Фан Клуб: Интер

Goalkeepers: 1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni;

21-man squad for Parma v Inter

Defenders
: 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 15 Andrea Ranocchia, 23 Marco Materazzi, 26 Cristian Chivu, 37 Marco Davide Faraoni, 55 Yuto Nagatomo;

Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 10 Wesley Sneijder, 14 Houssine Kharja, 17 MacDonald Mariga, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 29 Philippe Coutinho;

Forwards: 7 Giampaolo Pazzini, 9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev.

Според скај и газета еве го и почетниот состав:

[FONT=&quot]------------------Julio Cesar----------------- [/FONT]
[FONT=&quot]Maicon??? --Ranocchia --Lucio --Nagatomo [/FONT]
[FONT=&quot]Zanetti --------Cambiasso -------Stankovic [/FONT]
[FONT=&quot]--------------[/FONT][FONT=&quot]Sneijder------------------- [/FONT]
[FONT=&quot]------------[/FONT][FONT=&quot]Pazzini -----Eto'o--------------

Не знам зошто ги нема Маикон и Мота...
[/FONT]

Како си ги кажа ко на менаџер :):)
Ако го донесат Тевез , Кавани нема шанси да го донесат . Ја искрено сум за Кавани , докажан у Серија А
Исто и Сахин и Бастијан , нема шанси двајцата , ако го донесат Сахин е топ
Ја би Кавани и Сахин и еден одбрана

Си праам малце фантазии :)
И јас сум за Кавани да се доведе,само да не се умешаат Манчестер Сити со некоја астрономска понуда :pos:
Сахин е работник на теренот,од напад за секунда го гледаш и помага на одбраната,такви играчи треба во Интер.
Одбрана,јас сум за Суботиќ :)

Кавани нема да дојде, ниту пак некој друг што може да игра стриктно на една позиција во нападот, онаа на Пацини и Милито.
Тимот нема потреба од таков играч а и како што гледате се бараат универзални играчи кои можат да покријат 2 до 3 позиции во нападот, бар со такви се поврзува тимот ( Тевез, Санчез ).

За да Кавани на пример дојде, тимот треба да се ослободи и од Милито а и Пацини, од овој вториов 10000000000% нема да се ослободуваат за наредна сезона, а со оглед дека Милито планира ( бар така најавуваше ) завршување на кариера во неговиот матичен клуб, и он тешко дека до тој момент ќе има уште една пропратна станица низ Европа, а и не верувам дека ќе се избаци тим што ќе даде многу пари за играч кој веќе влегува у оние години во кои неговата форма ќе оди во надолна линија.

Не не, Порто ова лето ќе ги продаде своите најдобри 2-3 играчи, и ќе купи повторно некој млади таленти... ти изгледа не си запознат со трансфер политиката на Порто! :)

Инаку Боас можно е да биде и тренер на Рома, шпекулации :)

Ако освои УЕФА, и ако Вилас Боас остане, никој нема да бега, само ке дојдат уште 2-3 нови играчи, зошто посекако португалската лига ке им биде само како тренинг, ако ги следиш резултатите.

Инаку да, се знае каква политика тера Порто и таквите тимови од втор и трет ранг. Ама зборов ми беше ако Вилас Боас остане

Добар е тој Сахин,баш го пратам во Дортмунд.Тевез добро би ни дошол може да игра на повеке позиции,би сакал вака,Тевез лево,Санчез десно,Пацини средина,Снајдер позади нив,Сахин и Монтоливо средина,за десен ств незнам,штопери Ранокија и Самуел,лево Нагатомо !!! овој состав и газиме од др година.

Какви само трилер-комедиски-авантуристички-хорор-акциони и нз какви филмови си прајте... Џабе билдате постови со секој можен состав кога ниту еден од тие шо ги набројувате не го купуваат...

Какви само трилер-комедиски-авантуристички-хорор-акциони и нз какви филмови си прајте... Џабе билдате постови со секој можен состав кога ниту еден од тие шо ги набројувате не го купуваат...

Tи смета?

Оки. Извини. :salut:

Не не ми смета само реално зборувам , џабе пишуваме/пишувате.... Извинете ако ве навредив :salut:

Не не ми смета само реално зборувам , џабе пишуваме/пишувате.... Извинете ако ве навредив :salut:

Јас лично знам дека е така ама што да правиме кога само тоа ни остана....:toe:..ајде ние барем играме во ЛШ и имаме барем некакви шанси за тие играчи..ами за Јувенташите што да се кажи??..

Ај што отиде оваа сезона по ѓаволите,ама и наредната ништо не праиме.Билан ке ги земе К.Р.7 ,Меси,пасторе хамшик,кака,гансо,мексес,велосо,Кавани и сите други најдобри фудбалери на светов во моментов.Ништо чудно и Снајдер и Ето да ни ги лапнат како тргнале.
Извор: Фан Клуб Билан
ТОа е ,титула чекана 7 години и постојаното фудбалско малтретирање и понижување од страна на Интер доведе да ова пролетно лудило кај нив.
поз. :salut:

Маикон и Мота не се во составот поради "технички" причини. Лео сака да покаже и докаже нешто ? Може ги чува за купот во вторник ?
Моја прогноза е дека вечер ќе поминеме неславно во Парма (секогаш имале тешки гостувања), ќе слават миланезите во Милано (играат во исто време).

Возот тешко дека ќе тргне нанапред :toe: Останува да се надеваме и да видиме.

Zaradi toa sto ispadnavme od Salke ja izgubiv kladbata i sega ke moram da go nosam Raul 2 meseci:nesvest:!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom