- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 11.538
- Поени од реакции
- 29.103
Проблемот е што регистрираат од други компјутери, т.е. од друг интернет провајдер или имаат динамичка ИП адреса.ИП бан, како што знам постои таква опција, обрати се кај администраторите
Проблемот е што регистрираат од други компјутери, т.е. од друг интернет провајдер или имаат динамичка ИП адреса.ИП бан, како што знам постои таква опција, обрати се кај администраторите
Не се секирај и за тоа имаат лек, напредни технологии.Проблемот е што регистрираат од други компјутери, т.е. од друг интернет провајдер или имаат динамичка ИП адреса.
Тоа слободно можеш и на твоите да им го кажешlele koe detence,place po forum hahah,prvo toa e privatna poraka,vtoro so toa sto im go pokazuvas na moderatorie sakas polcijata da pokrene istraga protiv Toni
Na kraj kraeva ima pravo on,ne znam so koj pamet se jacite na forum,koga znaete deka utredenta ke barate izvinuvanje u grad...Ne se filmajte,forumot e tepanje vreme,gradot e tepanje pleme
За све има решение другар... секој што ќе направи такво нешто одма се приметува на форумов кој е, толку се неписмени некој што одма се препознаваат...Проблемот е што регистрираат од други компјутери, т.е. од друг интернет провајдер или имаат динамичка ИП адреса.
Од кога смеењето се рачуна како провокација ?
А демек ти кажа нешто он-топик а!?Од кога смеењето се рачуна како провокација ?
Не сум јас крив што другарти пишува глупости на форум ...
Темава ти е за пријавување провокации а не оф-топици ...А демек ти кажа нешто он-топик а!?
А да исмејуваш некого не е провокација а!?Темава ти е за пријавување провокации а не оф-топици ...
Не е твоја работа да пресудуваш дали е оф или он топик. Ок ?
Не е.А да исмејуваш некого не е провокација а!?
Ок
Ние не живееме во нивна државаНема тука навреда и не е за бришење, али ајде ќе избришам знаете државава воведе закон за шамар 50 евра казна демек јавно го исмејуваш, па ај и ја да санкционирам зошто и ова е јавно исмејување.
пс. Колку и да пишуваат смешно не им возвраќајте на тоа ипак ние не знаеме ни 2-3 збора од нивниот јазик
Точно така. Али тука на форумот правила си се правилаНие не живееме во нивна држава