Хамбургерот од „Седмица“ си иба мамата

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Се е шминка бе, демек ау јадев од 7ца главен сум, елитата.
Земи си лепче и сиренце ко човек најади се.
УА ПОЗЕРИ.
Така е брату, јас сум хипстер, ќе си станеш сабајле - лепче, солца, а во подобрите денови и чајче (y)

Главица кромид секое сабајле, да пукаш од здравје ! :cool:

Нема веза Седмица се закон не само хамбургерот што и да јадеш нема да згрешиш, ваква сендвичара нема во Македонија секоја чест ви се чудам на муабетите повкусен хамбургер немам јадено... :)

Нема веза Седмица се закон не само хамбургерот што и да јадеш нема да згрешиш, ваква сендвичара нема во Македонија секоја чест ви се чудам на муабетите повкусен хамбургер немам јадено... :)

Кога јадеше последен пат? :)

Мојата соработна со Седмица ја замрзнав уште пред пар месеци, на другата тема за седмица истиов муабет се тераше. Хамбургерот е за 50’% полош квалитет.

Ако сакате да касните навистина добар хамбургер, одете во Лесковачка Скара “Кај вили“ таму имам работно искуство и можам да кажам дека се прават навистина во хигиенски услови, а за квалитетот и вкусот..проверете сами.
Може се најскапи сендвичи, просеок од 90 до 140 денари ама затоа јадењето е 5+
Пробајте Полнето пилешко со доматен сос лут и малку зелка, вкусот е незаменлив;)

Nemam jadeno 7ka mesec i neso, a i ne planiram vo posledno jadam vili i sum zadovolen super e

И јас прв пат чув, моторџиско ресторантче е, ко во Тексас

Офроуд малку ама тоа и е поентата, ко што се во Америка :))

Локација

Паркирање

Паркинг

Услуги

Добро за групи
За носење
Испорака
Достава на храна
Сместување на отворено

Специјалитети

Појадок
Ручек
Вечера
Кафе
Пијалоци

Е-пошта

Телефон

+389 77 510189; +389 78 229299
img11612062.jpg
Ова осеќам уште викендов ќе се посети :love:

Ако сакате да касните навистина добар хамбургер, одете во Лесковачка Скара “Кај вили“ таму имам работно искуство и можам да кажам дека се прават навистина во хигиенски услови, а за квалитетот и вкусот..проверете сами.
Може се најскапи сендвичи, просеок од 90 до 140 денари ама затоа јадењето е 5+
Пробајте Полнето пилешко со доматен сос лут и малку зелка, вкусот е незаменлив;)

И овие се расипаа, Седмица се расипаа, сите и ќе се расипуваат понатаму.
Не се криви они, кога има будали што сеуште купуваат. Пробајте вака направете во било која земја (намалете квалитет и дигнете цена), фаст-фудот ќе биде празен за кратко време. Зборам од лично искуство, го имам видено тоа со свои очи.

Ама не, Седмица е поим за храна, убавото не е самиот хамбургер, него убавото таму е што после се фалиш "БРААААААААААААААААТ, па јас секој ден само од Седмица јадам!" и одма воздишки во друштво. Не дај боже жена да спомне тоа како редовно јаде у Седмица, луѓето во несвест паѓаат.

И не е само хамбургерот проблем, работи Седмица до 12 преку недела, луѓево доаѓаат во 12, им заклучуваат врата и ги бркаат со метли. Со метли еј! :)
Ама типот што го бркаат со метла не се откажува, едвај успева да му даде 500ка на другарот што е внатре и да земе, не само 1, не 2, него 3 хамбургери!
Па да им даваш пари, а со метли да те бркаат, треба легендарно глуп да си. :)

Не сте јаделе у Лесковац (најверојатно зашо има само у Аеродром, бар ја на друго место не сум сретнал) затоа го фурата толку Вили. А, за седмица да последен пат јадев пред месец дена и овојпат е у вистинска смисла на зборот последен. :)

Не сте јаделе у Лесковац (најверојатно зашо има само у Аеродром, бар ја на друго место не сум сретнал) затоа го фурата толку Вили. А, за седмица да последен пат јадев пред месец дена и овојпат е у вистинска смисла на зборот последен. :)

:DЕпа има, не е само во Аеродром.Иначе супер е да, ама има и подобро

Вегера,Специјал,Седмица,пицерииве низ градот,Стоилко и тие околу него........сите ја поебаа храната,а поскапеа маме им ебам.....
Таман мислев да искоментирам дека , покрај 7-ца и Вегера ја расипаа храната , ама ме "Превари" :eek:
Дефинитивно , моја нога повеќе не стапнува на овие две места .
7-ца покрај тоа што ги поскапеа сендвичите , истовремено ги намалија и ја расипаа плескавицата , и скоро секогаш лепчето е бајато .
Во Вегера не сум стапнал откако почна наместо млечен да става растителен кашавал , а истовремено ги поскпе и цените ,

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom