- Член од
- 7 декември 2010
- Мислења
- 151
- Поени од реакции
- 39
абе дошле од гимназија и детеви уствари ништо не било ништо криво за некој негов другас се било се деси после 6 час и сите телевизии одма дојдоа
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе никој ли нема тука од УЗУС да каже од прва рака шо била случкава
абе секоја година мора некој да се закачи у узус со босанците. Годинава се погоди истовремено со скопски инциденти и тоа е се.
реално кажано босанци се, и 1 да се закачи сите рипаат, без разлика кое школо е. штета ние меѓу нас очите ќе си ги ископаме, грб од други не си чуваме!
али имаше добар предлог прееска на ТВ, џандари да им влезат среде час, во сите школи, претрес 5 минути работа, му најдат ли нож 10 000 евра казна на таткото, па да видиш после како мирни ќе си седат, 5 пати ќе го претресуат од дома да не носи нешто!
Е мме..Само у гас ебавање за вакви ликови,пичка им материна.Туку нели од јаболчиште бил напаѓачот? Ја колку шо знам таму нема босанци
реално кажано босанци се, и 1 да се закачи сите рипаат, без разлика кое школо е. штета ние меѓу нас очите ќе си ги ископаме, грб од други не си чуваме!
али имаше добар предлог прееска на ТВ, џандари да им влезат среде час, во сите школи, претрес 5 минути работа, му најдат ли нож 10 000 евра казна на таткото, па да видиш после како мирни ќе си седат, 5 пати ќе го претресуат од дома да не носи нешто!
Така и ја разбрав,само ме збуни Занети па си викам да не не сум разбрал убаво.Во секој случај тој шо бодел со нож треба да се фати и да се прекрши од ќотек,да служи за примерНапаѓачот е од Јаболчиште..(албанец) а овај нашиов е од Каратманово..(накај св.Николе..)
Така и ја разбрав,само ме збуни Занети па си викам да не сум разбрал убаво.Во секој случај тој шо бодел со нож треба да се фати и да се прекрши од ќотек,да служи за пример
значи во мај треба со обезбедување да одиме на школо???Тоа секако нема да се изостави...само да не тролувам по форум..информиран сум дека во Мај месец ќе има јака тепачка..да не речам решавачка![]()
Ја сум заМореее многу нови членови Велешанчиња имаме....
Дајте да се присобереме да се опулиме малце...
Шо не ја бива собиранкава од Ејсид, не ја бива, барем ние да си направиме...
Што викате за викендов м?
Сабота!?