Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Вие како го кревате овој Вилас Болас синкир тој игра на теренот а заборавате дека е млад и неискусен тренер со само 33 години за да води тим како Интер.....не знам што очекувате за догодина но јас се надевам дека ќе се рватиме повторно на врвот во Сериа А бидејќи ЛШ е малку тешко да се конкурира со онаков тим како што имаме...ве уверувам кој и да пристигне на лето нема да се почуствува кој знае каква разлика во играта бидејќи најдобрите играчи Снјадер и Ето повторно ќе бидат со тимот и повторно ќе гледаме влечење на теренот бидејќи тешко дека ќе се направи значителен ремонт на лето!
Ист случај е ко со Мурињо . Од Порто во некој јак клуб . Вреди да се проба , се гледа дека има каде каде повеќе смисла за тактички фудбал од Лео . Го познава Интер , ги познава помошниците нема да му биде ништо ново .

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Не верувам дека ке дојде Вилас Боас. Има перфектна сезона со Порто, ако освои УЕФА (а има шанси повеке од сите), сигурно ке купи Порто уште 2-3 играчи за во ЛШ. Тимот му е совршен, моралот скај хај, не знам, глуп човек би заминал само. Многу супериорен е над другите тимови во Португалија, па нема да испадне пичка како Мур и да не остави кога најмногу ни треба (да знам, немав друг пример, знам се за мурињо не се палејте одма).

Ама сакам многу кај нас да го видам, онака лонг-трм решение. 33 години има ејјј... :)

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Не верувам дека ке дојде Вилас Боас. Има перфектна сезона со Порто, ако освои УЕФА (а има шанси повеке од сите), сигурно ке купи Порто уште 2-3 играчи за во ЛШ. Тимот му е совршен, моралот скај хај, не знам, глуп човек би заминал само. Многу супериорен е над другите тимови во Португалија, па нема да испадне пичка како Мур и да не остави кога најмногу ни треба (да знам, немав друг пример, знам се за мурињо не се палејте одма).

Ама сакам многу кај нас да го видам, онака лонг-трм решение. 33 години има ејјј... :)
Помлад е од пола ваш и наш тим

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Ливерпул ќе остануваат на Даглиш најверојатно и наредната година, а ако тера по принципот на Мур, да мења земји на 2-3 години, боље и да не доаѓа, мада ја не верувам да е таков, тоа колку што може да е добро толку знае и да е лошо за еден тренер, Рафа најдобро знае, замина од Валенсија и више никад у кариера нема да осети голем трофеј.
Не збори така, освои ЛШ, италијански Супер Куп и СКП и оние пријателскине турнири у Америка и Бира Морети. :pos:

--- надополнето ---

П.С. Не си правете филмови, Лео ќе остане. Човеков заслужи уште една шанса, онака се од почеток.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Не дај боже да остани Лео.....кој ќе го трпи повторно Марли на форумот со ''тактичките замисли на скаутот'':pos::pos:...и плус Леонардо онака е супер чоече и секогаш позитивен и мислам дека не заслужува да биди пцуен од сите фанови на Интер во светот за негова грешка при некој важен пораз(ако остани догодина) поради тоа што толку му е знаењето на оваа струка(јбг нов е:):))!

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Тевез 99% доаѓа во Интер данес пак бил во Милано на Скаи го имаше.
Догодина напад Тевез Ето нема да е лошо.Ќе си одат многу играчи време е да се обнови овој стар тим.
Сме земале некој 17 годишен Парагваец многу добар бил крило Rodrigo Alborno.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Тевез 99% доаѓа во Интер данес пак бил во Милано на Скаи го имаше.
Догодина напад Тевез Ето нема да е лошо.Ќе си одат многу играчи време е да се обнови овој стар тим.
Сме земале некој 17 годишен Парагваец многу добар бил крило Rodrigo Alborno.
Ето-Тевез би бил еден од најдобрите напаѓачки тандеми во Европа. Сепак се е само шпекулација. А не се знае ни дали Ето со сигурност ке остане во Интер. Моментално, најголем проблем е средниот ред на Интер. Од играчите кои ги имаме моментално јас би сметал само Снајдер и Мота за прв тим а Станкович, Занети, Камби се добри само за на клупа. Тука се потребни барем 2 добри засилувања.

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
И во одбраната ни треба најмалку 2 играчи, еден во прв тим, и еден од клупа, незнаеме како ќе игра Самуел кога ќе се врати, паузата од скоро 6 месеци не е мала работа.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.331
Поени од реакции
15.592
Rule 8: Place hand on mouth when you want to self-destruct

You must possess a secret suicide signal for your players to follow. When you want Ranocchia to score an own goal, Maicon to turn slower than milk, or Chivu to chase the Lady in Red, simply place your hand on your mouth pensively. Do this for the entire 90 minutes, and you will hit the jackpot.

:pos: :pos: :pos:
http://www.goal.com/en/news/1717/editorial/2011/04/13/2437861/inter-coach-leonardos-simple-10-step-guide-to-bad-defending

(Како Марли не го лупнал и тука линков? :) )

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.938
Поени од реакции
8.837

Не не, Порто ова лето ќе ги продаде своите најдобри 2-3 играчи, и ќе купи повторно некој млади таленти... ти изгледа не си запознат со трансфер политиката на Порто! :)

Инаку Боас можно е да биде и тренер на Рома, шпекулации :)

Capitano

...
Член од
24 октомври 2007
Мислења
1.344
Поени од реакции
137
^
Доста ви е и Анчелоти.
Не е Боас толку без памет па да отиде од посилен во послаб тим :)

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Goalkeepers: 1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni;

Defenders: 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 15 Andrea Ranocchia, 23 Marco Materazzi, 26 Cristian Chivu, 37 Marco Davide Faraoni, 55 Yuto Nagatomo;

Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 10 Wesley Sneijder, 14 Houssine Kharja, 17 MacDonald Mariga, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 29 Philippe Coutinho;

Forwards: 7 Giampaolo Pazzini, 9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev.

Сеа Самуел не е повикан . Изглеа само за да ги мотивира го зема со Шалке ама тнка работава

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Значи,по се изгледа Тевез ќе биде првото засилување :)
После него Сахин,Кавани,Швајнштајгер и еден двајца од одбрана :icon_lol:

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Значи,по се изгледа Тевез ќе биде првото засилување :)
После него Сахин,Кавани,Швајнштајгер и еден двајца од одбрана :icon_lol:
Како си ги кажа ко на менаџер :):)
Ако го донесат Тевез , Кавани нема шанси да го донесат . Ја искрено сум за Кавани , докажан у Серија А
Исто и Сахин и Бастијан , нема шанси двајцата , ако го донесат Сахин е топ
Ја би Кавани и Сахин и еден одбрана

Kajgana Shop

На врв Bottom