Велес

• Креатор на темата Креатор на темата kurle
  • Време на започнување Време на започнување
абе дошле од гимназија и детеви уствари ништо не било ништо криво за некој негов другас се било се деси после 6 час и сите телевизии одма дојдоа

абе секоја година мора некој да се закачи у узус со босанците. Годинава се погоди истовремено со скопски инциденти и тоа е се.

Абе никој ли нема тука од УЗУС да каже од прва рака шо била случкава

Има бе како нема..и на комуњарските вести ме имаше...(ти ја кажувам случкава гледана од безбедносните камери..) прободениот е избркан од час и си стои надвор на парното...тепачов влегуе во школото поминуе до него и оди прави по горните скали..се качуе две скали и почнуе да се враќа назад(ваљда овој на парново шо бил му дофрлил нешто..п.с камерите не се озвучени така да...) и праат нешо муабет..и прободениов се тргнуе и си заминуе..и овој во даден момент му забива нож у леџа...тоа е тоа..

--- надополнето ---

абе секоја година мора некој да се закачи у узус со босанците. Годинава се погоди истовремено со скопски инциденти и тоа е се.

Босанците во узус што учат се смирени...немаме мака со нив...Албанците од гимназија и босанците од хемиска се праат курнази...

реално кажано босанци се, и 1 да се закачи сите рипаат, без разлика кое школо е. штета ние меѓу нас очите ќе си ги ископаме, грб од други не си чуваме!

али имаше добар предлог прееска на ТВ, џандари да им влезат среде час, во сите школи, претрес 5 минути работа, му најдат ли нож 10 000 евра казна на таткото, па да видиш после како мирни ќе си седат, 5 пати ќе го претресуат од дома да не носи нешто!

реално кажано босанци се, и 1 да се закачи сите рипаат, без разлика кое школо е. штета ние меѓу нас очите ќе си ги ископаме, грб од други не си чуваме!

али имаше добар предлог прееска на ТВ, џандари да им влезат среде час, во сите школи, претрес 5 минути работа, му најдат ли нож 10 000 евра казна на таткото, па да видиш после како мирни ќе си седат, 5 пати ќе го претресуат од дома да не носи нешто!

штета што имаш вакво мислење..незнам за другите школи али за во узус не е вака..буквално ти кажувам се браниме..бар момците од 4 та година се сложни...ете мене еден босанец у школото ме закачаше нешо у тој смисол на криво сум го гледал..и наши шо ни ме знаат ни ме познаваат одма изрипаа...за во УЗУС е ова..за во другите школи незнам...

Е мме..Само у гас ебавање за вакви ликови,пичка им материна.Туку нели од јаболчиште бил напаѓачот? Ја колку шо знам таму нема босанци

да а вој повредениов од каласлари абе нема веза од кај е важно за тие само некој црнец треба :vozbud:

незнам како сте си ја наредиле, ама зборувам општо, ќе рипне класот, екипата, и тие што те познаваат, другите сеир ќе фаќаат.

Е мме..Само у гас ебавање за вакви ликови,пичка им материна.Туку нели од јаболчиште бил напаѓачот? Ја колку шо знам таму нема босанци

Напаѓачот е од Јаболчиште..(албанец) а овај нашиов е од Каратманово..(накај св.Николе..)

Реално не дека ако еден им закачат сите рипаат, туку скоро сите што се вика цело село 1,2,3 братучети и пак по-друго е. Како што ти кажаа погоре сеа работите се сменети бајги, Босанциве што ги има барем 1/3 скоро и како да не се во школово сега.

Инаку у право си за тоа ако немаш другари и слично, едноставно тешко тебе. Да речеме пример лани од 4-та година партали го направија едно 10-тина души на еден. Ама сите од страна наши си гледаат, ама за што би рипале кога истиов утре ако ги закачат нив на пример нема да рипне ? Затоа ти викам они сите роднини се голем дел па затоа повеќе се бранат.

Напаѓачот е од Јаболчиште..(албанец) а овај нашиов е од Каратманово..(накај св.Николе..)
Така и ја разбрав,само ме збуни Занети па си викам да не не сум разбрал убаво.Во секој случај тој шо бодел со нож треба да се фати и да се прекрши од ќотек,да служи за пример

Така и ја разбрав,само ме збуни Занети па си викам да не сум разбрал убаво.Во секој случај тој шо бодел со нож треба да се фати и да се прекрши од ќотек,да служи за пример

Тоа секако нема да се изостави...само да не тролувам по форум..информиран сум дека во Мај месец ќе има јака тепачка..да не речам решавачка:tapp:

Мореее многу нови членови Велешанчиња имаме....
Дајте да се присобереме да се опулиме малце...
Шо не ја бива собиранкава од Ејсид, не ја бива, барем ние да си направиме...
Што викате за викендов м?
Сабота!?

Тоа секако нема да се изостави...само да не тролувам по форум..информиран сум дека во Мај месец ќе има јака тепачка..да не речам решавачка:tapp:
значи во мај треба со обезбедување да одиме на школо???

--- надополнето ---

Мореее многу нови членови Велешанчиња имаме....
Дајте да се присобереме да се опулиме малце...
Шо не ја бива собиранкава од Ејсид, не ја бива, барем ние да си направиме...
Што викате за викендов м?
Сабота!?
Ја сум за

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom