Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Kај ви е ИОсоноИНТЕРИСТА бе, не сум го видел одамна да пишува .. ?

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
На Хаваи, Васко го излажа дека затоплувало.

Член од
7 мај 2009
Мислења
710
Поени од реакции
55
Коа више фантазираме:
аут: Кордоба , МАтераци ( пензија ),Маикон (15 мил ) ,Киву ( 7мил ), Милито ( 6 мил ), Мота/Камби ( 10-11 мил ), Вилас Боа
ин: Сахин ( 20 мил ), Кавани ( 30мил?? ), Нагатомо ( 2 мил. ), Кјаер(некој го спомна па затоа ( 14 мил )), Санчез ( 25 мил), Швајнштајгер ( 35-40 мил )
------------------------Цезар--------------------------------
Маикон------Лусио(Кјаер) ------------Самуел(Ранокиа)-----Нагатомо
-------- Швајнштајгер------------Сахин------------------
-------Кавани------Снајдер------------Санчез----------------------
------------------------Ето(Пацини)----------------------
Одбрана ќе се ротираат со Ранокиа и Кјаер со старцине
Пандев ќе влага како прва измена за тие тројцата, Кутињо поише време ќе има од оваа година...
Пацини го мења Ето...
Вилас Боа ги ебе у здрав мозок сите други тренери.
Сеа може малку пре напаѓачки е ама тоа е тоа.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.328
Поени од реакции
46.943
Вчера прочитав инфо дека Сахин имал откупна клаузула од само 6м евра, али како што читам и Сити се интересираат за него, па ако обезбедат пласман во ЛШ тешко дека некој ќе им парира за било кој играч кој е предмет на интерес за нив.

Такви времиња дојдоа, умре оноа, немале историја бла бла, неделна плата од 200 000 фунти и чао џаци.

Член од
7 мај 2009
Мислења
710
Поени од реакции
55
Ако дое Сахин од Дортмунд до Милано на грб ќе го носам и него и Бранка и Морати...

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Искрено ако збориме за тренери моја опција се Мацари,Рајкард,Вилас Боас, овие тренери мислам дека можат да направат победнички тим од Интер,и ете слушајте ме дека еден од овие 3ца сигурно ке дојде на лето.За Тевез незнам некако мене не ми прави желба,некако пропаднат ми е,дали нема желба во Сити да игра или незнам што е ,има подобри опции од него во моментов,никој не го спомнува Лавеци,Хулк исто така е добар напагач,али ајде да почекаме што сака нека прави Морати,само да се донесат 5-6 нови играчи пред се во нападот,(Санчез,Кавани,Тевез,Лавеци) двајца од овие играчи мора да се земат.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.265
Поени од реакции
13.218
Aх Мурињо...Мурињо....Солзи ми надојдоа,сеа го гледав клипот на youtube за ланската сезона,а сум го гледал десетина пати!Каква штета овој човек што не напушти.Требаше барем уште една сезона да остане и подобро да го подготви тимот за негово заминување.Засекогаш ке му бидам благодарен за сите тие радосни моменти кои он ми ги донесе со ланскиот Интер.Оваа екипа годинава е како од друга димензија,тотално изгубени се...Жал ми е да ги гледам веке...
Ама одиме понатака
ИНТЕР до гроб!!!!!

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Слабо гази ВИлас Боас . Еве ги 5 им дадоа пак на русиве и тоа таму . Се повеќе и повеќе сакам да го видам на Меаца

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Вие како го кревате овој Вилас Болас синкир тој игра на теренот а заборавате дека е млад и неискусен тренер со само 33 години за да води тим како Интер.....не знам што очекувате за догодина но јас се надевам дека ќе се рватиме повторно на врвот во Сериа А бидејќи ЛШ е малку тешко да се конкурира со онаков тим како што имаме...ве уверувам кој и да пристигне на лето нема да се почуствува кој знае каква разлика во играта бидејќи најдобрите играчи Снјадер и Ето повторно ќе бидат со тимот и повторно ќе гледаме влечење на теренот бидејќи тешко дека ќе се направи значителен ремонт на лето!

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.328
Поени од реакции
46.943
Добро, до некаде си у право за него, сепак ги води Порто, без разлика на супер резултатите кои ги има, сепак, тоа е Порто и сеуште не е докажан во тим каде товарот наречен притисок е 10 пати поголем од она во португалскиот шампион, тим кој реално има предобри индивидуалци по кои ' лудува ' пола од европскиот крем у фудбалот.

Нејсе тоа, мене тоа што ми се свиѓа кај него е фактот што одлично го познава Интер, ментор му беше Жозе Мурињо и најважното, може да биде долгорочно решение во тимот ко тренер, нешто што и те како фали тука. Гвардиола Барса ги напушта во иднина гарант, но каде и да оди ќе биде нешто налик на Мурињо, ловец на предизвици ќе биде и он, такво нешто колку што може да биде добро, ете, може да биде и лошо, и сами видовте што се случува со тимов откако Мурињо замина.
Затоа, многу е битно кој ќе биде наредниот тренер на Интер, уште еден човек кој Интер само ќе му биде пропратна станица во ловот на предизвици едноставно не им треба.

п.с. Нема ништо лошо во останувањето на Снајдер и Ето.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.331
Поени од реакции
15.592
Не знам колку го прочитавте тоа што го постирав на претходната страна, но овој Вилас од Порто имал ко демек преддоговор со Ливпул, и исто така Мурињо му кажал дека сеуште му е рано за во Италија и најдобро е да ја започне својата кариера како тренер во Англија(после Португалија, нормално)...

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.328
Поени од реакции
46.943
Ливерпул ќе остануваат на Даглиш најверојатно и наредната година, а ако тера по принципот на Мур, да мења земји на 2-3 години, боље и да не доаѓа, мада ја не верувам да е таков, тоа колку што може да е добро толку знае и да е лошо за еден тренер, Рафа најдобро знае, замина од Валенсија и више никад у кариера нема да осети голем трофеј.

Kajgana Shop

На врв Bottom