правите сега е некоја новост во македонија, а тоа уствари се случувало уште пред десет години...) ???
Ти кажав во постот погоре никогаш не сум ги бранел ни имам намера да ги бранам.За оваа тема зборувај малце и со Џену она ќе ти каже :)

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.395
Поени од реакции
881
Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.538
Поени од реакции
29.103
Јас ги пријавив и гарантирам дека се исти јузери поготово Naron и Goal.. И избришани се околу 10 поста не вреѓајте зборете како луѓе...

Кајганеро

Немој не ме радуј!
Член од
3 јули 2010
Мислења
2.891
Поени од реакции
2.803
Значи според нивнава логика,Војводеве троша паре за копирање на транспарент кој би го запалиле на стадион =/

Kajgana Shop

На врв Bottom