- Член од
- 28 март 2010
- Мислења
- 1.310
- Поени од реакции
- 377
Незнам ни јас што им стана вчера на играчите.Според мене клучен момент за целиот натпревар беше промашувањето на 100% шанса за гол на Ето.Ова е според мене.УПМ!
Мене не ми е јасно што правеа играчите на Интер на теренот воопшто...добро бе како не му е срам на сите во екипата со тоа што буквално СЕДЕА на теренот и воопшто не трчааа??..па откако пратам фудбал Интер и кога беше најслаб не губеа во дербите натрпевари вака лесно и против Милан и против Јувентус и секогаш играчите даваа се од себе посебно против Милан. мене не ми е јасно каде исчезна онаа желба за победа што ја најавуваја низ медиумите оваа недела играчите и од оној натпревар против Баерн каде гинеа на теренот...добро бе не ви е малку чудно како можи Милан на денешниот натпревар да игра буквално како Барселона против нас со еден куп пасови и нон стоп имаше по тројца слободни нивни фудбалери??..не ви е малку чудно зошто нашиве воопшто не бркаа на теренот како тоа што го правеа против Баерн туку во натпреварот на сезоната и тоа во најголемото дерби воопшто за клубот си играа курташак и ги болеше курот дали ќе примат 4 или 5 гола???..па Ето повторно се покажа дека е човекот за големи натпревар како и секогаш!:jaj:...
Мене ме боли како навивач на Интер кога ќе изгубиме од Милан..но секако ме боли уште повеќе кога ќе изгубиме од онаков катастрофален Милан и да е болката поголема тука е незаинтересираноста на играчите на Интер да направат нешто повеќе во натпреварот на сезоната..резил,брука,страмота...тотално сум разочаран од целиот тим ..од сите играчи сосе Леонардо и Барези...неможам сеуште да му го опростам поразот против Јувентус, а уште помалку ќе го заборавам овој од Милан...една среќна победа против Баерн нема да ни ги излечи раните од оваа многу лоша сезона каде што не сме навикнати да гледаме....ах Мурињо Мурињо што си направи и ти и што ни направи нас:kesa:...
Како и да е секогаш со Интер!
Тој среден ред просек над 32-33г. вчера ни одржа лекција по модерен фудбал на средина со пресинг игра под која Интер потклекна. И не го мешајте судијава во поразов, Интер вчера освен последните 15м. од прво полувреме ништо не играше, ама буквално ништо ! Место судијата барајте ја кривицата во нашите редови!Ne znam zosto se ovie negativnosti , do crveniot na Chivu (koj ne postoese) nie ja drzevme pod kontrola igrata .Nikoj ne zasluzuva da se prodade a najmalku treba da gi navreduvate Snajder i Kambijaso.Ako ne bese crveniot najmalku nereseno ke bese , nivniot sreden red bese izguben.
Vecerva sudijata ne bese dorasnat na mecot.
Aman vi se molam onaa oprana ekipa na Bbilan so tapa sreden red so Sidorf , Van Bomel i Gatuzzo moze samo da se nadeva na namesteno skudeto.
Добро ај сеа, можеш да плачеш и ти и сите колку сакате, иначе пиша дека според тебе гол било.Абе ти читаш или слеп си??? Реков не даде асална репетиција за да видиме дали е со цел обем или не е!!!! Не реков дека сум 100000% сигурен дека е гол али премногу сомнително беше.
Да бе, а тука му дадоа нов надимак Чобан истите тие накои вчера г'зето им го лижеше, а пред некој месец кажа, цитирам,[БобиМКД] Milan... per sempre
[БобиМКД] Честито Марли, ѕверој сте...
али пусти комплекс од Интер му го исцица мозокот, 2 години по ред хорори му се Интер у живот, ланското финале у ЛШ му се поклопи со матурската вечер, па види сеа, оваа година по 0-1 у Минхен го потеше и потеше и потеше па по реваншот го снема, дојде тука се изјасни дека ко крадец влагал на факс од пуста брука.onaka ednash da gi rokneme milan posebno i nishto drugo ne baram u zivotot
Интересно ми е =) А бевме другар4иња коа го мрзеше милан =)(Да бе, а тука му дадоа нов надимак Чобан истите тие накои вчера г'зето им го лижеше, а пред некој месец кажа, цитирам, али пусти комплекс од Интер му го исцица мозокот, 2 години по ред хорори му се Интер у живот, ланското финале у ЛШ му се поклопи со матурската вечер, па види сеа, оваа година по 0-1 у Минхен го потеше и потеше и потеше па по реваншот го снема, дојде тука се изјасни дека ко крадец влагал на факс од пуста брука.
Така да сериозно, зашто уопште перцеприаш вакви искомплексирани особи ? Мене по малку жал ми паѓа ...
Ни лак од мотив нит ништо, повеќе фактори има што вчера изиграа ко што изиграа, прво, од старт тактичка грешка со формацијата ( Мур лани во ниту едно дерби во Италија не излезе со 4231 формација ), второ, авторитетот на Лео ( видете го само Снајдер колку не помагаше у одбрана и трчаше само кога имаше топка у посед ), трето, може и круцијално за вчерашниот натпревар, Ето и неговата бедна реализација ( втор пат у рок од месец дена он празен гол промашува ) ...5god shampioni , 5god go poseruvaat milan na sekoe pole -> lack of motiv ...jbg ...se nadevam idnava sezona ke se smeni nesho
? ? ? ?Ни лак од мотив нит ништо, повеќе фактори има што вчера изиграа ко што изиграа, прво, од старт тактичка грешка со формацијата ( Мур лани во ниту едно дерби во Италија не излезе со 4231 формација ), второ, авторитетот на Лео ( видете го само Снајдер колку не помагаше у одбрана и трчаше само кога имаше топка у посед ), трето, може и круцијално за вчерашниот натпревар, Ето и неговата бедна реализација ( втор пат у рок од месец дена он празен гол промашува ) ...
Се на се склопено, Интер играа ко Милан да им ја креираше тактиката, т.е., играа на начин кој премногу му одговараше на Милан, не гледам како со таква слика на терен они можеа да парираат на вчерашниот натпревар.
Во случај Лео сезонава да не освои титула ( ЛШ или Серија А ), ништо чудно да се реализира она што беше најавено кога дојде, да биде префрлен у технички директор на екипава а за тренер да дојде друг човек, а коинциденција или не, Гвардиола по престојот во Бреша пред некој ден сите видовте што изјави ...
Па Лео од Интер нема да биде отпуштен во случај да се носи нов тренер туку ќе му биде дадена друга функција во екипата, онаа за која Морати сакаше да го ангажира у последниве 5-6 години, бар така пренесоа и fcinternews и fcinter1908 уште кога дојде, таков договор потпишале ...? ? ? ?