Portal 2

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Тој што збори и/или го направил клипчево, треба да се истреби од човештвово или барем да не може да се размножува.
Каков деген/кретен.
Најверојатно не си го гледал Zero Punctuation до сеа :D
Увек така јаде гомна, тоа му е целта на видеата. Али за разлика од другите гомнојадечки видеа, ова му беше НАЈМЕКОТО.
Дури рече и дека портал 2 е топ игра која вреди вашето време (реткост...голема реткост) но не е подобра од кецот.
Глеј му ги другите да вииш колку јаде гомна :)

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Тој што збори и/или го направил клипчево, треба да се истреби од човештвово или барем да не може да се размножува.
Каков деген/кретен.
Таков си е Јаци.Многу е остар за повеќето игри.Да видиш само како ги има "уништено" The witcher,Mass effect 1,God of war 3 итн.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Таков си е Јаци.Многу е остар за повеќето игри.Да видиш само како ги има "уништено" The witcher,Mass effect 1,God of war 3 итн.
Не зборам за тоа што збори за игрите, туку колку навлегол, како се соживеал.... 99% ми изгледа на некој кретен....

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Не зборам за тоа што збори за игрите, туку колку навлегол, како се соживеал.... 99% ми изгледа на некој кретен....

Јаци колку и да не го поштувам неговото мислење што навреди доста наслови кои ги сакам,сепак ми е поомилен гејминг критичар од оние кои својот леб го заработуваат во IGN,Eurogamer итн.,оти е поинтересен за гледање,има добра смисла за хумор.Знае да биде остар кога треба и кога не треба,нормално ќе создаде бура од негодувања и тоа не од оние кои го нејќат,него од неговите фанови(како само збеснаа Witcher фановите кога им ја исплука играта),па па сите продолжуваат да го гледаат.

Инаку,покрај Јаци задолжителни за гледање се Спуни и Енгри Џо.

Член од
9 мај 2011
Мислења
278
Поени од реакции
65
mnogu cool igrica ali skupa e za takov dosaden multi :)

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
:eek:ftopic:Може да ми дадеш линк од негово видео зошто само 2 ги има на јутјуб саат време ги барам другите.
http://www.escapistmagazine.com/videos/view/zero-punctuation

Најверојатно не си го гледал Zero Punctuation до сеа :D
Увек така јаде гомна, тоа му е целта на видеата. Али за разлика од другите гомнојадечки видеа, ова му беше НАЈМЕКОТО.
Дури рече и дека портал 2 е топ игра која вреди вашето време (реткост...голема реткост) но не е подобра од кецот.
Глеј му ги другите да вииш колку јаде гомна :)
Не вика дека е топ туку само дека е добра без придавки. И не му е најмекото.

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Ако не приметивте, тоа не се сериозни ревјуа, типот се зеза.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Ако не приметивте, тоа не се сериозни ревјуа, типот се зеза.
Типот си кажува се што не му се сфиѓало (без разлика дали е у право или не) и тоа појачано неколку пати.
Али како и да е, интересен е за слушање.

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Zero punctuation може не прави конвенционални рецензии на игри, ама барем си го кажува тоа што го мисли, и скоро секогаш - тоа мислење не е далеку од вистината. За разлика од некои други (hint: Gamespot), не добива пари од различни издавачки куќи за да им ги фали игрите.
Што се однесува до неговото мислење за Portal 2, па.. до некаде и има право. Кецот беше интересен, и повеќе личеше на puzzle игрица, за разлика од двојката. Не викам дека двојката не е добра, далеку од тоа, но кога се споредува директно со кецот, двојката дефинитивно губи.

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.162
Поени од реакции
5.944
Zero punctuation може не прави конвенционални рецензии на игри, ама барем си го кажува тоа што го мисли, и скоро секогаш - тоа мислење не е далеку од вистината. За разлика од некои други (hint: Gamespot), не добива пари од различни издавачки куќи за да им ги фали игрите.
Што се однесува до неговото мислење за Portal 2, па.. до некаде и има право. Кецот беше интересен, и повеќе личеше на puzzle игрица, за разлика од двојката. Не викам дека двојката не е добра, далеку од тоа, но кога се споредува директно со кецот, двојката дефинитивно губи.
Е во што губи бе брат? Има 3 пати повеќе puzzles, 10 пати подобра приказна, подобри дијалози, подобра графика, подобар soundtrack... Во ниедна област не можам да кажам дека кецот е подобар од двојката :toe:

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Е во што губи бе брат? Има 3 пати повеќе puzzles, 10 пати подобра приказна, подобри дијалози, подобра графика, подобар soundtrack... Во ниедна област не можам да кажам дека кецот е подобар од двојката :toe:
Од аспект на човек што сака FPS игри, кецот ми беше позабавен и поинтересен. Бара брзина, бара рефлекси, бара брзо размислување. Нешто што не е случај за двојката. Секако, мора да се земе в предвид фактот што двојката е направена да е console-friendly, што значи дека и да сакале, не можеле да ја напраат играта со побрз ритам на движење. Гејмпад < Тастатура+Маус. Уште еден доказ дека конзолите ги расипуваат игрите, но тоа е приказна за друг ден.
Може има повеќе puzzles, ама не се од видот на тие што ги имаше во кецот. На крајот на краиштата, се сведува на работа на вкус.
Не го оспорувам факртот што приказната е подобра, секако дека е. Поопширна и се' тоа, сепак се работи за продолжение.
Графиката е менлива работа, така да не треба да се земе во предвид кога се споредуваат две игри од различни временски периоди (4 години не се малце).

Како и да е, моето мрчење престанува тука. Уживав дури ја играв играва, не планирам да плукам по истата.

Kajgana Shop

На врв Bottom