R
Rigel Kent
Гостин
Visoki defanzivci prosek nad 187cm .Ima potencijal vo mladincive , i da Natalino ima neverojaten centarsut.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Visoki defanzivci prosek nad 187cm .Ima potencijal vo mladincive , i da Natalino ima neverojaten centarsut.
Цу, цу, цу...
Имавме шанси за победа у продуженијата кога Милан неможеа да поминат центар поради пензионерски причини ама црнецот Данкан ги заеба шансите.
Ko прво Мунтари дојде по барање на Мурињо во тимот, ко второ, на која основа според ова викаш дека не ги бивало за трансфери ?
Се обидоа да им го протнат али проблемот беше што дечките од Сандерленд по неговото купување почнаа да тонат, не дека он беше причината туку едноставно доживеаа огромен пад на формата ко тим и имаа катастрофални резултати и на крајот останаа со куси ракави бидејќи во еден дел од сезоната се надеваа за влез во Европа.
Цитирам.Навистина не знам каква врска има тоа дека дошол по барање на Мурињо. Дали тоа го прави добар играч? Не. Затоа и не знам што ми го спомна Мурињо, кога јас само викам дека ептен се прават наудрени (12 милиони за Мунтари... ејјј), кога јас, ти, петко, и цел свет знае дека не го бива ни за 2 вреќи со ореви.
Убаво се ти е објаснето у постот мој што следеше потоа.И после ги бивало овие нашиве за трансфери.
Уште и жената на Морати фалеше на договорот, за секој постигнат гол на Мунтари во Ливерпул она да му го пуши на цел тим по еднаш.
Цитирам.
Убаво се ти е објаснето у постот мој што следеше потоа.
Не не, под 10 им бараа на Сандерленд, дури и се шпекулираше дека има и must buy клаузула ако изигра одреден број на натпревари па може затоа и на последните неколку не го играа. Едноставно не планираа да даваат за него пари, реков, не обезбедија место во Европа а тоа значи и помал прилив на финансии па наместо за него нормално, ќе инвестираат на други позиции.Абе све океј тоа, ама јас зборам за сега, не за времето на Мур или на Манчини, зборов ми е за сега, што не можат да го продадат и остануваат на тоа дека ВРЕДИ ЗЛАТО ИГРАЧОВ, ама сакаме да го продадеме.
Овој Хазард некој го гледал освен јутјуб (каде што за чудо Мунтари ме импресионираше а овој не)?
Слична иднина ке имат со дебелиот Роналдо, по барање на син му на Морати и двајцата![]()
Епа сигурно и он како Балотели e ментално заостанат.Јбг ... Не е он кирв ... И он како Балотели игра за Интер а навива за милан епа неможе... :tv:
Според Газета, Камби ќе игра место Мота а Пацини место Милито.Цезар, Маикон, Ранокоиа, Матераци, Киву, Занети, Марига, Мота, Пандев, Ето, Милито
4-4-2 формација според Газета и Скај. Вчера имаше најави за истата формација само на метото на Пандев беше Нагатомо.
Јас се надевам дека Кутињо повторно ке добие шанса и тоа во 4-3-1-2