I used to love IMDb before it became mainstream.Па едноставно, не заслужува еден таков филм да добие толку голем простор на еден сајт како IMDb, кој долго време беше најомиленото место на инернет за сериозните филмомани (such as myself)...ама тоа е само уште еден доказ колку mainstream стана IMDb
Мислам, сеуште не можам да си го замислам денот без барем на неколку минути да го посетам овој сајт, ама искрено I miss the old IMDb.
Wrong turn? Заебаваш? Уствари океј, двојката мислам дека го гледав, ама не можам да замислам колку би можело да биди поарно од ретардирани луѓе шо бркат други низ шума и ги колат. Спектакуларно хорорифично.Иначе, Wrong Turn 1 е можеби единстевениот хорор што ми се допаднал, немам гледано многу и не сум љубител на хорори. Изгледа ми се допаднал зашто го гледав како копиљ, уште кога излезе...
Другите 2 дела се лоши, особено двојката...
Charlie Day бил водител, а?Море сеа ја гледам репризата на еМТиВи за наградите и морам да признаам дека на моменти се пресмеав. Како шоу, супер го направиле, ама номинациите и наградите се сосема друга приказна, таму не навлегувам.
Туку муабетот ми е, го виде некој појавувањето на Џим Кери и неговиот костум? (со ова смајли го заменувам : pos :)
Не, Jason Sudeikis мислам дека беше.Charlie Day бил водител, а?
И кај го гледаше, јас барав торент, не можев да најдам.
Која, има многу типки во трите делаОд Wrong Turn само таа типката ми се бендиса.
Ај изгледај го кецот па кажи си мислење, зашто реков, двојката беше очаен.Wrong turn? Заебаваш? Уствари океј, двојката мислам дека го гледав, ама не можам да замислам колку би можело да биди поарно од ретардирани луѓе шо бркат други низ шума и ги колат. Спектакуларно хорорифично.
Па шо знам таа албанката од кецот, што остана жива на крајот. Само тој дел ми е гледан.Која, има многу типки во трите дела
Кој бил водител од Sunny?Со прашањево сакаш да имплицираш на нешто или... не си ми јасен :S
Него ли овај.. само што ги изгледав MTV Movie Awards... не ги глеав порано поради знаете, твајлајт, лигавење итн. Одлични беа! Се разбира ако ги исфрлиме повеќето од победниците на наградите. Не сериозно, одлично шоу беше со висока класа на хумор и водителов беше ѕвер(го знам од always sunny in philadelphia и saturday night live). Многу моменти ме прснаа од смеење.. Вреди да се погледне за сите што не го гледале поради слични причини како моите. Да не речам перфектно шоу ќе беше само да го немаше Патинсон... многу некако селски фори ми праеше и вештачки ми се понашаше. А и за другиов од твајлајт некако жал ми падна.. се му собра Патинсон.
За хана пишав рецензија, убаво им е смислено, девојчето многу ми се свиѓаше како одглуми, ама многу имаше нелогичности во филмот.Сеуште не излегол по торенти со добра снимка.
Додека сум на темава... Го гледаше некој Hanna? Добар е?
http://www.imdb.com/name/nm0837177/Кој бил водител од Sunny?