Portal 2

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Пример Варијанта 1.
Портал - менаџерска tycoon игра каде ти ја имаш улогата на сопственик на Веб портал. На почетокот почнуваш со идеја за содржината и дизајнот на веб порталот, па бараш почетен капитал од банка или од што да е, си закупувуваш хост. Па сам работиш како уредник и како новинар, вработуваш луѓе по некое време, ја зголемуваш популарноста, се рекламираш, бараш да се рекламираат на твојот сајт, се појавува конкуренција и се заебавате меѓу себе.
о.0
not_sure_if_serious.jpg

Не верувам во госпо.

Инаку вака можи да се инаетиме до бескрај. но не ми беше тоа целта.

Ми беше целта да споделиме визија (ако има некој). Основај се до некаде на механиката со порталите и создај нешто ново. Значи отвори ги очите, отвори ги рацете отвори ја устата, прифати нови идеи, биди нова школа, а не стара школа и да се закочуваш на стари идеи. Портал 2 на валве било поминало, реков дека не зборувам за тоа повеќе. И мојата омилена игра која и да е била поминала. Бев спремен да го напишам тоа што го имав на ум ама инаетов твој ме одби. И го кажав она... иако она не е лоша идеја за игра.

Пробувам да истуркам некоја дискусија како би ја направил од 0, а не што би сменил две многу различни работи. При тоа, што е помалку можно ќе се основаме на тоа што е сега постоечко.

Пример Варијанта 1.
Портал - менаџерска tycoon игра каде ти ја имаш улогата на сопственик на Веб портал. На почетокот почнуваш со идеја за содржината и дизајнот на веб порталот, па бараш почетен капитал од банка или од што да е, си закупувуваш хост. Па сам работиш како уредник и како новинар, вработуваш луѓе по некое време, ја зголемуваш популарноста, се рекламираш, бараш да се рекламираат на твојот сајт, се појавува конкуренција и се заебавате меѓу себе.
о.0

Варијанта 2,3,4 попосле.
ме дупиш?
ова нема допирна точка со портал.
коа те читам колениците ми вртат од нервоза шо не знам шо да направам.

Пример Варијанта 1.
о.0

images

Добро е што се откажав од контрирањето со тебе. Стварно си бил експерт за игри.

hrana6.jpg

треаше на велигден ваквко јајце да си напраам :)

ме дупиш?
ова нема допирна точка со портал.
коа те читам колениците ми вртат од нервоза шо не знам шо да направам.

images

Добро е што се откажав од контрирањето со тебе. Стварно си бил експерт за игри.
87665dude-wtf-posters1z.jpg

hrana6.jpg

треаше на велигден ваквко јајце да си напраам :)
FANBOY

Еи, немојте само да почнете со тролање на темава. :)

На кој не му штима Портал, или Портал 2 очигледно нема мозок да ја игра. Се извинувам ако повредив некој, или кога ќе размислам подобро, тоа е само добронамерна критика :)

На кој не му штима Портал, или Портал 2 очигледно нема мозок да ја игра. Се извинувам ако повредив некој, или кога ќе размислам подобро, тоа е само добронамерна критика :)

Ех бе другар бе. А не ти текнало дека на некој нема да му штима заради што е многу лесна? А мене не ми штимаше само Портал 2 и не заради сложувалките и нивната тежина. Ако беше заради нив и Портал 1 немаше да ми штима. Види ако не ја разбираш мојата критика на Портал 2, никому ништо. Во иднина можеби ќе ја разбереш.

А инаку ова твоево беше критика на делото или на човек :). Мене ми личи на второто, и тоа на неправилна критика која се основа на претпоставки.

Ех бе другар бе. А не ти текнало дека на некој нема да му штима заради што е многу лесна? А мене не ми штимаше само Портал 2 и не заради сложувалките и нивната тежина. Ако беше заради нив и Портал 1 немаше да ми штима. Види ако не ја разбираш мојата критика на Портал 2, никому ништо. Во иднина можеби ќе ја разбереш.

А инаку ова твоево беше критика на делото или на човек :). Мене ми личи на второто, и тоа на неправилна критика која се основа на претпоставки.

Не мислев за тебе, не видов никаква критика, само видов некоја караница и незнаев за кој се однесува. И само шала беше :)
Секој има различен вкус.

[video]http://youtu.be/ij1gKXEn8PI[/video]
До некаде се слагам.

[video]http://youtu.be/ij1gKXEn8PI[/video]
До некаде се слагам.

Тој што збори и/или го направил клипчево, треба да се истреби од човештвово или барем да не може да се размножува.
Каков деген/кретен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom