Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.477
Не бе тешко се прати тоа навистина, јас морав да најдам подобрен превод за да го изгледам.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.742
Поени од реакции
27.741
Има многу чуда на почетокот, збори наставничкава, на слика се дешава нешто друго, зборат децава, иде превод од нив иде превод од наставничкава иде превод од мобилните..

Н

'Никола'

Гостин
Јапонски или кинески е филмов? Да знам кој јазик да го научам набрзинка пред да го гледам филмов. :D

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.376
Поени од реакции
4.918
Значи јас од каде што го слегов, се е перфектно на филмот..Ете ќе почекаме ‘Никола‘ да го изгледа и да каже забелешки па слезете го сите што имате проблем од таму..:)

B

bucebbb

Гостин
Ме интересира како ви се допаѓа Wrong.Turn кажете за сите три дела понешто и кој е најдобар дел,иначе овој хорор е со многу крв и гадни убиства и не е за секого да го гледа;)
--- надополнето: Jun 9, 2011 2:38 PM ---
За сите љубители на хорори еве еден најгаден филм на сите времиња The.Human.Centipede гледајтего и сакам коментар за ваков болен филм;)

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.477
Ме интересира како ви се допаѓа Wrong.Turn кажете за сите три дела понешто и кој е најдобар дел,иначе овој хорор е со многу крв и гадни убиства и не е за секого да го гледа;)
--- надополнето: Jun 9, 2011 2:38 PM ---
За сите љубители на хорори еве еден најгаден филм на сите времиња The.Human.Centipede гледајтего и сакам коментар за ваков болен филм;)
Јас сум љубител на хорор, можам да ти кажам дека повеќето љубители на форумов не ги сакаат таквите филмови. Патем, има тема за хорор филмови, побарај ја.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.325
Поени од реакции
15.577
Учителката ќе да била :)
Затоа и реков, пребрзо збори и премногу кадри се менуваат и нејасно е... Ќе го пуштам покасно...

Иначе, Wrong Turn 1 е можеби единстевениот хорор што ми се допаднал, немам гледано многу и не сум љубител на хорори. Изгледа ми се допаднал зашто го гледав како копиљ, уште кога излезе...
Другите 2 дела се лоши, особено двојката...

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.477
Учителката ќе да била :)
Затоа и реков, пребрзо збори и премногу кадри се менуваат и нејасно е... Ќе го пуштам покасно...
Не гледај го бе кога ти викам...

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.477
The Lincoln Lawyer (2011)
За љубителите на крими/трилери (вклучително судски процес). Се поретко прават вакви за нас Primal Fear Freaks. Филмов може да го ставам во полесна категорија од овој жанр, не е некој мајндфак, а кој кого и зошто ќе сватите доста брзо. Без големи очекувања, ќе добиете лесен филм за гледање навечер.

Ме мрзеше да пишам рецензија затоа го постирав овде.

Seniorita

џм..
Член од
11 април 2011
Мислења
1.344
Поени од реакции
681
незнам дали е offtopic мислењево, али како и да е, ова ме интересира:
Hangover II - официјално е пуштен ..е сеа, да не имате некој torrent или каков и да е download линк, ама HQ да е? до сеа најдов само со лош квалитет :/

feel free to quote me ..

Член од
3 ноември 2008
Мислења
431
Поени од реакции
90
Hangover II - официјално е пуштен ..е сеа, да не имате некој torrent или каков и да е download линк, ама HQ да е? до сеа најдов само со лош квалитет :/

feel free to quote me ..
Сеуште не излегол по торенти со добра снимка.
Додека сум на темава... Го гледаше некој Hanna? Добар е?

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.477

feel free to quote me ..
Торенти се забранети на темите, види по профили и ПП некако да влезеш во подземјето на форумов.
Рано ќе да е за добри снимки...

Kajgana Shop

На врв Bottom