Фан Клуб: Интер

Видовте кога Ето го постигна голот отиде кај Лео и се прегрнаа, многу повеќе го сакаат од Бенитез.

Ајде сега во финале да ги истресеме малку, Пацини е лекот за Палермо.

Заинтересирани сме биле за Ever Banega, така читам барем во фцинтер1908. Некој да го знае играчот од порано? Каков тип на играч е? Камби/Чаби/Чави/Мунтари?

Инаку идеални трансфери за мене летово би биле: Безема, Санчез, Андреоли (доаѓа), (дур го пишев ова го гледав јутуб видеото на играчот) Банега, и некој од Хамшик или Фабрегас.

Заинтересирани сме биле за Ever Banega, така читам барем во фцинтер1908. Некој да го знае играчот од порано? Каков тип на играч е? Камби/Чаби/Чави/Мунтари?

Инаку идеални трансфери за мене летово би биле: Безема, Санчез, Андреоли (доаѓа), (дур го пишев ова го гледав јутуб видеото на играчот) Банега, и некој од Хамшик или Фабрегас.
Чаби.

Зашо Бензема, шо кур ќе ни е? И за Хамшик/Фабрегас ќе нема место ако дојде Санчез и играме со 3ца во напад. Ќе играме со 3ца у средина, плеј Снајдер, еден деструктивец Камби/Мота/Марига и еден box-to-box/deep playmaker као Банега/Монтоливо.

Ја ќе бидам задоволен ако се купат Санчез и Монтоливо/Банега/некој сличен за средина.

(Малку сме офтопик, ама кога веќе почна сеирот...)

Омилените брендови на Осама

facepalm.gif

-

Инаку, добар натпревар синоќа, само ме изнервираа малку пак, место да си тепаат фино, ајде нерешено. Ама кога ќе помислам на новиот, феноменален експеримент на Лео да игра без средина, и вака е добро. Ќе гледаме фудбал до крај на Мај.

Чаби.

Зашо Бензема, шо кур ќе ни е? И за Хамшик/Фабрегас ќе нема место ако дојде Санчез и играме со 3ца во напад. Ќе играме со 3ца у средина, плеј Снајдер, еден деструктивец Камби/Мота/Марига и еден box-to-box/deep playmaker као Банега/Монтоливо.

Ја ќе бидам задоволен ако се купат Санчез и Монтоливо/Банега/некој сличен за средина.

Епа еве тогаш нека не е Банега, дека вчера бев под имресии од клипот и од додавањата кои наликуваа на тие на Чави, на негово место еден од Хамшик или Фабрегас.

Бензема е класа напаѓач, под огромен притисок игра, (таков притисок немаше ни Цезар под Мурињо во Интер) а сепак игра феноменално. Зимава кога го имаа него како суперзасилување од минатата сезона, тие се решија да го купат Адебајор, и дури повеќе шанси од Бенз добиваше црниот Крауч. Ама сепак, кога му се дава шанса игра супер. Така да, Бенз, Ето, Пацини, Кастањос, треба да се повеќе од доволни за следната сезона. Санчез повеќе е крилен играч така да не го сметам за напаѓач а и по негова страна не ке мора да имаме супер офанзивен десен бек, така да Сантон би бил одличен. Не мора одма да го купат, нека го земаат со рати и триста глупости, ама нормално ако Реал го продава, ако не, ке мора некој друг, затоа што Кастањос, Пацо и Ето не се доволни за борба на (следува фраза која ја мразам) три фронта. :)

Фиго асистираше на голот на Заморано на отварањето на новиот стадион Terek Grozny. Еве го
Не можам да најдам хајлајти од целиот натпревар, Марадона постигнал гол од слободен удар :)

Фамилијарно на илјадитиот натпревар на капитенот. :aplauz:

2mzfred.jpg

Внук му е овој. Син му стриктно со костум се шета :)

Ова беше делот кога даде гол Ето, и заедно со публиката викаа “ЕТОООО“

Не знам таланасе што се запна во бензема кога сум сигурен дека нема да направи некоја значителна разлика во интер..нам ни треба средни играчи кои многу ќе трчаат на теренот и ќе гризат за секоја топка а не да ги гелдаме како овие стариве се влечкаат по теренот и седат во сопствената половина( и ги чекаат да ги нападнат)..треба утше на нивната половина да му се рпави притисок на екипите а не да ги чекаме..нормално со пензионери неможи тоа да се спроведи па затоа треба млади момци(да не бидат како Харѓа)....а нападот не е проблем..напаѓачи немаме:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom