Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
Зашо мењаш теми ? шо пишав ја ? Дека 5 години се ШАМПИОНИ по РЕД и дека Милан 5 год. неможе да ПРДНЕ и затоа играат моиве као девојчиња без МОТИВ додека Милан вчера гризеа по теренот .... И ти ја кажав причината зашто =)

Од кај испадна сеа Лига на Шампиони ?
Ај прво изрази се убаво што мислеше кога кажа дека Интер ги посерувале Милан на секое поле...

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Зашо мењаш теми ? шо пишав ја ? Дека 5 години се ШАМПИОНИ по РЕД и дека Милан 5 год. неможе да ПРДНЕ и затоа играат моиве као девојчиња без МОТИВ додека Милан вчера гризеа по теренот .... И ти ја кажав причината зашто =)

Од кај испадна сеа Лига на Шампиони ?
Без мотив да играш против најлутиот ривал ? На утакмица каде што се решава скудетото играле без мотив ?
Не 5 туку 50 години по ред да сте не тепале по 5:0 мотивот ќе биде ист како да немате победа сепак правиме муабет за гратско дерби !

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Без мотив да играш против најлутиот ривал ? На утакмица каде што се решава скудетото играле без мотив ?
Не 5 туку 50 години по ред да сте не тепале по 5:0 мотивот ќе биде ист како да немате победа сепак правиме муабет за гратско дерби !

Е ајде де ....вчера интер дае максимум ? не ме еби , се мрцвареа по терен а Милан на секој гол напињаа уште да даат .... и се бодреа нешо а у ...овие ко паднати од марс !

--- надополнето ---

Ај прво изрази се убаво што мислеше кога кажа дека Интер ги посерувале Милан на секое поле...

кај сум го пишал тоа ?

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Е ајде де ....вчера интер дае максимум ? не ме еби , се мрцвареа по терен а Милан на секој гол напињаа уште да даат .... и се бодреа нешо а у ...овие ко паднати од марс !

--- надополнето ---

Интер беше оневозможен да го даде максимумот со тоа што целосно ја изгубија битката на средината.Напињаа зошто им се можеше т.е зошто ја освоиа средината.Паднати како од марс беа затоа што примија гол уште непочнати а после тоа Милан тотално ги надигра за да Ето ги закопа со промашувањето на зицерот.

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Еве ви доказ на сите кои се правите тастатура-експерти дека 4-2-3-1 формацијата е само кога се брка резултат и кога се става се на all in. Али не, била напаѓачка, лесно се трансформирала од одбрана во напад, повеќе слобода за шпицот, бла бла бла...

Не бре, 4-2-3-1 можат да ја играат на натпревар како со Баерн, Челзи лани, Барса дома, каде што нема што да се изгуби и да се напаѓа уште од старт. А и да, тогаш Мурињо го имавме па Ето сакаше нејќеше играше и бек. Но вчера, она беше хорор уште од старт, зошто играа формација 4-2-4, а откако Мота и Камбиасо ќе се поминат цела навална линија на противникот излегува пред последната линија и после можат да си играат со пасови зад грб колку сакаат.

Утакмицата беше изгубена поради формацијата, а и поради „напаѓачката“ настроеност на Пандев и Ето кои еднаш не се вратија. Снајдер знаеше само да мафта по другите и со судијата да се кара. Ради формацијата! 4-3-1-2 и имаше да ги покосат Ван Бомел, горилана и Сидорф.

Но ајде, да се надеваме дека Лео научил нешто од утакмицата и да се надеваме дека Рома и Удинезе ќе завршат работа за нас, а нашиве да си ја завршат сезоната до крај со 7 победи. Нема нешто тешко, освен Наполи во гости.

eMilanist

Ursus domesticus
Член од
27 септември 2007
Мислења
2.401
Поени од реакции
1.828
Zaboraviv :D)

Па у последниве 5 години ако не се лажам , 1 се имаат милан интер паднато у лига на шампиони ?
A i u tie godini Inter imaat osvoeno (na teren) 3 tituli, dve bea podareni......razlikata e krucijalna za da se zaboravi.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
A i u tie godini Inter imaat osvoeno (na teren) 3 tituli, dve bea podareni......razlikata e krucijalna za da se zaboravi.

Море , заборавив дека сум го пишал тоа за секое поле =)

Па 3 > 1 5 > 1 вакви такви , кого сакаш прашај ке ти кажат дека Интер доминира во италија последнава декада (на овој или оној начин) ;D

И ајде пак да се искараме за 7лш титули и 1-2 од кремонезе у серија б .... тапа муабети се више =)

eMilanist

Ursus domesticus
Член од
27 септември 2007
Мислења
2.401
Поени од реакции
1.828
Normalno deka se brojat i tie 2, ama ne se osvoeni....ako me sfakas.
Inter dominira poslednava dekada :pos2:. Da recese poslednive 3 godini ke bese vo pravo....ama dekada....e pa.....
.......ova e pocetokot na taa dekada sto ja zboris

11-05-01? Ne deka sakam da se vrakam nazad...ama sam spomnja period od 10 godini:toe:.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.909
Поени од реакции
16.172
Normalno deka se brojat i tie 2, ama ne se osvoeni....ako me sfakas.
Inter dominira poslednava dekada :pos2:. Da recese poslednive 3 godini ke bese vo pravo....ama dekada....e pa.....
.......ova e pocetokot na taa dekada sto ja zboris

11-05-01? Ne deka sakam da se vrakam nazad...ama sam spomnja period od 10 godini:toe:.
Абе радуј се што конечно бевте супериорни на синоќешниот меч во последните неколку години ..и не се вадите со таа глупа историја...сепак Интер е актуелен шампион, барем до Мај :smir:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.354
Поени од реакции
113.646
Абе радуј се што конечно бевте супериорни на синоќешниот меч во последните неколку години ..и не се вадите со таа глупа историја...сепак Интер е актуелен шампион, барем до Мај :smir:
А и не знам баш дали може да се вади со некаква историја бидејќи Интер е поуспешен тим од Милан во серија А. Повеќе победи во меѓусебните дуели, едно Скудето повеќе ако не се лажам, само ЛШ се поуспешни.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.923
Поени од реакции
44.974
Кои 2 ? Една е, и тоа на сугестија на УЕФА која ги обврза ИФФ да ја доделат таа титула, или Интер е крив што некој трет играл валкано ...

--- надополнето ---

Хахха, јак виц!:tapp:
Сакај ти или не, неупатен, Пеп ќе си иде 1000% од Барселона во иднина, читни нешто наоколу и информирај се и не тролај со вакви безвредни глупи постови.

eMilanist

Ursus domesticus
Член од
27 септември 2007
Мислења
2.401
Поени од реакции
1.828
Sekako e podarena.
Nikoj ne moze da garantira deka Juve nemase da bide sampion ako ne gi namestel natprevarite....nema garancija za toa.

Kajgana Shop

На врв Bottom