Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 28.624
- Поени од реакции
- 59.477
Не бе тешко се прати тоа навистина, јас морав да најдам подобрен превод за да го изгледам.
Џапанезе...Јапонски или кинески е филмов? Да знам кој јазик да го научам набрзинка пред да го гледам филмов.
Domo arigatoЏапанезе...
Јас сум љубител на хорор, можам да ти кажам дека повеќето љубители на форумов не ги сакаат таквите филмови. Патем, има тема за хорор филмови, побарај ја.Ме интересира како ви се допаѓа Wrong.Turn кажете за сите три дела понешто и кој е најдобар дел,иначе овој хорор е со многу крв и гадни убиства и не е за секого да го гледа
--- надополнето: Jun 9, 2011 2:38 PM ---
За сите љубители на хорори еве еден најгаден филм на сите времиња The.Human.Centipede гледајтего и сакам коментар за ваков болен филм
Не гледај го бе кога ти викам...Учителката ќе да била
Затоа и реков, пребрзо збори и премногу кадри се менуваат и нејасно е... Ќе го пуштам покасно...
Сеуште не излегол по торенти со добра снимка.незнам дали е offtopic мислењево, али како и да е, ова ме интересира:
Hangover II - официјално е пуштен ..е сеа, да не имате некој torrent или каков и да е download линк, ама HQ да е? до сеа најдов само со лош квалитет :/
feel free to quote me ..
Торенти се забранети на темите, види по профили и ПП некако да влезеш во подземјето на форумов.незнам дали е offtopic мислењево, али како и да е, ова ме интересира:
Hangover II - официјално е пуштен ..е сеа, да не имате некој torrent или каков и да е download линк, ама HQ да е? до сеа најдов само со лош квалитет :/
feel free to quote me ..