Фан Клуб: Интер

Ебаве и прваците 30 мин една шанса немавте катастрофа!

Инаку имате ли тренер вие бе, или откако дојде Мурињо кај Реал без тренер пукате а? :pos:

Демек имавме шанси, па сеа овој гол што го постигна Шалке ни ги сруши надежите :))

Тоа е тоа момци ....боље среќа следната година со боље тренер и без фаци како Киву/Милито и компанија.

На здравје бричење и кратко потшишување,како може бе вака како,го чувале Меси Ибра и ред други играчи,па еден Раул да не растури срамота,незнам само која офанзива ја бара гомнарон со онаа формација,чао пријателе на лето,и ред други играчи !!!!!!!!!!! :nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:

Замисли Цезар пеш да тргне од Гелзенкирхен до Милано. :)

Ебаве и прваците 30 мин една шанса немавте катастрофа!

Инаку имате ли тренер вие бе, или откако дојде Мурињо кај Реал без тренер пукате а? :pos:
Скаут иаме, ама тоа не е проблем, ние иаме шампионски тим, а тимот што победува, не се менува.

Ето,Снајдер и Милито се побезопасни од зајаци.

Големиот стратег подготвил одлична тактика...да играме уште 20 натпревари нема да се надоместат тие 5 2 со ваква игра и одлучност.Ваква апатичност ретко се гледа во вакви мечеви.

Катастрофа.:kesa:

Боби[Мкд];4214080 напиша:
Замисли Цезар пеш да тргне од Гелзенкирхен до Милано. :)
Колку германки ќе изебе по пат, замисли :pos:

На здравје бричење и кратко потшишување,како може бе вака како,го чувале Меси Ибра и ред други играчи,па еден Раул да не растури срамота,незнам само која офанзива ја бара гомнарон со онаа формација,чао пријателе на лето,и ред други играчи !!!!!!!!!!! :nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:

Што офанзива, тие 2 топки неможеа да сврзат, на половината на Шалке едвај поминуваа, ти сакаш 4 гола да ти постигнат.
Без душа играат, а најмалце со нешто друго :)

Раул си е Раул. Го мрдна Лусио со поглед :D :D

Тоа е на лето исте марш од клубот,па и оној Мајкон која тутурутка е божее !!! а оној па Милито милито го виде некој еднаш топка да прими ?

--- надополнето ---

Раул си е Раул. Го мрдна Лусио со поглед :D :D

Цезар не е ништо крив,одбрана ни е ветрушка,топка поминува помегу 2та штопери,па јас да бев ке ја избацев некако !!!

Јас кога пишувам не сум ненормален...ајде со Баерн некако на среќа се извлековме бидејќи Баерн имаат аматерска одбрана и ние го имавме Ето...ама денес ни тројца Етовци не не спасваат кога немаме средина...замислете само да беше Барселона или Реал Мадрид во иста ситуација како нас па оние Шалке немаше од 16-тникот да излезат...ама то е кога Мота и Станкович се неподвижни и кога Снајдер и Милито имаат заборавено како се игра фудбал...додуша што да правиме кога 80 % од играчите ни се дефанизвно орјентирани и реално неможи да очекуваме чуда од Ето и да победиме во овој дуел....!..како и да е Forza Inter и одиме против Парма на победа во следниот дуел:kesa:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom