D-r-ot
од поликлиника
Лусио не е повикан. Повреден е?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И јас се чудам зошто не е повикан,пак ке играат Ранокија и Киву излеа во одбрана!Лусио не е повикан. Повреден е?
Лусио е суспендиран.
Врска неам, и мене ме интересира кои се под закана за суспензија а сеа излагам па нека постира некој у наредни постови инфо, за Лусио ми текнува уште со Баерн кога доби жут искоментирав дома дека нема да игра у прв меч од групи наредна годинаДа не знаеш кој играчи под закана за суспензија ако напраат жут картон
Сега ако ги тепаме Шалке, Лео од што има добра душа ке им даде 3 дена одмор. Не дека ова е фудбал и МОРА максимално да се спремни, не не, далеку од тоа, он им верува кога ке речат дека нема да јадат ништо мрсно.
Само една светла точка има оваа сезона, а тоа е што е при самиот крајт, Бенчо не парализираше, летово многу трансфери, Лео да остане, и сите среќни.
За утакмицава. Ај денеска со бистра глава, т.е можда не толку бистра али ипак. Што е сменето од времето на Бенитез? Ништо.
Одговара!Во 8 да се чекаме кај споменикот на Гоце за утре. Што викате?
Ако се излаже Лео пак со 4-2-3-1, пресреќен би бил и со минимална победа над овие утепаниве од Шалке.