Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Ме интересира како ви се допаѓа Wrong.Turn кажете за сите три дела понешто и кој е најдобар дел,иначе овој хорор е со многу крв и гадни убиства и не е за секого да го гледа;)
--- надополнето: Jun 9, 2011 2:38 PM ---
За сите љубители на хорори еве еден најгаден филм на сите времиња The.Human.Centipede гледајтего и сакам коментар за ваков болен филм;)

Ме интересира како ви се допаѓа Wrong.Turn кажете за сите три дела понешто и кој е најдобар дел,иначе овој хорор е со многу крв и гадни убиства и не е за секого да го гледа;)
--- надополнето: Jun 9, 2011 2:38 PM ---
За сите љубители на хорори еве еден најгаден филм на сите времиња The.Human.Centipede гледајтего и сакам коментар за ваков болен филм;)
Јас сум љубител на хорор, можам да ти кажам дека повеќето љубители на форумов не ги сакаат таквите филмови. Патем, има тема за хорор филмови, побарај ја.

Учителката ќе да била :)
Затоа и реков, пребрзо збори и премногу кадри се менуваат и нејасно е... Ќе го пуштам покасно...

Иначе, Wrong Turn 1 е можеби единстевениот хорор што ми се допаднал, немам гледано многу и не сум љубител на хорори. Изгледа ми се допаднал зашто го гледав како копиљ, уште кога излезе...
Другите 2 дела се лоши, особено двојката...

Учителката ќе да била :)
Затоа и реков, пребрзо збори и премногу кадри се менуваат и нејасно е... Ќе го пуштам покасно...
Не гледај го бе кога ти викам...

The Lincoln Lawyer (2011)
За љубителите на крими/трилери (вклучително судски процес). Се поретко прават вакви за нас Primal Fear Freaks. Филмов може да го ставам во полесна категорија од овој жанр, не е некој мајндфак, а кој кого и зошто ќе сватите доста брзо. Без големи очекувања, ќе добиете лесен филм за гледање навечер.

Ме мрзеше да пишам рецензија затоа го постирав овде.

незнам дали е offtopic мислењево, али како и да е, ова ме интересира:
Hangover II - официјално е пуштен ..е сеа, да не имате некој torrent или каков и да е download линк, ама HQ да е? до сеа најдов само со лош квалитет :/

feel free to quote me ..

Hangover II - официјално е пуштен ..е сеа, да не имате некој torrent или каков и да е download линк, ама HQ да е? до сеа најдов само со лош квалитет :/

feel free to quote me ..
Сеуште не излегол по торенти со добра снимка.
Додека сум на темава... Го гледаше некој Hanna? Добар е?

feel free to quote me ..
Торенти се забранети на темите, види по профили и ПП некако да влезеш во подземјето на форумов.
Рано ќе да е за добри снимки...

^ thanks .. не е финтата да го симнувам 2пати :/

Море сеа ја гледам репризата на еМТиВи за наградите и морам да признаам дека на моменти се пресмеав. Како шоу, супер го направиле, ама номинациите и наградите се сосема друга приказна, таму не навлегувам.
Туку муабетот ми е, го виде некој појавувањето на Џим Кери и неговиот костум? :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:(со ова смајли го заменувам : pos :)

Па едноставно, не заслужува еден таков филм да добие толку голем простор на еден сајт како IMDb, кој долго време беше најомиленото место на инернет за сериозните филмомани (such as myself)...ама тоа е само уште еден доказ колку mainstream стана IMDb :(
Мислам, сеуште не можам да си го замислам денот без барем на неколку минути да го посетам овој сајт, ама искрено I miss the old IMDb.

I used to love IMDb before it became mainstream.

Иначе, Wrong Turn 1 е можеби единстевениот хорор што ми се допаднал, немам гледано многу и не сум љубител на хорори. Изгледа ми се допаднал зашто го гледав како копиљ, уште кога излезе...
Другите 2 дела се лоши, особено двојката...
Wrong turn? Заебаваш? Уствари океј, двојката мислам дека го гледав, ама не можам да замислам колку би можело да биди поарно од ретардирани луѓе шо бркат други низ шума и ги колат. Спектакуларно хорорифично.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom