korka
Голтар
- Член од
- 25 септември 2008
- Мислења
- 1.027
- Поени од реакции
- 435
ingilizot li trebalo da go drzi???ништо од ингилизот и официрски.
ingilizot li trebalo da go drzi???ништо од ингилизот и официрски.
па тука на кајгана се вртеше муабет дека ингилизот го откупил снупи оти аце снупи пропаднал ради коцкарски долгови(или така нешо). спрема трач муабетот што си го вртевме 15 јануар беше официјално преименување на Снупи во Хајдук(ингилиз). ама судот ја средил работата, му ги одземал правата на мечкаров, оти он со судијата анѓушот си ја наредиле он да го земе официрски и да праи пари. Сеа Мечкаров ќе се жали сигурно до апелација, ама од тоа што читав најверојатно ќе ја потврделе одлуката на основен суд велес.ingilizot li trebalo da go drzi???
Кога веќе го спомна Снупипа тука на кајгана се вртеше муабет дека ингилизот го откупил снупи оти аце снупи пропаднал ради коцкарски долгови(или така нешо). спрема трач муабетот што си го вртевме 15 јануар беше официјално преименување на Снупи во Хајдук(ингилиз). ама судот ја средил работата, му ги одземал правата на мечкаров, оти он со судијата анѓушот си ја наредиле он да го земе официрски и да праи пари. Сеа Мечкаров ќе се жали сигурно до апелација, ама од тоа што читав најверојатно ќе ја потврделе одлуката на основен суд велес.
Значи ни снупи ни официрски, туку за што ќе им треба на општината или на мин. за одбрана.
Едина важна работа што треба да ја запамтите е дека порачката од снупи е поскапена и минимум износ е 500 денари, значи ако порачате минимум сметка над 500 безпари до дома, ако не доплата од 500 денари.
Мое мислење одбрана нека го даде на општината, општината нека го даде на снупи по ниска цена во замена за повисоки плати на вработените или по можност и нови да вработи. Али кај нас работите не одат така...
Точно е ова, Круг се дефинитивно во моментов најдобри. А како што гледам и добро им тргнало, гледам и нова сега имаат отворена спроти јаворот кај поранешен Германос (до Дабо) ..Кога веќе го спомна Снупи
Еден совет од мене не нарачујте веќе оти мизерија станаа и они. Златни Парадизо и Круг, Снупи очи веќе нема да ми видат
Неќна нарачуваме, кај ни земаа 30 денари за доставата, кај ги скапавме од чекање па уште како врв на се еден другар најде КОСА во тостот. Значи не најде влакна, туку цела коса, комотно можевме една перика да направиме од сите влакна што ги извади
Јaс колку што знам имало жалба на пресудата на Основниот суд, така што додека Апалација не ја потврди, само шпекулации ќе слушаме.Ацката има 15 дена да се исели од официрски...повторно ќе биде дом на АРМ!:music5:
Работи, денес бев, и морам да ги пофалам ќебапите, големи се приближно колку суџук.А работи Официрски сеа!? Не сум поминала од таму
Аце кутриот не е свесен колку е должен ни самиот, до гуша е во суви германски да не кажам. Толку беше од Снупи империјатаАцката има 15 дена да се исели од официрски...повторно ќе биде дом на АРМ!:music5: