Велес

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.525
Поени од реакции
7.004
ingilizot li trebalo da go drzi???
па тука на кајгана се вртеше муабет дека ингилизот го откупил снупи оти аце снупи пропаднал ради коцкарски долгови(или така нешо). спрема трач муабетот што си го вртевме 15 јануар беше официјално преименување на Снупи во Хајдук(ингилиз). ама судот ја средил работата, му ги одземал правата на мечкаров, оти он со судијата анѓушот си ја наредиле он да го земе официрски и да праи пари. Сеа Мечкаров ќе се жали сигурно до апелација, ама од тоа што читав најверојатно ќе ја потврделе одлуката на основен суд велес.
Значи ни снупи ни официрски, туку за што ќе им треба на општината или на мин. за одбрана.

Едина важна работа што треба да ја запамтите е дека порачката од снупи е поскапена и минимум износ е 500 денари, значи ако порачате минимум сметка над 500 безпари до дома, ако не доплата од 500 денари.
Мое мислење одбрана нека го даде на општината, општината нека го даде на снупи по ниска цена во замена за повисоки плати на вработените или по можност и нови да вработи. Али кај нас работите не одат така...

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
па тука на кајгана се вртеше муабет дека ингилизот го откупил снупи оти аце снупи пропаднал ради коцкарски долгови(или така нешо). спрема трач муабетот што си го вртевме 15 јануар беше официјално преименување на Снупи во Хајдук(ингилиз). ама судот ја средил работата, му ги одземал правата на мечкаров, оти он со судијата анѓушот си ја наредиле он да го земе официрски и да праи пари. Сеа Мечкаров ќе се жали сигурно до апелација, ама од тоа што читав најверојатно ќе ја потврделе одлуката на основен суд велес.
Значи ни снупи ни официрски, туку за што ќе им треба на општината или на мин. за одбрана.

Едина важна работа што треба да ја запамтите е дека порачката од снупи е поскапена и минимум износ е 500 денари, значи ако порачате минимум сметка над 500 безпари до дома, ако не доплата од 500 денари.
Мое мислење одбрана нека го даде на општината, општината нека го даде на снупи по ниска цена во замена за повисоки плати на вработените или по можност и нови да вработи. Али кај нас работите не одат така...
Кога веќе го спомна Снупи :)
Еден совет од мене не нарачујте веќе оти мизерија станаа и они. Златни Парадизо и Круг, Снупи очи веќе нема да ми видат:)
Неќна нарачуваме, кај ни земаа 30 денари за доставата, кај ги скапавме од чекање па уште како врв на се еден другар најде КОСА во тостот. Значи не најде влакна, туку цела коса, комотно можевме една перика да направиме од сите влакна што ги извади :)

М

Мартин`

Гостин
Кога веќе го спомна Снупи :)
Еден совет од мене не нарачујте веќе оти мизерија станаа и они. Златни Парадизо и Круг, Снупи очи веќе нема да ми видат:)
Неќна нарачуваме, кај ни земаа 30 денари за доставата, кај ги скапавме од чекање па уште како врв на се еден другар најде КОСА во тостот. Значи не најде влакна, туку цела коса, комотно можевме една перика да направиме од сите влакна што ги извади :)
Точно е ова, Круг се дефинитивно во моментов најдобри. А како што гледам и добро им тргнало, гледам и нова сега имаат отворена спроти јаворот кај поранешен Германос (до Дабо) ..

Член од
5 ноември 2008
Мислења
264
Поени од реакции
72
Dobro bre, koga vekje zborite za sendvicari, ima li vo toj veles normalna sendvicara, a da ne e skara na kilo ili ko ona so portokalovion krug kade tost e so golemina na resana, bashka sto ti go praat pola saat

M

Moon Child

Гостин
Пицеријата ја направија ала циганското што беше кај што е театарот. Немам видено ниеден белец во последно време таму :) А во тоа сендвичарата на местото на Ѕид, послугата има сериозни проблеми и нарушувања. Порачуваш тост и додека го чекаш слушаш шабан, а келнерките пеат во хор :icon_eek:. За минимум 500 не е од сега, јас имав разбрано уште од ноември дека е така. Дефинитивно на Аце му требаат многу пари :) А што стана со муабетите дека купил некое место одма кај базентот и наводно ќе проширувал таму?

korka

Голтар
Член од
25 септември 2008
Мислења
1.027
Поени од реакции
435
ah bre toa kockata do kade go nsi covek
a toa deka e meckarot matel voda matel i koga videl deka ke mu go zemat platil demek
jebi ga za tie pari takvo nesto ne kupuvas nikade
ne znam zosto ne si go platil na vreme barem ke imal mesto top
znaeme deka e se na prevara ama taa e sekade

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Ацката има 15 дена да се исели од официрски...повторно ќе биде дом на АРМ!:music5:

Terebellum Sagittarii

Несопирлива
Член од
25 јули 2007
Мислења
1.194
Поени од реакции
578
Ацката има 15 дена да се исели од официрски...повторно ќе биде дом на АРМ!:music5:
Јaс колку што знам имало жалба на пресудата на Основниот суд, така што додека Апалација не ја потврди, само шпекулации ќе слушаме.

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
А работи Официрски сеа!? Не сум поминала од таму :)

Член од
25 јануари 2011
Мислења
2.263
Поени од реакции
5.082
Аце кутриот не е свесен колку е должен ни самиот, до гуша е во суви германски да не кажам. Толку беше од Снупи империјата :vozbud:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
шо се дешавало у УЗУС денеска бре:nenene:

Член од
24 ноември 2009
Мислења
370
Поени од реакции
710
Ништо ново. Нож, дете прободено во грб... Знаеш, секојдневие.

Член од
19 февруари 2009
Мислења
1.383
Поени од реакции
1.985
Абе никој ли нема тука од УЗУС да каже од прва рака шо била случкава

Kajgana Shop

На врв Bottom