Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Seniorita

џм..
Член од
11 април 2011
Мислења
1.344
Поени од реакции
681
^ thanks .. не е финтата да го симнувам 2пати :/

Н

'Никола'

Гостин
Море сеа ја гледам репризата на еМТиВи за наградите и морам да признаам дека на моменти се пресмеав. Како шоу, супер го направиле, ама номинациите и наградите се сосема друга приказна, таму не навлегувам.
Туку муабетот ми е, го виде некој појавувањето на Џим Кери и неговиот костум? :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:(со ова смајли го заменувам : pos :)

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Па едноставно, не заслужува еден таков филм да добие толку голем простор на еден сајт како IMDb, кој долго време беше најомиленото место на инернет за сериозните филмомани (such as myself)...ама тоа е само уште еден доказ колку mainstream стана IMDb :(
Мислам, сеуште не можам да си го замислам денот без барем на неколку минути да го посетам овој сајт, ама искрено I miss the old IMDb.
I used to love IMDb before it became mainstream.

Вондерфул

Chemical love
Член од
2 јуни 2008
Мислења
251
Поени од реакции
157
Иначе, Wrong Turn 1 е можеби единстевениот хорор што ми се допаднал, немам гледано многу и не сум љубител на хорори. Изгледа ми се допаднал зашто го гледав како копиљ, уште кога излезе...
Другите 2 дела се лоши, особено двојката...
Wrong turn? Заебаваш? Уствари океј, двојката мислам дека го гледав, ама не можам да замислам колку би можело да биди поарно од ретардирани луѓе шо бркат други низ шума и ги колат. Спектакуларно хорорифично.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.665
Поени од реакции
34.117
Се снима 4ка. Ваљда продолжение на 3ката, каде ефектите ќе се доработени.

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Море сеа ја гледам репризата на еМТиВи за наградите и морам да признаам дека на моменти се пресмеав. Како шоу, супер го направиле, ама номинациите и наградите се сосема друга приказна, таму не навлегувам.
Туку муабетот ми е, го виде некој појавувањето на Џим Кери и неговиот костум? :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:(со ова смајли го заменувам : pos :)
Charlie Day бил водител, а?
И кај го гледаше, јас барав торент, не можев да најдам.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.325
Поени од реакции
15.577
Wrong turn? Заебаваш? Уствари океј, двојката мислам дека го гледав, ама не можам да замислам колку би можело да биди поарно од ретардирани луѓе шо бркат други низ шума и ги колат. Спектакуларно хорорифично.
Ај изгледај го кецот па кажи си мислење, зашто реков, двојката беше очаен.

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Wrong turn само кецот со Елиза Душку и Десмонд Харингтон. Двојката и тројката се очајни.

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Со прашањево сакаш да имплицираш на нешто или... не си ми јасен :S

Него ли овај.. само што ги изгледав MTV Movie Awards... не ги глеав порано поради знаете, твајлајт, лигавење итн. Одлични беа! Се разбира ако ги исфрлиме повеќето од победниците на наградите. Не сериозно, одлично шоу беше со висока класа на хумор и водителов беше ѕвер(го знам од always sunny in philadelphia и saturday night live). Многу моменти ме прснаа од смеење.. Вреди да се погледне за сите што не го гледале поради слични причини како моите. Да не речам перфектно шоу ќе беше само да го немаше Патинсон... многу некако селски фори ми праеше и вештачки ми се понашаше. А и за другиов од твајлајт некако жал ми падна.. се му собра Патинсон.
Кој бил водител од Sunny?

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Сеуште не излегол по торенти со добра снимка.
Додека сум на темава... Го гледаше некој Hanna? Добар е?
За хана пишав рецензија, убаво им е смислено, девојчето многу ми се свиѓаше како одглуми, ама многу имаше нелогичности во филмот.
Изгледај го ако сакаш, па ќе видиш за кои нелогичности зборувам, треба да си летнат со паметот да не сфатиш.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.742
Поени од реакции
27.741
Кој бил водител од Sunny?
http://www.imdb.com/name/nm0837177/

го имаше само во една епизода ако ти текнува, ко некој стар другар на бандава и ќе го исфрлаа чарли со него пак се здружуваа.. :D

also, читај приватна порака овај конверзација
also2, излезе
Super.8.2011.CAM.READNFO.XViD-IMAGiNE

снимка катастрофа of course

Kajgana Shop

На врв Bottom