Провокации во фан клубовите!

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
^ Приватна порака е...може да плачеш до сабајле...

B

Beck's

Гостин
lele koe detence,place po forum hahah,prvo toa e privatna poraka,vtoro so toa sto im go pokazuvas na moderatorie sakas polcijata da pokrene istraga protiv Toni :D
Na kraj kraeva ima pravo on,ne znam so koj pamet se jacite na forum,koga znaete deka utredenta ke barate izvinuvanje u grad...Ne se filmajte,forumot e tepanje vreme,gradot e tepanje pleme :)

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.538
Поени од реакции
29.103
Приватна порака е може што сакате да пишувате. Нема што да се санкционира се што е пишано нема навреда и е вистина.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126

GRGRGRGRGRGRRRRRRRRRRRRRRRR kamo ti gi zborovive kolku e kilo da zemem nesto i ja hahahahahah ZA U fyrom ..... NESTE NIGDE sprema NAS !!! GITLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
ne mesav BBB , Torica onja ovjaa ne se frlaj tamu, ja ti vikam za vo drzavava DUPKA ste... kako prvo nemate uslovi da idete da navivate ... a toa sto spomna pred dve godine znaat svite nie togas ne sme navivale sme bojkotirale zaradi togasniot pretsedatel sinan idrizi da go isfrlime od urpava i uspeavme vo toa zos toj sakase da ja unisti shkendija.... brbrb ne e bitnoo a za transoite stoele na tribina da vi pokazeme deka tue sme ;) a za vozvrat vi pokazavme posle 6 meseci koga nie bevmo gosti ;)
Очекуем бан на ИП. Ова кј мајка му дома може да го каже.

Kajgana Shop

На врв Bottom